Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2018. 11:06

christyy - ja sam ih gledala jer mi izgledaju dosta pratično zbog podešavanja visine jer smo i muž i ja viši od posjeka a probleme sa leđima imamo iznad prosjeka :-) pa bi bilo praktično da se ne moramo jako saginjati. Ali kad sam vidjela cijenu, odustala sam jer ne planiramo toliko izdvojiti za kolica. Čak ni polovna nisam našla ispod 3500 kn. Sada kada smo postepeno "otkrili" kakva bi nam kolica zapravo trebala, ispala su iz kombinacije

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 11:10

Stokke mi izgledaju praktično jer je beba poprilično visoko, ali sam pročitala da ih jako brzo prerastu i da ih neke mame nisu mogle koristiti i prije djetetovih 6.mj, tako da je to po meni samo minus za njih. 

Jane_Doe
    19. Travanj 2018. 11:17

Ljetna dama bas sam nedavno s muzem pricala o takvim temama. Zalosno je to sto se u slucajevima razvoda cesto desava da muz bivsoj zeni pokusava napakostiti preko djece, ili obrnuto.. Umjesto da svima u toj situaciji na prvom mjestu bude dobrobit djeteta.. Meni je neshvatljivo da se djetetu prica ruzno o majci ili o ocu kada dodje to takve situacije. 
    Jako mi je zao sto prolazis kroz to, mogu samo mislit kako ti je. Sretno i drzi se! 😘

Jane_Doe
    19. Travanj 2018. 11:19

Jedno pitanje cure, znam da je bilo tena o tome.. Kako ste rjesavale prehladu? Ubijaju me sinusi i sve mi curi u grlo, ne znam sta da radim jer ne mogu funkcionirat nikako 😣

christyy
    19. Travanj 2018. 11:44

petrapp2605

Stokke mi izgledaju praktično jer je beba poprilično visoko, ali sam pročitala da ih jako brzo prerastu i da ih neke mame nisu mogle koristiti i prije djetetovih 6.mj, tako da je to po meni samo minus za njih.

Ne vidim zašto se ne bi mogla koristiti prije 6 mj.? Kao i svaka kolica može se izabrati 3u1 ili 2u1... Znači namijenjena su za više uzrasta

Isssa
    19. Travanj 2018. 11:47

Jane_Doe

Jedno pitanje cure, znam da je bilo tena o tome.. Kako ste rjesavale prehladu? Ubijaju me sinusi i sve mi curi u grlo, ne znam sta da radim jer ne mogu funkcionirat nikako 😣

Mene je spasio aspirator 😂

Ljetna_dama
    19. Travanj 2018. 11:51

Samo da vam javim da nije dobro proslo,s njim se dogovorit nemoze. I sad on fino ide na sud predat tuzbu da mi uzme malenu. Iskreno slomljena sam do kraja,znam da jos nije gotovo,ali sama pomisao da mi ju uzme mi slama srce. Evo sjedim i dok pisem,suza suzu stize.
    Neznam kud dalje,jer mi samo preostaje cekati sta ce biti i molit se da izdrzim sve sto ce biti poslije.

19. Travanj 2018. 11:52

Isssa

Jane_Doe

Mene je spasio aspirator 😂

Kada si napisala aspirator, meni je prvo na pamet palo ovo:

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 11:53

Christyy možda se nisam dobro izrazila i ne znam za koji model stokke točno sam čitala, ali sam naišla na više iskustva da su ih djeca jako brzo prerasla (i prije nego što su imali 6 mj kolica su im postala premala) i da su im nogice onda jako visile po vani, ali ne da se ne mogu koristiti prije 6 mj. 

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 11:57

Ljetna_dama

Samo da vam javim da nije dobro proslo,s njim se dogovorit nemoze. I sad on fino ide na sud predat tuzbu da mi uzme malenu. Iskreno slomljena sam do kraja,znam da jos nije gotovo,ali sama pomisao da mi ju uzme mi slama srce. Evo sjedim i dok pisem,suza suzu stize.
    Neznam kud dalje,jer mi samo preostaje cekati sta ce biti i molit se da izdrzim sve sto ce biti poslije.

Jako mi je žao što moraš prolaziti kroz to, i to pogotovo sada, i meni idu suze zbog tebe. Ali nemoj odustati, nije još ništa gotovo. I budi jaka za bebicu koju čekaš! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.