Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    23. Travanj 2018. 13:29

Curke koje ste rodile, mene zanima nakon koliko tjedana vam se trbuh vratio u normalu te koje ste steznike koristile (ako ste ih koristile)?

petrapp2605
    23. Travanj 2018. 13:50

Teta90 vidim da si pitala za easy go optimo 3u1, gledala sam ih sad na sajmu samo što su imali 2u1,  iskreno jako su mi se dopala, ne čine mi se glomazna, a dosta su čvrsta

Baby.nb1
    23. Travanj 2018. 14:07

Isssa cestitke kumici! 🎊
    Cure sad cu uletit ko grom iz vedra neba, al jel bila koja na 3D/4D ultrazvuku negdje privatno u Zg? Imate kakvu preporuku?

url=https://lilypie.com]

• pandica1805
    23. Travanj 2018. 14:07

christyy

Curke koje ste rodile, mene zanima nakon koliko tjedana vam se trbuh vratio u normalu te koje ste steznike koristile (ako ste ih koristile)?

Meni je nakon mj dana vec sve bilo normalno. Trbuh, nosila svoju odjecu od prije trudnoce. Jedino moj gin a ni ja sama nismo bas bile za steznik onaj cvrsti pa sam ja uzela u c&a one pamucne gacice sa onim gore produzetkom panucnim sto u biti i je kao neki steznik ali skroz lagan i pamucan i to sam nosila odmah nekih tjedan dana od poroda a ovi ostali steznici se ne preporucuju dok ne obavis pregled kod gin 8 tjedana nakon poroda.

Crna191
    23. Travanj 2018. 14:15

christyy

ja sam na carski rodila, i nas je pregledala fizionešto u bolnici prije otpusta..nikakav steznik ni jednoj od nas nije savjetovala,bilo da su opušteni bili mišići ili je sve bilo ok..nama je bilo rečeno da steznik samo odmaže i da se mišići trbuha opuste još više..pogotovo kod nas na carski.. 
    meni se trbuh vratio baš skroz skroz u normalu kroz 3mj ja mislim..ali ja jesam tako građena da uvijek imam onaj donji trbuh..znam da sam na proljeće (znaći nakon nekih 4-5mj)bila u starim trapericama..

23. Travanj 2018. 14:15

Pa upravo to i govorim za prozor, prilagodit cu se djetetovim potrebama i vremenskim prilikama.
    Petrapp, na sajmu su bila 3u1 kolica, stajali su sportski dio, kosara i jaje svaki odvojeno na rami, sve smo vidjeli i isprobali. Cine mi se to sto kazes dovoljno cvrsta, a nisu preglomazna, lako se sklapaju, imaju vecinu stvari koje sam htjela, i cjenovno su ok.
    Baby.nb1, i mene zanima preporuka za 3D :)

petrapp2605
    23. Travanj 2018. 15:14

Jel netko od vas dobio novu dm karticu? Ne znam, ali čini mi se da će ukinuti baby bonus program 🤔 a i da nećemo moći iskoristiti knjižicu s popustim koje smo dobile

Baby.nb1
    23. Travanj 2018. 15:30

petrapp2605

Jel netko od vas dobio novu dm karticu? Ne znam, ali čini mi se da će ukinuti baby bonus program 🤔 a i da nećemo moći iskoristiti knjižicu s popustim koje smo dobile

Jao, to sam negdje vec procitala, al naravno da ne znam di. Ako je netko od vas to napisao, oprostite. Navodno se totalno mijenja princip bodova I popusta 

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    23. Travanj 2018. 15:41

Evo piše na njihovoj stranici "program dm babybonus završava zaključno s 31.3.2018., ali ne morate zbog toga biti tužni jer pred nama je niz novih pogodnosti, ušteda i iznenađenja".
    Od sad ću ih definitivno zaobilazitu u širokom luku

petrapp2605
    23. Travanj 2018. 16:03

Za sve zabrinute oko kilaže, naišla sam na fora kalkulator težine po tjednima, pa ako nekoga interesira neka škicne:
    https://www.kidspot.com.au/birth/pregnancy-weight-gain-calculator

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.