Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    19. Travanj 2018. 19:25

BitCuOpetMama

Cure jel vi bas osjetite bebe da udaraju? Ja osjetim bebu,al to ne da nisu udarci nego ni blizu. Znaci samo leptirici,a kad stavim ruku prestane. Trbuh bude tvrđi na tom dijelu di ju osjetim i to je to! A buduci da mi je drugo trebala bi jace to osjetit sta ne?! Nestrpljiva sam kad ce vise pocet bubat

Meni je jucer bilo preslatko... zaspala sam popodne I legla onako napola na trbuh I odjednom osjetim ko ribica da je proplivala tocno.na tom djelu trbuha na kojem sam lezala... ono, u stilu, daj se makni, nema mjesta 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    19. Travanj 2018. 19:27

Bruncili

christyy

Da li je neka proučavala stokke kolica? Ja mislim da ću uzeti ta ako me neka druga slučajno ne očaraju na sajmu ovaj vikend.

Jesam ja, al su me svi odgovorili i prebacili na joolz. Cak mi se i vise svidjaju od stokke sada… pogledaj ih, procitaj recenzije… stokke navodno djeca jako brzo prerastu, kotaci se iskrive i samo su za asfalt

Model trailz je za sve terene
    https://male-stvari.hr/proizvod/stokke-trailz-djecja-kolica-visoka-sjedalica/
    Dok ono sto vecina ima xplory model je za asfalt.

19. Travanj 2018. 19:59

Daaaa.... baš sad kad se sjetim, jako sam ponosna na to što sam odrasla na selu. I na faksu sam se još stidila što sam eto iz mjesta koje nitko ne zna gdje je niti pokazati na karti. Kad sam bila u pubertetu, mislila sam da sam zakinuta za nekakve aktivnosti tipa ples, sport ili recimo učenje još jednog stranog jezika, ali sve sam to nadoknadila na faksu. 
    Kada sam mužu pričala (koji je isto odrastao u gradu), i on se složio da je moje djetinjstvo bilo sadržajnije i sada zajedno gledamo da stambeno pitanje riješimo u nekoj mirnijoj i manjoj sredini. 

Baby.nb1
    19. Travanj 2018. 20:09

Cure sta mislite o onim baby nest sta ih ima sad na sve strane? Jel koja probala? Kakve su cijene?

• pandica1805
    19. Travanj 2018. 20:13

Bitcuopetmama ja sam u prvoj trudnoci malog osjetila vec u 16tt i to bas udarce. Do 20tt je i muz vec osjetio kad bi stavio ruku. A sad u drugoj trudnoci evo 19tt a ja osjetim onako recimo da osjetim da imam bebu u trbuhu i da se mrda ali ni blizu udarcima iz prve trudnoce.

• BitCuOpetMama
    19. Travanj 2018. 21:52

Tocno je tako i meni, malog sam prije osjetila i brze su ti leptirici presli u prave udarce! Al eto, svaka trudnoca je razlicita

Pomalo
    19. Travanj 2018. 22:28

Vecer, vidim da puno pisete za kolica, ja sam troja promjenila dok nisam nasla skoro pa savrsena za nas, jedina mana im je sto su glomazna. Veliki kotaci su plus i jos jedna bitna stvar je sportski dio da nema onu fiksnu plastiku za noge, jer ako dobijete dijete ko ja da oce spavat samo na trbuhu kolica ne znace nista jer se ona ne ravnaju u nulti polozaj. I kosara nam je bila jako bitna jer je u prvim kolicima bila mala oko 65cm, a na ovima je 82cm pa je mala imala mjesta. Mi smo obavili pregled, bebice napreduju i sve je u najboljem redu. 

Baby.nb1
    19. Travanj 2018. 22:44

Pomalo

Vecer, vidim da puno pisete za kolica, ja sam troja promjenila dok nisam nasla skoro pa savrsena za nas, jedina mana im je sto su glomazna. Veliki kotaci su plus i jos jedna bitna stvar je sportski dio da nema onu fiksnu plastiku za noge, jer ako dobijete dijete ko ja da oce spavat samo na trbuhu kolica ne znace nista jer se ona ne ravnaju u nulti polozaj. I kosara nam je bila jako bitna jer je u prvim kolicima bila mala oko 65cm, a na ovima je 82cm pa je mala imala mjesta. Mi smo obavili pregled, bebice napreduju i sve je u najboljem redu.

Ajme vidi ih 😊❤❤

Ssanja
    19. Travanj 2018. 22:52

Kako je divno vidjeti dvije bebe ❤❤ prelijepo 😍

• Anđeo_
    19. Travanj 2018. 23:59

Ajme prekrasno je vidjeti 2 bebe 😍
    Ja sam bila previše nestrpljiva čekati početak 5 mj kada sam naručena na Nifty plus test, danas sam odlučila nazvati i pitala ih da li imaju ranije trmin 😏 bingooo ponedjeljak u 8h 😊😆 reko maaaa može 😊 tako ću već nalaze imat početkom 5 mj (10-14 dana se čeka) a ovako još nebi ni obavila da sam ostala pri prvom dogovorenom terminu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.