Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    25. Travanj 2018. 08:15

christyy
    25. Travanj 2018. 08:15

Dobro jutro curke  Evo i moje buše, napokon sam se sjetila slikati (ovo je ujutro prije posla i oprostite na pidžami ). Čak ne djeluje jako velik al do navečer on baš dosta naraste. Netko je pitao za simptome, meni su skroz nestali ali se nekako ljepše osjećam, lice mi se skroz očistilo, sise su mi prevelikee (i njih sam slikala za uspomenu jednog dana haha jer ne mogu vjerovati da moja mala jedinica može biti četvorka ) Sve u svemu ima nešto u onom da trudnice blistaju 

christyy
    25. Travanj 2018. 08:26

Opaaa po onoj tablici mi sutra ulazimo u 5.mj 

Palcica12
    25. Travanj 2018. 08:31

Dobro jutro!
    Sretno svima sa trudnoćama! Da nam sve prođe u najboljem redu.😃 Držim palčeve za sve one koje imaju nekakvih poteškoća, sretno! ❤
    Imate li šta u planu za produženi vikend? 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Crna191
    25. Travanj 2018. 08:35

jutro..evo i moje, čini mi se, najveće buše u grupi.. Isssa i ja se pratimo.. joj sad kad vam krenu trbuščići rasti svima..samo se sad mažite dosta jer znaju naglo buknuti pa se pojave strije..
    imam osječaj da mi se preko vikenda kad više mirujem baš dosta smanji trbuh, a ovako preko tjedna kad radim bude baš napet i velik..

christyy
    25. Travanj 2018. 08:42

Crna191 baš ti je lijepi okrugli , to si i ja baš razmišljam da će nam za mjesec dana svima narasti dosta, meni je od ujutro do navečer baš velika razlika a kakav li će biti za mjesec dana... i vidiš ja se skroz zaboravim mazati, a kupila sam si kremu i još sam ju stavila kraj kade da me podsjeti kad se otuširam i ništa a sise bi baš trebala mazati jer su mi baš buknule a znam žene koje imaju strije po sisama i to mi izgleda gore od strija na trbuhu

Isssa
    25. Travanj 2018. 08:54

Jutro trudnice moje 😀
    Crna191 mi smo si tu negdje, pravi trbuščići 😍
    A tablica me sad malo prepala, za tjedan dana ulazim u 6 mj, proletilo mi prebrzo, i kad vidim kolko mi je još malo ostalo 🙈ajmeeeee😂😂😂😂😂
    Ja sam pola noći bila budna, noge su me užasno bolile, listovi 😓, takve bolove sam inače imala kad bi dobila menstruaciju, a zašto sada?????

Isssa
    25. Travanj 2018. 08:56

A kaj se tiče ureaplazme, to sam imala prije par godina, brzo sam se riješila toga, ja i muž tjedan dana antibiotika i riješena stvar 😀

25. Travanj 2018. 08:59

Bruncili, po ovome bi ti bila 18. tjedan, odnosno u 5. mjesecu. Jel ja to dobro racunam? 😯
    Christyy, prekrasan mali trbuh, bas je sladak! Meni recimo sise nisu uopce narasle, ili ja to ne vidim, jedino osjecam napetost u njima. Sad kad buknu za koji tjedan! 😱😱😁
    Palcica, koji produzeni vikend? Govoris ono za prvi maj? Meni je svaki dan neradni, tako da mi je svejedno, a za prvi maj neki rostilj, samo jos neznam ni s kim ni gdje :)
    Crna, predivan trbuh!! Ne mogu vjerovati da bi moj mogao biti takav za mjesec dana! Cestitam na polovici trudnoce 😘 
    Imas pravo ovo za mazanje i strije, ja bas vidim da mi se trbuh siri, a kako imam nesto strija otprije, zaista se mazem svaki dan nakon tusiranja, nadam se da je jednom dnevno dovoljno. Kad perem kosu (dvaput tjedno) tada se mazem s bademovim uljem jer je ono masnije i treba mu neko vrijeme da se upije, ostale dane samo kremom.
    Isssa, ma daaaaaj, jos malo i 6. mjesec! Vrijeme, gdje ti se zuri? 😱😱
    Mozda ti fali minerala. Uzmi magnezij, imas sad one neke u vrecicama koje ne otapas u vodi nego samo "popijes".
    Cure, ja sam opet pocela piti kavu, je to ok, pijete i vi jos?

Jane_Doe
    25. Travanj 2018. 09:02

jutro cure, kako iamte lijepe trbuscice
    moj je isti kao i tvoj crna, al ja svoj necu sliakt jer je pun strija jos od prve trudnoce pa nije tako lijep za vidjet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.