Teta90 ja sam ti prošli tj nakon 10 min sjedenja na terasi izgorila 😂, kako sad u petak idemo na more već imam u pripremi kremu za sunčanje.
Nadam se da će biti detaljna kao i do sad dr sa informacijama da ti mogu prenijeti mjere.
Ja opet idem na more za vikend i jedva čekam da sjednem u vrt, dolje kratke hlačice, gore kupači a nitko me ne vidi. Kremica i sunčanjeee
Bok cure, malo me nije bilo i imala sam šta za pročitati... Baš mi je drago da ste tako aktivne
Buše su vam svima predivne!!! Super mi je kako su sve skroz različite
Što se kave tiče, ja pijem jednu dnevno, ali to su većinom blage kavice. Ako sam doma popijem Dolce Gusto - cafe au lait, a vani većinom bijelu kavu. Ako se slučajno zalomi da u jednom danu sjednem više puta na kavu, naručim si bez kofeina. Skužila sam da ih skoro svugdje imaju i da košta samo par kuna više.
Jel ima tko kakav savjet koju kremu za sunčanje kupiti? i koje sredstvo protiv komaraca? Budući da je sezona roštiljanja i šetnji, stalno smo vani pa sam već sada ispikana s izgorenim nosom...
Jel ima tko kakav savjet koju kremu za sunčanje kupiti? i koje sredstvo protiv komaraca? Budući da je sezona roštiljanja i šetnji, stalno smo vani pa sam već sada ispikana s izgorenim nosom…
Zona Vital - Natura kids spray. Već je netko bio pisao o tome, ja si zapisala Navodno je jako dobro protiv komaraca. To je zapravo za djecu, ali ako valja za djecu, valja i za trudnice
Ja jedva čekam sutra i pregled da vidim svoju mrvicu i potajno se nadam da će nam pokazati spol.
Ja isto jedva čekam sutra pregled, možda i mi saznamo spol 😃
Puno sreće na pregledu!
Kavu sam prestala piti na početku trudnoće jer mi je smetao miris, još je ne pijem ne fali mi za sada.
Moji svi su spojili vikend i odlaze na more, čak si je i moja mama spojila i ode u Makedoniju. Mi razmišljamo da odemo do Paga ako spoji škola vikend, neke škole kao već jesu ali naša još ništa ne spominje tako da ćemo vidjeti.
Ne kužim se baš u cvijeće ali znam da ima otrovnih i da treba biti oprezan radi djece i ljubimca.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sad vise ne znam ko je sta pisao, al sjecam se u vezi cega. Kavu nisam niti prestala piti, ali vecinom je pijem samo onu prvu jutarnju, eventualno ako mi bas dodje, popijem I popodne.
Mislim da nista ne skodi dok je u umjerenim kolicinama.
Jao cvijece, taman I ja razmisljam kako bi mogla nesto posaditi 😁😁
Jucer je netko spomenuo fancy stuff. Bila I piknula si dvije tunikice kratkih rukava, taman za na tajice jer ne volim da mi se u tajicama vidi guza, nekako se osjecam golo 😂😂 rado bi I haljinice nosila, al moja beyonce bedra se trljaju jedno od drugo ako sam u haljini ili suknji, tako da prvo moram razmisliti kako to rijesiti 💃
url=https://lilypie.com]
Dobar dan svima,
Da vam se i ja pridružim. Ja sam na 15+2 sutra je pregled i još se dvoumim pitat dal se vidi spol ili da i dalje bude iznenađenje
Sad vise ne znam ko je sta pisao, al sjecam se u vezi cega. Kavu nisam niti prestala piti, ali vecinom je pijem samo onu prvu jutarnju, eventualno ako mi bas dodje, popijem I popodne.
Jucer je netko spomenuo fancy stuff. Bila I piknula si dvije tunikice kratkih rukava, taman za na tajice jer ne volim da mi se u tajicama vidi guza, nekako se osjecam golo 😂😂 rado bi I haljinice nosila, al moja beyonce bedra se trljaju jedno od drugo ako sam u haljini ili suknji, tako da prvo moram razmisliti kako to rijesiti 💃
imam ti ja rješenje..mi smo ih ko klinci zvali biciklistice.. ja si kupila u prošloj trudnoći u hm kao kratke hlače za jogu i imaju taj pojas koji se može preko trbuha staviti..ja sam se dosta znojila pa mi to bio problem u trudnoći..
imam ti ja rješenje..mi smo ih ko klinci zvali biciklistice.. ja si kupila u prošloj trudnoći u hm kao kratke hlače za jogu i imaju taj pojas koji se može preko trbuha staviti..ja sam se dosta znojila pa mi to bio problem u trudnoći..
Znam na sta mislis, hvala na savjetu. Budem probala naci nesto na tu foru, a da nije ona debela mikrofibra da ne skuham bebu 😂
url=https://lilypie.com]
garavusa005, hvala! zapisujem! valjda mi je prije promaknulo...
dea_rene, dobro došla! sretno s odlukom!
Sortiraj odgovore
Najstariji