Jutro svim curama! Hvala na podršci i lijepim riječima ☺
Mi smo na Sušaku, operirana je jučer..sve je dobro prošlo. Hvala Bogu od sinoć je bolje..čak je i ok večerala..jutros se rano probudila i da ju bole rezovi na glavi i trbuhu..dobila infuziju paracetamola i sada je dobro..igramo se barbikama..
Vidim da su jučer pregledi prošli super..baš mi je drago 😆😆😆😆😆😆
Jutro cure 😀
Nećete još dugo stat u stare hlače 😂, ja već mjesec dana nemogu u ništa stati 😂 i baš mi je to fora, sve sam izbacila iz ormara, ostale su haljine i 2 trudničkih hlača 😂
U 8:30 sam naručena u Petrovoj, javim kak je prošlo 😀
Tinci, jako mi je drago da je sve dobro proslo i zao sto curku boli, ali proci ce uz lijekove :) Dokad ostajete u bolnici? Ti se cuvaj i misli i na bebu u trbuhu 😘
Jutro cure, hvala vam na rijecima utjehe. Najcesce sam i naletila na netu na dobra iskustva sa tim cistama, ili se ljudi sa losima ne javljaju, ne znam, ali nadam se najboljem. Nisam dobro nocas spavala, vrtila se cijelu noc i najradije ne bi ni isla na posao danas jer mi se place, al mozda cu manje misliti na to. Cestitam curama kojima je sve dobro proslo na pregledu, samo neka se tako nastavi
Tinci, jako mi je drago da je sve dobro proslo i zao sto curku boli, ali proci ce uz lijekove :) Dokad ostajete u bolnici? Ti se cuvaj i misli i na bebu u trbuhu 😘
Nebi trebale ostati dugo. Vidjeti ćemo poslije vizite..
A bebicu čujem kako me lupa, pa znam da je dobro..
Jutro cure, hvala vam na rijecima utjehe. Najcesce sam i naletila na netu na dobra iskustva sa tim cistama, ili se ljudi sa losima ne javljaju, ne znam, ali nadam se najboljem. Nisam dobro nocas spavala, vrtila se cijelu noc i najradije ne bi ni isla na posao danas jer mi se place, al mozda cu manje misliti na to. Cestitam curama kojima je sve dobro proslo na pregledu, samo neka se tako nastavi
Dobro jutro želim svima.
Sunčice, ako treba isplači se, misli da je beba dobro i da raste i razvija se...i mene je bilo strah zbog bakterije koju sam vukla od početka trudnoće a nije nimalo bezopasna. Prošli tek petak su stigli nalazi urinokulture da je sve čisto. Sad još samo taj pregled u petak da se uvjerim da je s bebom sve u redu i da joj bakterija nije naštetila.
Nađem i ja sebi posla da manje mislim o svemu, al u 3 ujutro dođe na naplatu, probude me brige... lijepo je biti bezbrižan, volim takve dane i trudim se biti pozitivne energije, ipak sam trudnica
Bok cure, evo ja idem iz Zagreba, obavila jutros triple test. Nalazi za 2 tjedna, kaze ona da se njoj čini sve u redu. Eto. Umorna, jedva čekam doci kući, neka žena mi pucketa žvakaćom za vratom 😣😤😤 zadavit ću ju. Jako sam osjetljiva na takve zvukove i izluđuje me to.
Moram ovo komentirati
Brat i ja imamo problem sa zvukovima zvakanja, to ne možemo podnijeti do te mjere da nas izluđuje...i automatski osobu koja ih proizvodi stavimo na crnu listu, bila ona naša najdraža osoba, draga bakica, papa, nedužno dijete...u tom trenutku ako ikako možemo se pokupimo iz prostorije. A ako zapnem s nekim ko ti Dijo u busu, skupljam svoje živce po podu..i streljam pogledom.
Tinci drago mi je da je sve proslo ok i da se cura oporavlja nadam se da cete brzo kuci
Dobro jutro cure,pohvatala sam najbitnije 😀
Tinci0 tvojoj curi zelim brz oporavak i drago mi je sto je sve u redu proslo,ti se drzi i cuvaj bebicu u trbuhu.
Suncica85 bit ce sve u redu,samo pozitivno,nezz nikoga da je bio u toj situaciji pa ti samo mogu pozeljeti da bude sve naj. Bebica ce biti dobro 🤗
Teta90 Citam za tvoj pregled i sva sam se raznjezila,jedva cekam kad ce moj m moci samnom. Vjerujem da je bilo predivno i puno emocija.
Cestitam svim kojima je pregled dobro prosao i samo neka se tako nastavi.
Ja sam sinoc bila isto na pregledu,sve je u redu. Nije mogao odrediti tocan termin jer je trudnoca nesto manja nego po zm. Pa je mjerio bebicu,al i to je bilo jedva jer je rekao da je ovako mala vec zivahna. Po ultrazvuku mi je termin 6.12. ali kako nije mogao izmjeriti tocno moguce i do polovine 12 mj.
Cula sam i ♥ kako kuca, nesto predivno. Suze su mi krenule na pregledu. Nemogu opisat osjećaj,kao da mi je prvo.
Uglavnom pijem Utrogestan i dalje,zbog povremenih probadanja.
I dobila sam dozvolu za izlet na Plitvice 😁😁😁😁,ali jos je jedan pregled prije toga 14.5. pa ce jos potvrditi onda.
I naravno da je m rekao da ce ga sam pitati dal smijem 😂😂😂😂 jer eto on je kao sto sam rekla prije nadobudan nad svime 😁.
Ajde, barem nisam jedina. Već sam pala u depresiju čitajući ovo 1kg, 2kg. Netko je napisao da čak stane u stare hlače! Koje stare hlače? Odavno nosim 2 broja veće
Uf, već sam mislila da se nitko neće javiti tko je približno u dobivanju kilaže kao ja 🤣 Ajde baš mi je drago da nisam jedina 😂 odmah se osjećam lakše 😂
Dobro jutro svima!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji