pozdrav jesenske trudnice😀..evo mene s tablicom, ko padobranac..nemojte zamjeriti, dugo sam mirovala pa i vas i sve druge pratim od početka, od kad ste tek otvorile temu, inače sam na ljetnicama😀.Puno sreće i školske trudnoće želim.svima😘.
teta ja kavu pijem vec neko vrijeme, jednu do dvije na dan.. ovisi kako kad, ima dana kad ni ne popijem jer nije da mi treba nego vise iz gusta
Teta90 ja pijem 2 kave na dan. Kad sam imala mučnine u početku prestala sam piti ali kako su prestale nastavila sam uredno svako jutro jednu i na poslu popijem jednu. Samo ja sad radim one blaže (dolce gusto ili 3u1 ili nescaffe cappucino). One jače mi ne pašu a prije sam mogla tih 5 jakih na dan bez problema
Jutro cure 😊
Crna gledam busu i mislim si covjece kako je ljepo veliki za 3 mjeseca, onda vidim u potpisu da si ti 3 mjeseca davno prosla 😂 nekako u glavi stalno imam da smo sve tu negdje po tjednima. Meni je busa postojana s obzirom na prve dvije trudnoce gdje sam komotno mogla sutiti do 5,6 mjeseca trudnoce da sam trudna. Vidim ima dosta cura kojima su nestali siptomi pa se brinu. Mene ubija pregled svaka 4 tjedna, najradije bi isla svaka 2 a znam da nema potrebe pa trpim 😂 sad cekamo 8.5 da se gledamo i nikako docekati. Sa deckima mi je to bilo puno lakse podnosljivo.
Hvala curke.. mene svi koji me vide pitaju jel sam fulala termin koliki mi je trbuh
Ja sam se u prvoj trudnoći mazala samo bademovim i tu i tamo onom biobaza mama kremom.. ali bit je da bademovo odmah nakon tuširanja utrlja se na vlažnu kožu..dok se još niste obrisale ručnikom.. sad to isto radim ali sa baby uljem jer nikako da stignem do ljekarne kupiti bademovo..kao za peh, u 2 farmacije imali samo ono rafinirano bademovo..
teta ja pijem 2 kave na dan..ili jednu kavu i jedan kapučino jer nemogu na poslu izdržati bez kave..imam nizak tlak i ne mogu..a i mislim si, svo zlo u kavi što sam popila, nek je sve ostalo dobro..
Jane_Doe, daj ne budali, pa to je prvi dom tvojoj djeci, zamisli kako je njima lijepo i ugodno (bilo) unutra :) Samo se slikaj, svi trudnicki trbusi su prekrasni! 😘
Ena31, hvala za tablicu :) I ja skicnem ljetnice, ali vise pratim proljetnice, one sad taman radjaju :) Nadam se da si dobro i da cete izdrzati do kraja, puse saljem! 😘😘
Christyy, i ja sam prije imala mucnine, ali sad mi se bas vratio gust za kavom, pijem obicnu crnu tursku, bez mlijeka i secera.
Ail, i meni je ujutro trbuh jedva primjetan, jos se ne vidi da sam trudna, al sad ce kroz koji tjedan. Vjerujem da je tesko cekati 4 tjedna, ipak budu velike promjene za to vrijeme. Ja sam sad isla privatno nakon 2 tjedna jer je ipak strah zbog svega prije prisutan i nista ne moze platiti moj mir, kasnije mislim da necu ici tako cesto. U bolnici me doslovno pogledaju 15sec, meni to nije dovoljno. Samo su pogledali kuca li srce i to je to, mislim stvarno! Sad je doktor gledao svaki organ, svaki prst, a to je kod mene (ma kod svih) vazno, da se vidi ima li kakvih nepravilnosti. Pitam se kako su nase mame zivile sa 3 pregleda u trudnoci i losim ultrazvukom? 😂😂
Crna, nisam znala ovo za bademovo na vlaznu kozu, ja se uvijek obrisem prvo. Ajde bas cu probati sutra pa javim dojmove :)
Takodjer oduvijek imam nizak tlak, ali s obzirom da nisam pila kavu, a na zadnjem pregledu je bio 110/70, zadovoljna sam :)
Tinci, kako je curka?
Jane_Doe, daj ne budali, pa to je prvi dom tvojoj djeci, zamisli kako je njima lijepo i ugodno (bilo) unutra :) Samo se slikaj, svi trudnicki trbusi su prekrasni! 😘
Ena31, hvala za tablicu :) I ja skicnem ljetnice, ali vise pratim proljetnice, one sad taman radjaju :) Nadam se da si dobro i da cete izdrzati do kraja, puse saljem! 😘😘
Christyy, i ja sam prije imala mucnine, ali sad mi se bas vratio gust za kavom, pijem obicnu crnu tursku, bez mlijeka i secera.
Ail, i meni je ujutro trbuh jedva primjetan, jos se ne vidi da sam trudna, al sad ce kroz koji tjedan. Vjerujem da je tesko cekati 4 tjedna, ipak budu velike promjene za to vrijeme. Ja sam sad isla privatno nakon 2 tjedna jer je ipak strah zbog svega prije prisutan i nista ne moze platiti moj mir, kasnije mislim da necu ici tako cesto. U bolnici me doslovno pogledaju 15sec, meni to nije dovoljno. Samo su pogledali kuca li srce i to je to, mislim stvarno! Sad je doktor gledao svaki organ, svaki prst, a to je kod mene (ma kod svih) vazno, da se vidi ima li kakvih nepravilnosti. Pitam se kako su nase mame zivile sa 3 pregleda u trudnoci i losim ultrazvukom? 😂😂
Crna, nisam znala ovo za bademovo na vlaznu kozu, ja se uvijek obrisem prvo. Ajde bas cu probati sutra pa javim dojmove :)
Takodjer oduvijek imam nizak tlak, ali s obzirom da nisam pila kavu, a na zadnjem pregledu je bio 110/70, zadovoljna sam :)
Tinci, kako je curka?
😘super sam, hvala, evo imam dozvolu doktorice za šetnjice, čak laganini ručak skuhati, sad smo na sigurnom, beba je velika, prošli 35tjedan, sigurna zona smo😁😘🤗
Ena31, pa vi ste jos malo u terminu, sad uskoro moze i van! Mirujes otpocetka? Ja sam isto na mirovanju, sad vec mogu u lagane setnje, rucak kuham, jucer sam i peglala, ne mogu stalno lezati :)
Ej cure evo i mene da se ubacim danas malo,ja u radovima u vrtu,kod nas je snijeg dugo bio pa smo jucer tek poceli sadit. I za cvijece sam pocela ideje dobivat,svasta nesto. Danas cu radit bunaric od guma starih,a za vikend je u planu kucica za patuljke i malo dvoriste 😄.
To je ono kad imam viska vremena kad neradim,pa svakakva cudesa izodim po vani. Budu slikice kad napravim.
Jao netko je spomenuo cice da ne rastu. Meni su valjda odmah buknule dva broja. A tek sam 2. mj.
A sto se trbuscica tice kao i u zadnjoj t vec se poceo nazirati. A u prvoj t bila ravna do 5. mj.
A sto se tice strija i izgleda trbuha svi su trbuscici lijepi i posebni,a na strije gledam kao na uspomenu dok su bebice bile u trbuhu i uzivale. Nemam ih puno mozda par samo jedva primjetnih,ali ih sa ponosom nosim 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji