Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    25. Travanj 2018. 12:34

garavusa005, hvala! zapisujem! valjda mi je prije promaknulo... 
    dea_rene, dobro došla! sretno s odlukom! 

Baby.nb1
    25. Travanj 2018. 12:39

Dea_Rene

Dobar dan svima,
    Da vam se i ja pridružim. Ja sam na 15+2 sutra je pregled i još se dvoumim pitat dal se vidi spol ili da i dalje bude iznenađenje

Dobrodosla! 😊 I ako ne pitas sutra, stignes se predomislit do kraja trudnoce, ako ti bude krivo sto nisi pitala 😉 

url=https://lilypie.com]

25. Travanj 2018. 12:47

Pozdrav cure! 
    Kako ste? Evo da se malo javim..
    Curka je dobro, sutra idemo kući  
    Pogledala sam što ste pisale..buše su vam predivne  
    Ja sam trebala prošli četvrtak na kontrolu, ali kako se sve ovo izdešavalo idem u petak..   
    Vidim da ste pisale o cvijeću..ja ga baš volim, ali sada nisam stigla posaditi već je mama to obavila umjesto mene.. 
    Što kuhate danas? Može koja fotka da malo maštam o začinjenoj i mirisnoj hrani  

25. Travanj 2018. 12:49

Dea_Rene dobrodošla 

petrapp2605
    25. Travanj 2018. 12:51

IvaGljiva ja inače za sunčanje koristim La roche posay ANTHELIOS, jer je za jako osjetljivu kožu i kožu sklonu alergiji na sunce, a prošle godine sam čak kupila u dm kremu za sunčanje u obliku speja doslovno ko dezić izgleda, i bila sam jako zadovoljna, naravno i cijenom je puno prihvatljiva ali i se i jako lako nanosi, dok je ovaj LRP anthelios kreč bijela 😂 pa još dodatno naglasiti porculansku boju 

petrapp2605
    25. Travanj 2018. 12:52

dea_rene dobro nam došla! 

• Malaja12
    25. Travanj 2018. 12:55

Bok cure da se i ja pridruzim ja sam trenutno 18+ 6 jos ubijek neznamo spol ali bitno je da je zdravo i zivahno 😉 imam pitanjce s obzirom da je 1 trudnoca kako ste skuzile pokrete bebe ja i dalje nisam sigurna sta osjecam 😁😁

• LadyDi19
    25. Travanj 2018. 13:06

Hello curke citam vas svaki dan al po cijele dane hodam za malim po vani i ne stignem pisat.. Sto se kave tice, prije sam pila kapucino a sad mi uooce ne pase pa nis ne pijem vise od toga..
    Mene nesto tlak zez oadnja 2 dana.. Ni stajst nemogu a da me ledeni znoj ne probije.. Al i inace sam niskotlakas pa cemo nekako pregrmit, kad se priviknem na ove ljetne temperature . Drugo kod nas nema nista, samo cekamo pregled p. 5. i nikako ga docekat 😃

• LadyDi19
    25. Travanj 2018. 13:07

8.5. Je prevled 😂🤣

Dea_Rene
    25. Travanj 2018. 13:10

Nas_bebac 😉

Bok cure da se i ja pridruzim ja sam trenutno 18+ 6 jos ubijek neznamo spol ali bitno je da je zdravo i zivahno 😉 imam pitanjce s obzirom da je 1 trudnoca kako ste skuzile pokrete bebe ja i dalje nisam sigurna sta osjecam 😁😁

Pozdrav i dobro došla  
    I meni ovo prva trudnoća i jedva čekam osjetit pokrete. kako to izgleda ne bi znala al sam čitala i kažu curke kao leptirići i mjehurići u trbuhu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI