Jutro cure... meni zacepljen nos pa imam neki pritisak u glavi zbog toga, al ok, prezivi se. Muzic i mali otisli rano na pecanje, sutra ce valjda na teren pa da se podruze prije toga 😊
Teta bravo za pregled, suprug se sigurno cijeli raznjezio 🤗
Tinci brz oporavak curici, nek sve prode cim prije... pazi i na bebu u busi 😘
Suncica nadam se da ce sve biti u redu, samo misli na najbolje... ❤
Jao... i ja mucim muku s oblacenjem, jos kuci nekako, al kad moram nekud bacim pola ormara van i nista mi ne stoji 😆
Sad u mjesec dana imamo pricest i dvije krizme, a u 7. mj mi se sestricna udaje 🙈🙈 Stavit cu vrecu na sebe 😂😂
Isssa, bas to govoris, necemo jos dugo biti u ovoj robi 😂 Sretno na pregledu 😘
Suncica, kad ides na 5D? Bit ce sve ok, jesenice misle na vas! 😘😘
Ljetna_dama, bravo za pregled! Meni dosad uopce nisu rekli termin, vodim se onim po ZM..
Ljetna_dama, ni ja neznam koliko sam dobila. Na pocetku sam imala tocno 58.5, ali mi je glupo govoriti kile na pola, pa racunam kao 59, dakle po tome sam dobila jednu kilu, mislim da je to ok za ove tjedne. Ili da racunam 58? U bolnici sam budala rekla da mi je 60 pocetna kilaza, pa po tome nema prirasta 😂😂
Dija, gdje si kupila tunike?
PlavaBorovnica, ja srecom jos stanem u sve ljetne majice, mislim da cu jos sigurno mjesec dana jer su malo sire, a za poslije cu vidjeti, lako kupim koju majicu ili haljinu/tuniku :)
Nina, mi za mjesec dana idemo na pricest, mislim da cu stati u neke haljine, ako ne, kupim zadnji tjedan nesto :)
Ljudi, meni je svadba idući tjedan... Moja, da ne bi bilo zabune Bitno da stanem u vjenčanicu i cipele i da se mogu gibat po plesnom podiju
I smeta me vožnja u autu, na svaku neravninu se nekako ukočim kao da ću je tad manje osjetiti. Čak mi je lakše kad ja vozim tako da je mužić zadnjih mjesec dana kao u taxi-u.
Mene ubijaju nizbrdice... imam osjećaj da mi želudac dođe do usta Pa kad me tako uhvati, ne mogu se skoncentrirati ni na što. Više ne vidim ni semafor, ni pješaka, ni motoristu... samo sam usmjerena na to da se smiri i prođe.
A i lako se dezorijentiram. Neki dan sam napala muža da je krivo izašao iz kružnog toka (koji moramo proći svaki put kad nekud idemo) jer sam se ja zagledala u nešto i kad sam pogledala, učinilo mi se da je izašao na kružnom toku otkud je i ušao
Mislim da su mi sada vrtoglavice u vožnji prošle. Zbog tih simptoma sa autom sam i ostala od prvog dana doma jer ne smijem voziti da se negdje ne slupam a vozim skoro 100km dnevno, većim dijelom po autocesti, a nemam alternativu.
Sad sam utješena malo jer sam mislila da je to možda samo psiha, jer nikad nikad nisam čula da netko u trudnoći ima problema sa vožnjom. Jedva čekam da prođe da malo negdje otputujemo, stalno sam kod kuće
Cure hvala vam puno na pozitivnim mislima, puno mi to znaci
Teta 07.05. su me narucili na 5D, jer ga rade tek u 20tom tjednu, treba sad i ta dva tjedna jos docekat do uzv. Ma najgora mi i sama pomisao sto me gin.pitao dal bi ako budu nalazi losi isla na pobacaj, znam da on to sve mora reci i pitati, al u ovim tjednima ne mogu ni pomisliti na to.
Ljudi, meni je svadba idući tjedan… Moja, da ne bi bilo zabuneBitno da stanem u vjenčanicu i cipele i da se mogu gibat po plesnom podiju
Ajmeeeeeee... skidam kapu do poda svakoj trudnici koja je trudna organizirala svadbu. Ja sam imala stotinjak gostiju i to je bila ludnica sa pripremama
Čeka te naporan tjedan i ne zaboravi da ne moraš sve sama. Angažiraj pojedine ljude za nešto - nekoga za dekoracije, nekoga da ti ode u cvjećaru to jutro po buket, nekoga tko će biti zadužen za nošenje tvojih potrebnih stvari, šminka i pribor za "prvu pomoć" - najčešće je to kuma.
To jutro kada se ustaneš - što je napravljeno, napravljeno je! Nema više nikakve organizacije. Otuširaj se, odi na frizuru, odi na šminkanje, popij kavu i UŽIVAJ. To je tvoj dan. A ako i neka sitnica fali, vjeruj, to je samo sitnica. Bitno da se svi lijepo zabavite, a najviše ti i mužić.
I još jednom, kapa do poda. Ja svoju svadbu trudna ne bih uspjela organizirati.
Suncica, tad i ja idem na pregled. Izdrzi nekako dotad, znam da je najlakse reci, i sama bi bila na 100 muka u ta dva tjedna, ali moras misliti pozitivno za svoju bebicu! Znam puno cura kojima su davali razne dijagnoze, od toga da ne vide jednu ruku/nogu, da je zastoj u rastu, da nesto ne valja sa srcem/mozgom, a bebe se rodile zdrave da zdravije ne mogu biti!
Joj, sama pomisao na svjesni pobacaj u tom tjednu. Isla bi samo u slucaju da je plod u stanju koji je nespojiv sa zivotom ili da sam ja zivotno ugrozena, a imala sam takav slucaj u obitelji s muzeve strane gdje je zena bas morala na pobacaj jer su joj rekli da je velika vjerojatnost da ona ima po zivot ozbiljne posljedice, ali necemo uopce o takvim temama.
Vjerujem da nosis zdravo dijete i da ce cista nestati vec do slijedeceg pregleda!
Sunčica i Tincii - držite se. Sad sam vidjela da nisam uspjela postati post podrške. Ja sam sigurna da će biti sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji