Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    20. Travanj 2018. 09:06

Dija85- i to mi se isto sviđa, ovo vrijeme je savršeno za izlete, nije bitno ni di samo da je dobro društvo i da vam je lijepo  

20. Travanj 2018. 09:11

christyy - mi ćemo malo do Istre ovog vikenda i jedva čekam. Lijepo ću zalupiti vrata, ponijeti knjigu i boli me briga i za prašinu i za veš i za bilo što
    dija85 - ne znam zašto bi otišla sunce_malo. Koliko znam nitko joj ništa nije ružno rekao. Da se nije, nedaj bože, nešto loše dogodilo pa da nije htjela podijeliti s nama? 
    Pomalo - preslatka slikica, ja sam se isto kao Jane-Doe potajno nadala, ali nismo baš imali genetske šanse. 
    Još se Teta90 nije oglasila. Danas ili duže pajki ili se vež bacila spremiti nešto fino za ručak pa kad nam ovdje spuca slikicu ima da svima pregore uređaji od slinjenja na slike 

20. Travanj 2018. 09:14

Jutro curke! 
    Ljetna_dama samo pozitivno!! Znam takve slučajeve kao što su tvoji..ne brini, nemože ti oduzeti kćer..samo budi pribrana..sve će se super riješiti.. 
    Pomalo slika je pre pre super  moji nećaci su blizanci.. 
    Christyy imali smo svakakvih planova za vikend..ali vidjet ćemo kako će biti.. 
    Kćer mi zadnjih 3 dana ima predepileptički napad, ajmo to tako reći..povećali joj jučer terapiju, pa ćemo vidjeti dal će se to smirit..

Crna191
    20. Travanj 2018. 09:23

jutro..
    pomalo prekrasna slikica.. ja sam se u prvoj trudnoći nadala blizancima, sad si nekako ne mogu zamisliti da imam blizance što sam sve prošla s jednim haharom:)
    rasprave oko kolica.. ma curke, gledajte koja su isključivo VAMA najbolja.. vi ćete voziti i nema tu najboljih kolica.. svakome odgovara nešto drugo, netko bi šminku, netko za sportske terene..meni su Stokke predivna..svi modeli..ali to jednostavno nisu bila kolica za nas kad smo ih u živo išli gledati..nisu na sjela onako kako sam si ja zamislila..  naravno, svako iskustvo ili preporuka dobro dođe..
    Looda_vila čestitam za curku..baš mi je drago..

ja moram priznati da manje sada osjetim bebu nego u prvoj trudnoći.. sad se javi ponekad ali to je sve ni blizu onoga kako je hahar lupao..

Dija85
    20. Travanj 2018. 09:36

garavusa005

christyy - mi ćemo malo do Istre ovog vikenda i jedva čekam. Lijepo ću zalupiti vrata, ponijeti knjigu i boli me briga i za prašinu i za veš i za bilo što
    dija85 - ne znam zašto bi otišla sunce_malo. Koliko znam nitko joj ništa nije ružno rekao. Da se nije, nedaj bože, nešto loše dogodilo pa da nije htjela podijeliti s nama

Pa ne znam.. objavila je sliku trbuščića i par minuta kasnije izbrisala profil. 🤷‍♀️ 
    Odoh se spremati da seka ne čeka. 
    Ùživajte ❤

Endzrue
    20. Travanj 2018. 09:38

Imaš marku Mima.. Jako, slična oblikom stokke kolica.. Meni prijateljica zapela da bi njih.. Ja sam ih vidjela uživo i donji dio gdje su kotači je ogromno širok.. Pa si i njih pogledaj.. Ja sam se odlučila za sportska nultog položaja i eventualno da mogu autosjedalicu na njih nakačit.. Htjela bi samo 1 ručku.. Zasad proučavam al mislim da mi je najbolje obilazit dućane.. I autosjedalicu 3 marke gledamo a i ako uzmem 0+ nije bitno jel može autosjedalica na kolica 

Endzrue
    20. Travanj 2018. 09:39

Tj dragi ih želi ja ću nosat u marami i nosiljkama.. a njemu su kolica

petrapp2605
    20. Travanj 2018. 09:53

Jutro cure! Divan dan je svanuo. Mi nemamo velike planove za vikend, osim otići na baby sajam, i naravno šetati po vani kao o svaki dan kad je ovakvo lijepo. Meni je toliko drago da živimo na selu, okruženi vinogradima i voćnjacima, brežuljcima, naprosto je predivno u ovom dijelu godine, tako da ne moramo na dalje ture da bi išli na izlet. Makar jedva čekam početak 7.mj i odlazak na more, nema mi dražeg od kupanja i plivanja.
    Pomalo tvoja slikica je stvarno čarobna!
    Nego što ćemo danas kuhati? Ja ću rižoto sa kozicama i mlado zelje za slatu, za juhu se još nisam odlučila, a možda i neki desert napravim. Danas sam raspoložena za kuhanje 😊

20. Travanj 2018. 10:03

petrapp2605

Nego što ćemo danas kuhati? Ja ću rižoto sa kozicama i mlado zelje za slatu, za juhu se još nisam odlučila, a možda i neki desert napravim. Danas sam raspoložena za kuhanje 😊

Vjerojatno srdelice, ali još nisam smislila prilog. Ova robarnica koja mi je blizu mi lijepo i očisti, samo moram skočiti do ribarnice čim prije da mi se ne rasproda :-)

christyy
    20. Travanj 2018. 10:09

Slažem se skroz sa ovim šta je Crna191 napisala, nemaju svi iste želje niti žive u istom okruženju i svatko će si uzet kolica koja njemu odgovaraju...
    Vidim dosta vas ide na sajam u westgate. Mi ćemo se u nedjelju vratiti ranije s puta tako da i ja mogu otići. Vjerojatno ćemo se i sresti tamo a da ne znamo tko je tko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.