Cestitke svim curama koje su obavile pregled i uzivale u pogledu na bebice 😁😍😍😍
Ja idem na 4d pocetkom 5.mj,kolko god me strah tog pregleda tolko ga jedva i cekam.
Suncice, razumijem tvoju brigu al probaj bit sta smirenija, isto znam da te ciste nestanu, nekad ih doktori vide al uopce ne spominju zenama bas iz tog razloga jer se povuku,a ovako nepotrebno sire paniku. Uvjerena sam da ce tako bit i tvojoj bebi:)
Tinci brz oporavak curici zelimo :-*
Omg svaka cast na svadbi PlavaBorovnice, drz se i samo polako i opusteno sta vise mozes!! Samo ti lagano prebaci dio obaveza na koga stignes 😁
Cure hvala vam puno na pozitivnim mislima, puno mi to znaciTeta 07.05. su me narucili na 5D, jer ga rade tek u 20tom tjednu, treba sad i ta dva tjedna jos docekat do uzv. Ma najgora mi i sama pomisao sto me gin.pitao dal bi ako budu nalazi losi isla na pobacaj, znam da on to sve mora reci i pitati, al u ovim tjednima ne mogu ni pomisliti na to.
Molim se da sve bude u redu. Razmišljaj pozitivno ovih 2 tjedna do uzv. Vjerujem da će sve biti ok...
Ljudi, meni je svadba idući tjedan… Moja, da ne bi bilo zabuneBitno da stanem u vjenčanicu i cipele i da se mogu gibat po plesnom podiju
Jaoo, jesi uzbuđena? Sad se sjećam sebe prije godinu dana bila luda taj zadnji tjedan, al sve ispalo savršeno.
Joj cure al ste se danas raspisale. Ja upravo došla iz zg-a, bila sam na kontroli za leće, baš sam čorava 😂. Malo sam se vozikala s tramvajem i požalila, kak mi se jedva vidi trbuh sve bakice su se morale gurati i hvatati mjesto za sjest, a meni nakapali zjenice pa sam ko nadrogirana i samo mi se sve muti. Kupila sam si 2 kg jagoda i sad fino papam 😊
Tinci bravi za curku, sto brzi I bezbolniji oporavak zelim!
Suncica ma nece biti ni c od ciste na sljedecem pregledu 😉🙏
PlavaBorovnica svaka cast, jos I svadba. Nemoj se puno nervirat I uzivaj u tom danu jer tako brzo proleti
Bravo i za sve ostale preglede!
A sto se tice kila I odjece 😂😂😂 hlace sam jos prije par dana izbacila sve van sa zimskom robom. I sad sam spala na doslovno jedne tajice 😂😂😂 moram se bacit u potragu za necim. Zadnji put kad me vagala je ispalo da sam dobila 3 kile od pocetka trudnoce.
Nas sljedeci tjedan ceka 4D uzv I muz konacno ide samnom. Bas se veselim, I radi njega I radi bebice, a I konacno bi trebali saznati jel cura ili decko
url=https://lilypie.com]
Garavusa005- ja sam napisala da ne stanem u stare hlače 😂 noge guza sve super al nemogu zakopčat i zbedirala sam se malo al ok baš mi se buša zaokružila u zadnjih tjedan i pol 😆
Ma netko je drugi bio upisao da ne može prevući hlače. Ma ne pitaj me ništa, ja sam u šoku jer po prvi put imam celulit, ali ne tamo gdje ga očekujem, nego i po rebrima. Ok, pupo se zaokružio, guza je veća, bedra su malo jača, ali stvarno, masno tkivo se pojavilo svugdjeeeeeee. Svi me tješe kao da je to normalno, da se beba gnijezdi, a ja mislim da to baš i nije normalno, pogotovo po rebrima. Tamo nikad nisam vidjela da itko ima masno tkivo
Ma sve će to otic kad rodimo 😊 nadaaam see 😭
Jučer kad sam se otuširala gledam se pred ogledalom i izvadim hlače iz ormara i redom probavam obučem prve ništa nemogu zakopčat obučem druge zakopčam al me stišće i smeta i veli dragi vidiš ljubavi možeš zakopčat znači vjerojatno su se one stisle u pranju 😂😂 ja ga pogledam onako ispod oka a kaže on meni se čini kao da si smršavila pa je sve to u trbuh otišlo 🤣🤣 VRHHHH onda sam se baš opalila smijat i rekla nemoj više plizzzz
Evo jedna svjeza slikica od jutros, jelda da se vidi da je trbuh iskocio? 😁
Ajmo cure trbuhe na sunce!
Evo jedna svjeza slikica od jutros, jelda da se vidi da je trbuh iskocio? 😁
Ajmo cure trbuhe na sunce!
Ajme kako mali trbušćić Teta! Meni se čini da je moj bas velik. Bar iz moje perspektive odozgo.
I da, tunike sam kupila u Importanne centru u Zg u nekoj trgovini sve po 39 kn. Fancy nešto.
Evo mog trbuščića od jutros
ok..poslala prije nego sam završila..
Teta90 ovako ja pod normalno kad nisam trudna izgledam :D i ne znam zašto ja tebe zamišljam drugačije, valjda zbog ovog "Teta"..
znam curku koja je bila 6mj trudna, ni t od trbuha trudničkog nije imala..
a ja totalna suprotnost tebi..kao da blizance nosim sam već veeelika..
Sortiraj odgovore
Najstariji