Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    25. Travanj 2018. 13:24

Bokic cure moje :)
    Nije me bilo ovih dana, uspjela sam na brzinu proci sve sto ste pisale i vidim da ste mi dobro. Ja sutra imam pregled i anomaly scan pa onda u noci putujemo za hr tako da sam jako aktivna ovih dana hodam po trgovinama pakiram. Mali mi se danas probudio sa zacepljenim nosom i sav je cendrav uff sad evo spava napokon jadnicak.
    Sto se tiče tjedana npr ako ste 16+2 znaci da ste u 17tt :)
    Vec 3 dana jedem kebab jer ne stignem nista drugo haha danas cu neku piletinu na brzinu prepec samo i neki umak i salatu i pomfri mozda..

Baby.nb1
    25. Travanj 2018. 13:28

Dea_Rene

Hvala svima na dobro došlici

Pozdrav curke ! I meni je prva trudnoca, trebalo mi je par puta, al sad vec znam razlikovat bebicu od sveg ostalog.... I dalje su to lagani pokreti, kao ribica da ti promigolji u trbuhu... I svaki put me razeseli 😊😊

url=https://lilypie.com]

Dija85
    25. Travanj 2018. 13:39

Dobrodošle nove cure! 
    Ja još ne osjećam.ništa, valjda je još prerano... Ne znam. U petak imam kontrolu kod svog ginekologa. Stalno razmišljam o ponedjeljku i ultrazvuku u Petrovoj. Dok me pregledavala rekla je da je po njezinom sve ok ali kao da je malo kasnije dok je gledala napravila zbunjeni hm... ali nije ništa rekla. Ma paničarim bezveze. Al neda mi mira to sad nekak. Mm je samo okrenuo očima kad sam mu to ispričala 🤣 on uvijek i stalno vjeruje da je sve ok. 
    Ja sam mislila da će mi se, kako trudnoća odmiče lice i tijelo očistiti od prištića ali sve je gore i gore. Po ledjima, rukama, prsima a i licu. 😤😤
    Jutros mi opet bilo zlo, trčala do wca da povraćam a mm viče za mnom jel povraćaš?! Aaa? Jel povraćaš?! 😣 😤  Mislim si jesi gluh?! Jel ne čuješ i sam 🤣

pepe1907
    25. Travanj 2018. 13:47

drage žene, majke kraljice.. danas mi je bio prvi uzv. u 7 sam tj (odnosno6+4) čulo se ❤ ali na lijevom jajniku cista od 4x4cm..paučinasta/žuto tijelo..dali mi može netko obajsnit dal je to opasno..inaće prij 3 g sam operirala ciste na jajnicima i na zadnjem pregledu u 12.mj sam ih imala..

petrapp2605
    25. Travanj 2018. 13:49

Dija85 prištići su ti vrlo vjerojatno uzrokovani baš povraćanjem, tak je meni rekla doktorica i moja kozmetičarka, i da će se samo smiriti kad prođu mučnine, tako da ne brini previše 

_IvaGljiva_
    25. Travanj 2018. 13:54

Tinci0, drago mi je da je curka bolje i da možete ići kući! Ja sam danas napokon napravila onu musaku o kojoj sam prošli tjedan maštala i baš sam si sad sretna 

Petrapp, hvala na preporuci! Budem još u ljekarni vidjela što imaju i kakve su cijene... Probat ću izbjeći neku koja ostavlja bijeli trag jer ju planiram svakodnevno po licu i dekolteu mazati pa mi se neda imati bijele flekice od kreme 

Nas_bebac, dobro došla! Ja već neka 2 tjedna osjetim bebicu kao da mi ribica pliva s jedne strane na drugu i to ne svaki put na istom mjestu. Trenutno baš mogu napipati na kojem dijelu trbuha mi je malo tvrđe i onda stavim ruku i čekam i svaki put se bar maaaalo pomakne  Najbolji osjećaj ikad! jedva čekam da počne udarati baš za pravo 

25. Travanj 2018. 14:02

Dea_Rene, dobrodošla! Sretno sutra na pregledu! :)
    Meni je doktor na pregledu rekao ajmo sad vidjeti spol, ja sam odmah rekla da ne zelim znati, ali on je vidio :)
    Tinci, drago mi je da je curka bolje i da vec mozete doma! Ja ti nemam nista ekskluzivno danas, mnoge to vjerojatno ne vole, idem kod mojih na jetricu i blitvu. Muz to ne jede, zaista nije izbirljiv i jede sve osim iznutrica i plodova mora na koje je alergican, pa onda koristim priliku dok je on u Zg-u. 
    Nas_bebac, dobrodosla i ti!
    Nove cure, dajte termin pa vas ubacim u tablicu :)
    Pandica, sretno sutra na pregledu i sretan put! Koliko ostajete?
    Dija, ni meni se nije popravilo stanje na licu, a bas sam se nadala da hoce :( Dobar ti je muz! 
    Pepe, nemam iskustva s cistama, ali cula sam da upravo u trudnoci mnogim zenama prodju i bude sve ok, da puknu ili tijekom trudnoce ili porodjaja. Neka se jave cure ako imaju iskustva. Doktor ipak zna najbolje, ako se nije brinuo, znaci da je vjerojatno sve u redu. Bravo za srce! 
    Ja vec par dana osjetim na par sekundi kao neki pomak kroz trbuh, od ispod pupka prema desno, ali mislim da je jos zaista rano za osjetiti ista, mozda sam samo obratila malo vise paznje na to pa trzam na sve. 
    Vec sam zaboravila, a pisale ste o tome: kada ste u prvoj trudnoci osjetile prve pokrete (leptirice, mjehurice, svejedno..)?

Dea_Rene
    25. Travanj 2018. 14:20

Teta90

Nove cure, dajte termin pa vas ubacim u tablicu :)

15.10 je termin 

christyy
    25. Travanj 2018. 14:35

pepe1907  ja sam imala cistu i rekao mi je gin. da je normalno i da ne smeta bebi. I na zadnjem pregledu je rekao samo da je nestala, tako da ja mislim da ni kod tebe nije ništa strašno...

25. Travanj 2018. 14:42

Dea_Rene i Naš_bebač - dobrodošle! 
    Pandica - sretan put 
    Dija85 - ni ja ne osjećam ništa. Bitno da je MM jučer stavio slušalice meni na pupu i puštao bebi filmsku muziku jer je on kao beba obožavao kad završi film i idu slova. Volio muziku i nije dao prebaciti program, i da, postao je muzičar.  Stvarno nekad znaju biti smješni naši muževi. Nisam baš sigurna koliko tako rano ima smisla puštati bebi muziku, ali on ne može dočekati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.