Eto me s pregleda iz Petrove, mislila sam da ću ručak dočekati tamo 😤, uglavnom bila sam naručena u 8:30 (neka trudnica je bila u 8 naručena), doktorica je došla u 10, naravno uzela je preko reda svoju prijateljicu 😤, pa tu trudnicu i onda sam došla na red u 10:40, sva sreća pa sam jela prije pregleda jer bi crkla od gladi 😀, sve izgleda jadno ko iz doba komunizma ali aparat za uzv je noviji, bar nešto 😀, doktorica je super, detaljna i pedantna, dobila sam 3 slikice, glavice, stopala i neznam kaj je treće 😊, NE radi vaginalni UZV nego preko trbuha (dosta čačkanja tamo dolje😊), sve u svemu zadovoljna sam osim sa čekanjem.
Mališan je super, raste ko gljivica 😍, sva mjerenja odgovaraju tjednu trudnoće 😀
Mališan ima 376g, opseg glavice je 17.98 cm, promjer 4.76, opseg trbuha 15.75, bedrena kost 3.42
Aaaa..baš mi je drago da je sve ok..i mislila sam da dugo čekaš kad se nisi javljala.. ja sam naručena u 11..znači doći ću oko 14 na red..
moj trbuh je sličan tvom, mrvu čak i veći..al se tiješim da mi je druga trudnoća pa zato..
Eto me s pregleda iz Petrove, mislila sam da ću ručak dočekati tamo 😤, uglavnom bila sam naručena u 8:30 (neka trudnica je bila u 8 naručena), doktorica je došla u 10, naravno uzela je preko reda svoju prijateljicu 😤, pa tu trudnicu i onda sam došla na red u 10:40, sva sreća pa sam jela prije pregleda jer bi crkla od gladi 😀, sve izgleda jadno ko iz doba komunizma ali aparat za uzv je noviji, bar nešto 😀, doktorica je super, detaljna i pedantna, dobila sam 3 slikice, glavice, stopala i neznam kaj je treće 😊, NE radi vaginalni UZV nego preko trbuha (dosta čačkanja tamo dolje😊), sve u svemu zadovoljna sam osim sa čekanjem.
Mališan je super, raste ko gljivica 😍, sva mjerenja odgovaraju tjednu trudnoće 😀
Mališan ima 376g, opseg glavice je 17.98 cm, promjer 4.76, opseg trbuha 15.75, bedrena kost 3.42
ajde nek je sve dobro I nek ste se malo gledali 😊😊 odmah prebolis I cekanje
url=https://lilypie.com]
Dija85, hvala na info za Fancy Stuff, stvarno su jeftini, a čini se da ima zgodnih stvari!
Hvala cure 😀
Mislim da kod trbuha ima veze sa mjestom posteljice, meni piše da je sprijeda pa mi je nekako logično da mi je već sada toliki trbuh 😀, a kakva bum tek bila 😂😂😂😂😂, lakše za preskočiti nego zaobići 😀
Dija85, hvala na info za Fancy Stuff, stvarno su jeftini, a čini se da ima zgodnih stvari!
Da, stvarno ima svega. Bilo još svakakvih tunika ali rekoh sama sebi dosta je! Hehe
Na idućoj plaći kupim još koju i super.
Netko je spomenuo celulit. Ajme ja mislim da ga nikad nisam imala ovoliko! Sramota me i obući haljinicu. 🤦♀️😣 A seka će još malo imati krstitke. Ma i tunika svečanija i tajice će biti sasvim ok!
Garavusa, vjezbas ili si vjezbala? Bas imas lijepo sportski gradjeno tijelo :)
Isssa, bravo za pregled! Je to bio anomaly scan ili tek ides na to?
Ja inace uvijek uzmem sa sobom bocu vode i krekere, i naravno doruckujem prije nego idem, pa onda lako cekam :)
Garavusa, vjezbas ili si vjezbala? Bas imas lijepo sportski gradjeno tijelo :)
Isssa, bravo za pregled! Je to bio anomaly scan ili tek ides na to?
Ja inace uvijek uzmem sa sobom bocu vode i krekere, i naravno doruckujem prije nego idem, pa onda lako cekam :)
Da,da, anomaly scan je bio 😀, mislim da ne budeš dugo čekala ko mi jutros jer do 10 su doktori u viziti pa se spuštaju u ambulantu, neznam zašto uopće naručuju prije 10 ali eto 😀
Nas dvoje ovako skupa svaki dan slušamo bebu ❤
Divne su vam pupe, baš lijepo rastu ❤ radujem se što je na pregledima sve super i što ste uživali gledajući svoje bebe 😊 nama je pregled idući ponedeljak, nikad dočekati 😊
Ajme, vidi i vaših trbuščića, baš smo sve različite
Trbuh mi je bijel ko zid pa sam morala ubacit pozadinu,, jer se ništa nije kužilo
Sortiraj odgovore
Najstariji