hahaha sad sam bas htjela pitati ako postoje neke privatne poruke, da nas ovdje ne izbace s foruma....
iskreno ne znam kada se ide na tecaj, evo zaista nemam pojma.... Nifty mi je jucer dosao, cekam deckica.svejedno mi je bio spol ali sam znatizeljna ipak htjela saznati kada sam vec mogla.
Ponuda je uzas, vise od robice me brinu kolica... uopce nisam pametna koja... mislim da ce to sve cekati zadnji cas... mislila sam do kopra..mozda i trsta, ne znam sto se u rijeci nudi iskreno...
Lea, postojale su nekad privatne poruke, ali mislim da otkad je nova stranica ih vise nema. Zna neka cura dal postoje?
Bravo za super rezultate niftyja i deckica, neka i do kraja sve protekne u redu :)
Ja sam isla na onaj sajam beba u Zg prosli tjedan pa smo muz i ja mogli malo isprobati kolica i vidjeti ponudu, ali prerano mi je za kupovinu jos. U Puli se zatvorio onaj ducan kod Istrinog stadiona, sad ima Bubamara i neki ducan (zaboravila sam ime) u Mercatoru. Za Rijeku takodjer neznam ponudu, a za Kopar sam cula da ima dosta izbora i da su cijene ok. Od tih vecih stvari cemo sve morati kupovati jer nemamo od koga posuditi.
Meni se neda cekati zadnji cas samo zato sto ce biti uzasno vruce i neznam kako cu 15.8. ici negdje u kupovinu, a opet mi je sve prije prerano, neznam..
Pozdrav cure! Kako provodite dan?
Kod nas čišćenje u tijeku curke malo na terasu izašle već kad nemožemo nikamo bar da malo svježeg zraka uhvate..
Teta kod nas se može od 16. tjedna na tečaj i održava se svaki parni mjesec, a po ljeti nema tečaja..tako da mi je ovo zadnja prilika..tečaj je počeo 25.04., no ja nisam stigla, pa ćemo krenuti srijedu..
Tinci, ja evo slusam online predavanje, kad bude pauza onda cu staviti kuhati manestru, i uz to imamo polpete iz skrinje. Muz sredjuje garazu, ja sam oprala tamnu robu, sudje, sad se oprala i bijela, taman ce se sve osusiti danas na svjezem zraku :)
Je bolje curka?
Ti ides na tecaj u Pazinu? Meni se jos cini rano za tecaj, ali pitati cu sad na slijedecem pregledu za tjedan dana kad se odrzava. Mislim da kod nas nema pauze, da je svaki mjesec, ali bolje da pitam :)
Teta bolje je, hvala na pitanju
Pon idemo pedijatrici da nam pogleda šavove, sada čeka asistenticu da ju dođe vidjeti..
Ajme ta roba..kod nas se pere 4. mašina
Mene nešto boli lijevi jajnik, pa sam malo na kauču..
Idem da u Pazin, tu mi je najbliže..i izađu u susret..muž je dovoljno da bude 2 puta da može sudjelovati na porodu..
Danas sam mu rekla da imam osjećaj da je ovaj put sin
Ma samo si vi pišite curke, meni osobno uopće ne smeta. Evo ja uživam među muškima, ništa mi ne daju raditi 😃 složili su mi ležaljku da ja uživam i odmaram. Danas ćemo orade jesti, a sutra hobotnicu ispod peke. Ne moram reć da mi već sline cure😆😎
Tinci, ti imas svaki dan jednu masinu robe, a tek kad dodje beba
Super da je curka bolje, bit ce to sve ok
I mene danas zateze oko jajnika, dolje lijevo. Sise me bole full cijeli dan (mislim si oko podne zasto sam uopce stavila grudnjak u subotu kad sam doma i kako ga moram sto prije skinuti jer me sve steze, a ono nemam grudnjak ), i od ujutro me probada u trbuhu, nadam se da ce proci uskoro. Muz ide sad do grada pa ce uzeti jagode, doma imamo sladoled i napravimo si finu zdjelicu, sjednemo u vrt i uzivamo, jedva cekam! :)
Petrapp, hobotnicaaaaa! Pojedi komad i za mene, uzivajte!
Teta90 meni je mužić isti kupio jagode, baš se osjećam ko kraljica danas 😊😊.
Pusa svima i uživajte!
Hello curke, ja se izlezavam i govorim mm kaj mora radit..kod nas nista novog..
Netko je pitao za pramenove ja sam ih u prosloj trudnoci radila i nisam imala nikakvih problema..
Sortiraj odgovore
Najstariji