Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    23. Travanj 2018. 16:10

Bok cure, evo ja idem iz Zagreba, obavila jutros triple test. Nalazi za 2 tjedna, kaze ona da se njoj čini sve u redu. Eto. Umorna, jedva čekam doci kući, neka žena mi pucketa žvakaćom za vratom 😣😤😤 zadavit ću ju. Jako sam osjetljiva na takve zvukove i izluđuje me to. 

Baby.nb1
    23. Travanj 2018. 17:10

Dija85

Bok cure, evo ja idem iz Zagreba, obavila jutros triple test. Nalazi za 2 tjedna, kaze ona da se njoj čini sve u redu. Eto. Umorna, jedva čekam doci kući, neka žena mi pucketa žvakaćom za vratom 😣😤😤 zadavit ću ju. Jako sam osjetljiva na takve zvukove i izluđuje me to.

Podsjetila si me na onu scenu iz shreka kad mu magare pucketa jezikom iza glave 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Bruncili
    23. Travanj 2018. 17:11

Curke, nasla sam hit svoje trudnoce- svjezi krastavci! Najmanje kila dnevno 😂😂😂 i mogla bi jos al mi muka stalno slati m u vocarnu 😂😂😂

Dija85
    23. Travanj 2018. 17:27

Baby.nb1

Dija85

Podsjetila si me na onu scenu iz shreka kad mu magare pucketa jezikom iza glave 😂😂😂

🤣🤣🤣😂 mrzim kad netko jede otvorenih usta i bljak, fuj sve ostale takve zvukove😂

Dija85
    23. Travanj 2018. 17:27

Bruncili

Curke, nasla sam hit svoje trudnoce- svjezi krastavci! Najmanje kila dnevno 😂😂😂 i mogla bi jos al mi muka stalno slati m u vocarnu 😂😂😂

Upravo ih jedem 😂 mmmmmm

Ljetna_dama
    23. Travanj 2018. 17:33

Hej cure,ja zauzeta malo ovih dana opet. V je bolesna malo i pod temperaturom. Par stranica sam u zaostatku al budem pohvatala poslije. Samo da javim ja upravo idem  na pregled pa vam se javim poslije. 😊
    I kad procitam sve pa mozda budem imala koju pametnu za reci 😊

Baby.nb1
    23. Travanj 2018. 17:49

Dija85

Bruncili

Upravo ih jedem 😂 mmmmmm

Upravo pojela punu zdjelicu s vrhnjem I cesnjakom 😂😂😂
    Taman muzu govorim, ovo nase dijete radi cudaka od mene, kad si me vidio da jedem salatu bez barem komadica mesa 😂😂

url=https://lilypie.com]

23. Travanj 2018. 20:22

Evo me s pregleda, beba ima veliku glavu i male noge! 😂😂 Salim se, mjerama odgovara u dan, a glavica je za koji dan veca. Suprug je bio samnom na pregledu, vidjela sam mu suze u ocima od odusevljenja, toliko mi ga je bilo lijepo za vidjeti jer mi je tesko prepricati mu sve s pregleda, a zelim da i on osvijesti da postaje roditelj i aktivno sudjeluje u trudnoci, plus sto smo u strahu od svega otprije pa se jaaaako veselimo vidjeti da je sve u redu!
    Doktor nam je pokazao svaki organ, beba se vrtila ko luda, mahala rukicama i nogicama, nesto cudesno!
    Vise se ne mjeri crl nego bedrena kost, opseg glavice i struka, pa sam jedva nasla neke kalkulatore za izracun na netu i ima oko 15cm i 100gr.
    Sreca najveca, sad mi je srce na mjestu! ❤❤

Dija85
    23. Travanj 2018. 20:31

Super Teta! Moj pišonja je po zadnjoj m 15+3 ali po ultrazvuku 16+2. Tako pise na slicici od danas. Izgleda kao mali alien na njoj
     Dva velika oka velika glava 👽🤣

suncica85
    23. Travanj 2018. 21:09

Pozdrav cure, imala i ja pregled danas, doktor ugledao ciste plexus chorideusa obostrano na glavici, ostala morfologija mu djeluje uredna pa se nadam da ove ciste nece zapravo nista znaciti i da ce se povuci al rekao mi je neka odem u harni na 5d uzv, narucila sam se odmah, to rade tek u 20tom tjednu. Malo sam citala i razmisljat cu samo pozitivno i nadat se najboljem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.