Bok cure, evo ja idem iz Zagreba, obavila jutros triple test. Nalazi za 2 tjedna, kaze ona da se njoj čini sve u redu. Eto. Umorna, jedva čekam doci kući, neka žena mi pucketa žvakaćom za vratom 😣😤😤 zadavit ću ju. Jako sam osjetljiva na takve zvukove i izluđuje me to.
Moram ovo komentirati
Brat i ja imamo problem sa zvukovima zvakanja, to ne možemo podnijeti do te mjere da nas izluđuje…i automatski osobu koja ih proizvodi stavimo na crnu listu, bila ona naša najdraža osoba, draga bakica, papa, nedužno dijete…u tom trenutku ako ikako možemo se pokupimo iz prostorije. A ako zapnem s nekim ko ti Dijo u busu, skupljam svoje živce po podu..i streljam pogledom.
😂😂😂 tako i ja! Crna lista! Moj dragi malo glasnije diše. Znam da je glupo🤣 al nekad me izluđuje. Probam ja sebe smiriti u glavi ali nejde kad bijes krene iz dubine duše 😂 mislim da moja "bolest" ima i ima - mizofonija - mržnja prema zvukovima. 🤦♀️🤷♀️
Dobro jutro cure!
Ajde, barem nisam jedina. Već sam pala u depresiju čitajući ovo 1kg, 2kg. Netko je napisao da čak stane u stare hlače! Koje stare hlače? Odavno nosim 2 broja veće
Uf, već sam mislila da se nitko neće javiti tko je približno u dobivanju kilaže kao ja 🤣 Ajde baš mi je drago da nisam jedina 😂 odmah se osjećam lakše 😂
Dobro jutro svima!
Jao ja sam se jucer vagala,i dobila sam vec 2 kg. S tim da ni to nije sigurno jer nezz tocno koliko sam imala 61 ili 62 kad meni varira skroz. Pa je sestra stavila 62,a sad imam 64 😱
A sto se tice odjece samo tajice dolaze u obzir i sad polako haljine,dok jos stanem u njih 😂😂😂😂
Ja muku mučim s tim što ću obući kad negdje idem. Evo sad za kavu sa sekom cu svije traperice, ali im ne zakopčam dugme nego povežem običnom onom gumicom. 😂 ne vidi se ispod majice. Inace sam nosila sve usko ili kraće majice tako da ni nemam baš nesto duze ili šire robe. Kupila si jučer u Zg 4 duže tunike. I to po 39 kn. 😁 Pa eto. Bar nešto.
Dija, da da
Već 10 dana sam u stramplama za trudnice iz Lidla, cipelama ili tenisicama, ljetnim haljinama i demperom preko.
Al nisu problem hlače u mene- vec majice.
Izvadila svoju proljetnu i ljetnu odjeću i krenula probavati svoje majice Ništa od mojih najdražih komada, čak i onih širih. Moje dva broja veće grudi i trbuh ne stanu u S veličinu.
Evo me s pregleda, beba ima veliku glavu i male noge! 😂😂 Salim se, mjerama odgovara u dan, a glavica je za koji dan veca. Suprug je bio samnom na pregledu, vidjela sam mu suze u ocima od odusevljenja, toliko mi ga je bilo lijepo za vidjeti jer mi je tesko prepricati mu sve s pregleda, a zelim da i on osvijesti da postaje roditelj i aktivno sudjeluje u trudnoci, plus sto smo u strahu od svega otprije pa se jaaaako veselimo vidjeti da je sve u redu!
Doktor nam je pokazao svaki organ, beba se vrtila ko luda, mahala rukicama i nogicama, nesto cudesno!
Vise se ne mjeri crl nego bedrena kost, opseg glavice i struka, pa sam jedva nasla neke kalkulatore za izracun na netu i ima oko 15cm i 100gr.
Sreca najveca, sad mi je srce na mjestu! ❤❤
Jaoo kako lijepo i meni je gin rekao da na sljedeći pregled povedem muža da i on gleda bebu malo. Jedva čekam
Ja muku mučim s tim što ću obući kad negdje idem. Evo sad za kavu sa sekom cu svije traperice, ali im ne zakopčam dugme nego povežem običnom onom gumicom. 😂 ne vidi se ispod majice. Inace sam nosila sve usko ili kraće majice tako da ni nemam baš nesto duze ili šire robe. Kupila si jučer u Zg 4 duže tunike. I to po 39 kn. 😁 Pa eto. Bar nešto.
Znam kako ti je, i ja planiram ovaj tjedan ići si kupiti trudničke hlače... Nema potrebe da više čekam a znam da ću ih nositi do 10.mj. Ovako se samo mučim. A što se tiče majica, ja sam sebi kupila par komada kratkih po cca 40-50 kn (ima ih u new yorkeru, OVS-u, bershki itd.) i to nekih 3 broja veće pa ih nosim kao oversized Bar tako na meni izgleda jer sam inače sitna
Evo me s pregleda, beba ima veliku glavu i male noge! 😂😂 Salim se, mjerama odgovara u dan, a glavica je za koji dan veca. Suprug je bio samnom na pregledu, vidjela sam mu suze u ocima od odusevljenja, toliko mi ga je bilo lijepo za vidjeti jer mi je tesko prepricati mu sve s pregleda, a zelim da i on osvijesti da postaje roditelj i aktivno sudjeluje u trudnoci, plus sto smo u strahu od svega otprije pa se jaaaako veselimo vidjeti da je sve u redu!
Doktor nam je pokazao svaki organ, beba se vrtila ko luda, mahala rukicama i nogicama, nesto cudesno!
Vise se ne mjeri crl nego bedrena kost, opseg glavice i struka, pa sam jedva nasla neke kalkulatore za izracun na netu i ima oko 15cm i 100gr.
Sreca najveca, sad mi je srce na mjestu! ❤❤
Jaoo kako lijepoi meni je gin rekao da na sljedeći pregled povedem muža da i on gleda bebu malo. Jedva čekam
Predivno i ja vodim svog napokon, u petak. Jedva čekam!! Ako se sjećate,imala sam doktora koji to nije dopuštao i promijenila. Nadam se da će ovaj biti u redu, vidjet ćemo u petak.
Prvo da pitam u vezi UZV u Petrovoj u podrumu (kod dr. Trutina, ako još radi): Zna li netko dopuštaju li tamo ulaz muževima?
A drugo, da komentiram smetnju na zvukove. Coktanje, glasno žvakanje, čišćenje hrane jezikom i sl. su naravno grozni i uvijek mi smetaju, ali meni su sad u trudnoći općenito počeli smetati hm... skoro pa svi šumovi... napa npr., ili ona zujalica u kupaoni od ventilacije Po noći više ni ne palim svjetlo nego sve radim napamet
, a ujutro kad se spremam za posao palim malo svjetlo na kupaonskom ormariću. Baš sam sama sebi smiješna s tim
I smeta me vožnja u autu, na svaku neravninu se nekako ukočim kao da ću je tad manje osjetiti. Čak mi je lakše kad ja vozim tako da je mužić zadnjih mjesec dana kao u taxi-u.
Isssa javi detaljne dojmove iz Petrove..mene to u Petak čeka..
Tinci drago mi je da je sa curkom sve super..
Sve koje ste bile na pregledu, super za živahne bebice.. Sunčica znam da brineš ali misli samo pozitivno..
Maggie85 pa ja nemam pojma dal baš dopuštaju muževima..meni nekako to bed i pitati budući da je bolnica.. prošli put kad sam bila, sve trudnice su same ulazile a čekala sam ful dugo..možda da nazoveš na tel tamo gdje se naručuje pa pitaš sestru..
Garavusa005- ja sam napisala da ne stanem u stare hlače 😂 noge guza sve super al nemogu zakopčat i zbedirala sam se malo al ok baš mi se buša zaokružila u zadnjih tjedan i pol 😆
Ma netko je drugi bio upisao da ne može prevući hlače. Ma ne pitaj me ništa, ja sam u šoku jer po prvi put imam celulit, ali ne tamo gdje ga očekujem, nego i po rebrima . Ok, pupo se zaokružio, guza je veća, bedra su malo jača, ali stvarno, masno tkivo se pojavilo svugdjeeeeeee. Svi me tješe kao da je to normalno, da se beba gnijezdi, a ja mislim da to baš i nije normalno, pogotovo po rebrima. Tamo nikad nisam vidjela da itko ima masno tkivo
Sortiraj odgovore
Najstariji