Pozdrav cure, imala i ja pregled danas, doktor ugledao ciste plexus chorideusa obostrano na glavici, ostala morfologija mu djeluje uredna pa se nadam da ove ciste nece zapravo nista znaciti i da ce se povuci al rekao mi je neka odem u harni na 5d uzv, narucila sam se odmah, to rade tek u 20tom tjednu. Malo sam citala i razmisljat cu samo pozitivno i nadat se najboljem

Dija, drago mi je za naprednog decka!
Suncica, nadam se da ce biti sve ok i da ce do slijedeceg pregleda cista nestati 😘
Čitam koliko kila ste dobile pa me čisto sram reći da sam ja 13tt i dobila sam 7kg 🙄
Ajde, barem nisam jedina. Već sam pala u depresiju čitajući ovo 1kg, 2kg. Netko je napisao da čak stane u stare hlače! Koje stare hlače? Odavno nosim 2 broja veće
Pozdrav cure, imala i ja pregled danas, doktor ugledao ciste plexus chorideusa obostrano na glavici, ostala morfologija mu djeluje uredna pa se nadam da ove ciste nece zapravo nista znaciti i da ce se povuci al rekao mi je neka odem u harni na 5d uzv, narucila sam se odmah, to rade tek u 20tom tjednu. Malo sam citala i razmisljat cu samo pozitivno i nadat se najboljem
Moj nećak je isto imao tu cistu kroz cijelu trudnoću. Nije mi šogorica uspjela sve ispričati a meni bilo kasnije neugodno i pitati. Uglavnom, sada je najpamentije dijete u razredu i sve se povuklo.
Ja vodim trudnoću u poliklinici Harni kod doktorice Dedic jedna prvo prekrasna osoba draga a i veliki stručnjak ( STRPLJIVA-Ja bi poludila da mi netko postavi pitanja koliko ja njoj 😂 a ona smireno na svako odgovori sa istim žarom) tako da nisi loše napravila šta si se tamo naručila , smirit će te a opet sve lijepo objasniti držim fige 😊

Teta90- i na mom prošlom pregledu se beba baš vrtila i bila aktivna 😍 ja bi to cijeeeeli dan gledala 😂😂
Garavusa005- ja sam napisala da ne stanem u stare hlače 😂 noge guza sve super al nemogu zakopčat i zbedirala sam se malo al ok baš mi se buša zaokružila u zadnjih tjedan i pol 😆

Ola cure, nisam vas pohvatala nisam bas stigla... Ugl drago mi je da su svi pregledi dobro prošli 😀😍..
Vidila sam na drugoj temi daa nam je Gricko ipak zavrsila na kiretaži, zato nam se nije javila🙁😩
Evo me s pregleda, beba ima veliku glavu i male noge! 😂😂 Salim se, mjerama odgovara u dan, a glavica je za koji dan veca. Suprug je bio samnom na pregledu, vidjela sam mu suze u ocima od odusevljenja, toliko mi ga je bilo lijepo za vidjeti jer mi je tesko prepricati mu sve s pregleda, a zelim da i on osvijesti da postaje roditelj i aktivno sudjeluje u trudnoci, plus sto smo u strahu od svega otprije pa se jaaaako veselimo vidjeti da je sve u redu!
Doktor nam je pokazao svaki organ, beba se vrtila ko luda, mahala rukicama i nogicama, nesto cudesno!
Vise se ne mjeri crl nego bedrena kost, opseg glavice i struka, pa sam jedva nasla neke kalkulatore za izracun na netu i ima oko 15cm i 100gr.
Sreca najveca, sad mi je srce na mjestu! ❤❤
Bravo za pregled! ☺️ A , je li te gledao vaginalnim uzv ili preko stomaka?
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Sarajka, samo preko trbuha me gledao, kaze da nema potrebe vaginalno, vidjet cu kako ce me za dva tjedna u bolnici gledati.
Ima jos budnih? Zaspala sam u 10, probudila se u ponoc i san vise nece na oci :(
Garavusa005 ja stanem u stare hlače, ali samo ove ljetne jer su uglavnom sve lagane i malo komotnije, stanem ja i u traperice, zakopčam ih bez problema, ali taj osjećaj da mi je nešto ns trbuhu me izluđuje, tako da ih ne nosim

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji