Ma sve će to otic kad rodimo 😊 nadaaam see 😭
Jučer kad sam se otuširala gledam se pred ogledalom i izvadim hlače iz ormara i redom probavam obučem prve ništa nemogu zakopčat obučem druge zakopčam al me stišće i smeta i veli dragi vidiš ljubavi možeš zakopčat znači vjerojatno su se one stisle u pranju 😂😂 ja ga pogledam onako ispod oka a kaže on meni se čini kao da si smršavila pa je sve to u trbuh otišlo 🤣🤣 VRHHHH onda sam se baš opalila smijat i rekla nemoj više plizzzz
Ajme meni, ne samo što sam se ja udebljala, nego se i muž udebljao. On otišao na XXL (), a ja jer sam, eto trudna. Pa smo se isto tako jedan dan zezali na tu foru da grijač od mašine pregrijava vodu i da se sve stisnulo u pranju, pa da ne valja detergent...
Ja sam još uvijek u glupom sređivanju ormara. Ostavit ću samo ono što mogu nositi sada, pa kako budem prerastala, tako ću spremati za kod svekrve nek stvari budu kod nje jer nas čekaju renovacije ovo ljeto. Zimsku robu sam skoro već spakirala.
Ajme ja nikako da se uslikam. Dođem s posla oko 5 i onda dok ručamo ovo ono i zaboravim... Al dobro se već vidi... Mislim da mi je najsličniji kao kod Dija85
ok..poslala prije nego sam završila..
Teta90 ovako ja pod normalno kad nisam trudna izgledam :D i ne znam zašto ja tebe zamišljam drugačije, valjda zbog ovog "Teta"..
znam curku koja je bila 6mj trudna, ni t od trbuha trudničkog nije imala..
a ja totalna suprotnost tebi..kao da blizance nosim sam već veeelika..
I ja sam je isto zamisljala ko tetu 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Hahaha, a jeste lude! Ja sam ponosna teta vec 10 godina, obozavam tu ulogu! Cim odem negdje prvo kupim necacima, pa sebi :) Jako smo vezani, pogotovo starija curka i ja, s njom sam od prvog dana i puno sam naucila o bebama, ali i djeci, mislim da ce mi to pomoci kod moje bebe :)
Btw, imam 27 godina!
Kako vi sve imate lijepe trbuhe koji su cijeli iskocili i pravilno se zaokruzili, meni je ispao samo donji dio, ne kuzim.. 😯
Ajme Isssa, odusevljena sam!! 😍😍
Koji lijepi trbuh, bravo za vas, samo rastite!
Nevjerojatno kako sve imamo razlicite trbuhe, a tu smo negdje po tjednima :)
Eto me s pregleda iz Petrove, mislila sam da ću ručak dočekati tamo 😤, uglavnom bila sam naručena u 8:30 (neka trudnica je bila u 8 naručena), doktorica je došla u 10, naravno uzela je preko reda svoju prijateljicu 😤, pa tu trudnicu i onda sam došla na red u 10:40, sva sreća pa sam jela prije pregleda jer bi crkla od gladi 😀, sve izgleda jadno ko iz doba komunizma ali aparat za uzv je noviji, bar nešto 😀, doktorica je super, detaljna i pedantna, dobila sam 3 slikice, glavice, stopala i neznam kaj je treće 😊, NE radi vaginalni UZV nego preko trbuha (dosta čačkanja tamo dolje😊), sve u svemu zadovoljna sam osim sa čekanjem.
Mališan je super, raste ko gljivica 😍, sva mjerenja odgovaraju tjednu trudnoće 😀
Mališan ima 376g, opseg glavice je 17.98 cm, promjer 4.76, opseg trbuha 15.75, bedrena kost 3.42
Isssa ti baš imaš lijepi okrugli trbuh! Mi ostale još moramo puno papati da te dostignemo 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji