Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suncica85
    20. Travanj 2018. 15:47

Na prematalicama je ta podloga onak navucena nekak na poklopac (ak se on slucajno dize i ispod je kadica), vidjela bas nedavno kod brata kad je isao kupat malog

Baby.nb1
    20. Travanj 2018. 15:54

Pozdrav svima! Ja se najela kod svojih blitve I srdela... blitva mi je u zadnje vrijeme simbol za srecu 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

20. Travanj 2018. 16:12

Da da Crna, to sam i mislila, staviti taj protuklizni dodatak. Ma moj muz je pravi handy man, vec sam mu rekla da na zadnju stranu komode mora staviti sipku i onda na neke kukice stavim one kutije u kojima stoje blazinice, pelene i ostalo, rekao je da cemo sve napraviti, divan je! Uvijek smisli nesto ako u originalu ne stima, pa ne brinem :)

petrapp2605
    20. Travanj 2018. 16:13

Baby.nb1

Pozdrav svima! Ja se najela kod svojih blitve I srdela… blitva mi je u zadnje vrijeme simbol za srecu 😂😂😂

I meni 😂😂😂

Schinin
    20. Travanj 2018. 16:59

Pomalo

Vecer, vidim da puno pisete za kolica, ja sam troja promjenila dok nisam nasla skoro pa savrsena za nas, jedina mana im je sto su glomazna. Veliki kotaci su plus i jos jedna bitna stvar je sportski dio da nema onu fiksnu plastiku za noge, jer ako dobijete dijete ko ja da oce spavat samo na trbuhu kolica ne znace nista jer se ona ne ravnaju u nulti polozaj. I kosara nam je bila jako bitna jer je u prvim kolicima bila mala oko 65cm, a na ovima je 82cm pa je mala imala mjesta. Mi smo obavili pregled, bebice napreduju i sve je u najboljem redu.

Pre-predivno 😍😍😍

Schinin
    20. Travanj 2018. 17:15

Pozdrav cure 😊 meni dragi sinoc otisao na neki kongres i moram priznati da mi fali... Ne samo emocionalno neg  i da napravi nesto onako konkretno 😂😂😂 jedva cekam toplije vrijeme, jest da je danas suncano ali ledeno, smrzla sam se dok sam prosetala psa, tako da vikend planovi uvelike ovise o vremenu...
    Kod nas bude neko povrce u wok-u, mala sretna, a meni je svejedno 😂
    Tinci kako curica? Nadam se da ne dodje do napada

20. Travanj 2018. 17:32

Schinin

Pozdrav cure 😊 meni dragi sinoc otisao na neki kongres i moram priznati da mi fali… Ne samo emocionalno neg i da napravi nesto onako konkretno 😂😂😂 jedva cekam toplije vrijeme, jest da je danas suncano ali ledeno, smrzla sam se dok sam prosetala psa, tako da vikend planovi uvelike ovise o vremenu…
    Kod nas bude neko povrce u wok-u, mala sretna, a meni je svejedno 😂
    Tincikako curica? Nadam se da ne dodje do napada

Hvala na pitanju ☺ 
    Još uvijek leži, povremeno povraće..ali najbitnije mi je da hoće pit..čak je i jela malo..i onako drijema..neki polu san.. 
    Moj muž uvijek radi, pa se suosjećam sa tobom 

suncica85
    20. Travanj 2018. 18:55

Znaci bila sam kod svog otorinca zbog alergija i rekao je da postoji jedan lijek sto se smije i u trudnoci uzimati, jedino sto se narucuje i placa, kromolin se zove, u obliku spreja za nos je. e sad, ja se kod njega stvarno dugo lijecim, operirao me, svi ga hvale da je dobar al svejedno nekak mi nije svejedno sam tak uzet neki lijek, ima koja trudnica medicinske struke dal zna sto o tome? 

Pomalo
    20. Travanj 2018. 20:46

Hvala vam, zaista je posebno vidjeti ih dvoje 😍 jos nisam u potpunosti prihvatila tu sutaciju al ajde imam jos vremena tek sam u 10 tj. Ja danas nosam nista kuhala isla sam poslodavcu predsti potvrdu da sam trudna i dogovorit kad cu iskoristiti ostatak godisnjeg jer sam jos u elternzeitu i  idit cu tko ce mi izdat zabranu rada poslodavac ili ginekolog. Ovdje je vrlo tesko dobiti zabranu ako ti je poslodavac sam ne da. Uu mogla bi sutra Bolognese kuhat 😁
    I da meni trebaju kolica za trojke, tako ako koja ima preporuka rado bi ih cula 😂

• anči9
    20. Travanj 2018. 21:04

BitCuOpetMama

Anci9, dobrodošla!Mi ti ovdje uvijek nesto brinemo tako da si definitivno na pravom mjestu😂 taman sam htjela napisati sto i petrapp, ne brini sto su simptomi manje izrazeni, nekom su stalno isti, a nekom se smanje ili se izgube ulaskom u 2.tromjesecje.
    Kod mene se krcka bolonjez 😏😏

Hvala vam🤗🤗 premda malo pretjerujemo al nema nam pomoci vjerovatno sve dok ne osjetimo bebu🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.