Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Travanj 2018. 21:25

Dija, drago mi je za naprednog decka!
    Suncica, nadam se da ce biti sve ok i da ce do slijedeceg pregleda cista nestati 😘

23. Travanj 2018. 21:58

Palcica12

Čitam koliko kila ste dobile pa me čisto sram reći da sam ja 13tt i dobila sam 7kg 🙄 

Ajde, barem nisam jedina. Već sam pala u depresiju čitajući ovo 1kg, 2kg. Netko je napisao da čak stane u stare hlače! Koje stare hlače? Odavno nosim 2 broja veće 

23. Travanj 2018. 22:09

suncica85

Pozdrav cure, imala i ja pregled danas, doktor ugledao ciste plexus chorideusa obostrano na glavici, ostala morfologija mu djeluje uredna pa se nadam da ove ciste nece zapravo nista znaciti i da ce se povuci al rekao mi je neka odem u harni na 5d uzv, narucila sam se odmah, to rade tek u 20tom tjednu. Malo sam citala i razmisljat cu samo pozitivno i nadat se najboljem

Moj nećak je isto imao tu cistu kroz cijelu trudnoću. Nije mi šogorica uspjela sve ispričati a meni bilo kasnije neugodno i pitati. Uglavnom, sada je najpamentije dijete u razredu i sve se povuklo. 

• Anđeo_
    23. Travanj 2018. 22:27

suncica85

Pozdrav cure, imala i ja pregled danas, doktor ugledao ciste plexus chorideusa obostrano na glavici, ostala morfologija mu djeluje uredna pa se nadam da ove ciste nece zapravo nista znaciti i da ce se povuci al rekao mi je neka odem u harni na 5d uzv, narucila sam se odmah, to rade tek u 20tom tjednu. Malo sam citala i razmisljat cu samo pozitivno i nadat se najboljem

Ja vodim trudnoću u poliklinici Harni kod doktorice Dedic jedna prvo prekrasna osoba draga a i veliki stručnjak ( STRPLJIVA-Ja bi poludila da mi netko postavi pitanja koliko ja njoj 😂 a ona smireno na svako odgovori sa istim žarom) tako da nisi loše napravila šta si se tamo naručila , smirit će te a opet sve lijepo objasniti držim fige 😊

• Anđeo_
    23. Travanj 2018. 22:34

Teta90- i na mom prošlom pregledu se beba baš vrtila i bila aktivna  😍 ja bi to cijeeeeli dan gledala 😂😂 
    Garavusa005- ja sam napisala da ne stanem u stare hlače 😂 noge guza sve super al nemogu zakopčat i zbedirala sam se malo  al ok baš mi se buša zaokružila u zadnjih tjedan i pol 😆

23. Travanj 2018. 23:06

Ola cure,  nisam  vas pohvatala nisam bas  stigla...  Ugl drago mi je da su svi pregledi  dobro prošli 😀😍.. 
    Vidila  sam na drugoj temi daa  nam je Gricko ipak zavrsila na kiretaži,  zato nam se  nije javila🙁😩

sarajka
    23. Travanj 2018. 23:17

Teta90

Evo me s pregleda, beba ima veliku glavu i male noge! 😂😂 Salim se, mjerama odgovara u dan, a glavica je za koji dan veca. Suprug je bio samnom na pregledu, vidjela sam mu suze u ocima od odusevljenja, toliko mi ga je bilo lijepo za vidjeti jer mi je tesko prepricati mu sve s pregleda, a zelim da i on osvijesti da postaje roditelj i aktivno sudjeluje u trudnoci, plus sto smo u strahu od svega otprije pa se jaaaako veselimo vidjeti da je sve u redu!
    Doktor nam je pokazao svaki organ, beba se vrtila ko luda, mahala rukicama i nogicama, nesto cudesno!
    Vise se ne mjeri crl nego bedrena kost, opseg glavice i struka, pa sam jedva nasla neke kalkulatore za izracun na netu i ima oko 15cm i 100gr.
    Sreca najveca, sad mi je srce na mjestu! ❤❤

Bravo za pregled! ☺️ A , je li te gledao vaginalnim uzv ili preko stomaka? 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

24. Travanj 2018. 02:07

Sarajka, samo preko trbuha me gledao, kaze da nema potrebe vaginalno, vidjet cu kako ce me za dva tjedna u bolnici gledati.
    Ima jos budnih? Zaspala sam u 10, probudila se u ponoc i san vise nece na oci :(

petrapp2605
    24. Travanj 2018. 06:10

Garavusa005 ja stanem u stare hlače, ali samo ove ljetne jer su uglavnom sve lagane i malo komotnije, stanem ja i u traperice, zakopčam ih bez problema, ali taj osjećaj da mi je nešto ns trbuhu me izluđuje, tako da ih ne nosim

24. Travanj 2018. 06:16

Dobro jutro! :)
    Ja isto jos stanem u sve stare hlace, samo isto kao sto kaze petrapp, imam osjecaj da mi stiscu trbuh pa radije nosim tunike :)
    Kako ste danas curke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.