Ljetna_dama - jako, jako, jako mi je žao što to prolaziš. Prvo se isplači, izbaci emociju iz sebe a onda kada obrišeš suze, kreće borba. Iskreno, ne znam kakva je procedura kod takvih situacija, ali ne bi bilo loše odmah se početi konzultirati sa dobrim dobrim odjetnikom/com koji ima obiteljsko pravo u malom prstu i kome je to specijalnost. Ne mogu ti opisati koliko mi je žao i koliko suosjećam s tvojom situacijom.
Jedno pitanje cure, znam da je bilo tena o tome.. Kako ste rjesavale prehladu? Ubijaju me sinusi i sve mi curi u grlo, ne znam sta da radim jer ne mogu funkcionirat nikako 😣
Meni je inače za sinuse pomagalo i najobičnije inhaliranje nad loncem čaja od kamilice, pogotovo navečer kad bi me glava rasturala.
Isssa je im to prirodan položaj u trbuhu, gdje nemaju opterećenja..ako imaš i druga kolica, ja bih za duže šetnje ili kad znaš da će zaspati a u šetnji si ipak koristila košaru.. Mi smo je bome koristili cijelu jesen i zimu, bili smo i na -5 u šetnjama, njega u skafander i dekicu preko u košari, puno mi je bolje bio zaštićen nego u jajetu..ali sve zavisi koliko misliš šetati..
Jane_Doe ako imaš inhalator, probaj se inhalirati.. ja ću isto od maloga sad malo ukrast jer me i kašalj suhi mući..i med i đumbir naribani..
znaci inhalirat.. joj ma, grebe me grlo i kasljem od svega toga sto mi curi..tako mi je vec par dana i sve si mislim da ce na bolje, a ono sve gore i gore
Ljetna dama bas mi je zao, nadam se najboljem za tebe i curicu
Ljetna_dama- ajme baš mi je žao što sada to moraš proživljavati, ali vjerujem da će mala ostati sa tobom jer po mom mišljnju bi se i nju trebalo pitati kod koga želi biti... Ipak nije više beba
petrapp2605 - navodno su do 4.godine djeteta i čitala sam recenzije i žene koje ih imaju su zadovoljne, al naravno nađu se i mane kao i za svaka kolica, budem svakako se još informirala.
garavusa005 - aspirator! hahahahhahahahahahahaha i meni je to palo na pamet, evo umirem dok gledam sliku
Jedno pitanje cure, znam da je bilo tena o tome.. Kako ste rjesavale prehladu? Ubijaju me sinusi i sve mi curi u grlo, ne znam sta da radim jer ne mogu funkcionirat nikako 😣
Mene je spasio aspirator 😂
Kada si napisala aspirator, meni je prvo na pamet palo ovo:
Ludi trudnički mozak!!!
Hehehhe, taj trudnički mozak je čudo 😂😂😂😂
Cure, imam pitanje za one koje trudnoću prate u Petrovoj.
Nama je sad uspjelo iz 2. pokušaja inseminacije i prva dva pregleda odradila sam na Zavodu za humanu reprodukciju kod dr. koja me dotada pratila. Na drugom pregledu su me tamo i vagali i mjerili mi tlak. Za treći pregled su mi rekli da se naručim baš na UZV u podrumu pa sad ne znam tko će mi zapravo pratiti trudnoću. Mislim da moja dr. sa Zavoda ne radi nikad u podrumu na UZV.
Hoću li se možda s nalazima doktora iz podruma morati naručivati kod dr. sa Zavoda?
I još jedno pitanje, koje preglede je uobičajeno raditi do/u 10. tjednu trudnoće: brisevi, PAPA, vađenje krvi i sl.?
Na drugom pregledu sam pitala dr. pa je rekla da su brisevi prije 6 mjeseci bili uredni, a PAPA prije godinu dana, i da to sad nema potrebe ponavljati. Ima li to vama smisla? A kako će onda provjeriti da nisam u međuvremenu pokupila neku upalu koja bi mogla škoditi plodu?
Jedino što sam vadila, i to samoinicijativno, je TSH jer otprije imam hipotireozu.
christyy ma naravno, i nisu nam svima iste stvari bitne, tako da je nekome nešto minus a netko to uopće ne doživljava....
maggie85, nisam u Petrovoj, ali kad pitaš što smo sve radili prije 10 tj pa sam baš škicnula u svoje papire, meni je radila PAPU jer mi je tako bilo vrijeme za godišnju kontrolu, kompletnu krvnu sliku sam više puta radila, mikrobiologija urina je bila, tsh, sad ponovno tsh kontrola, ogtt jer sam imala nešto povišen šećer bi prvoj kks, i sad zadnje smo radile mikrobiološke briseve
Ljetna dama jako mi je zao :( drzi se i nadam se da ce sve ici u tvoju korist.
Za kolica ja sam isto tako kupila neka velika, lijepa sa takvom ovalnom kosarom kao sto vi stavljate slike sva su bila divna i nakon 2mj kad sma skuzila da su kolica samo lijepa i nista drugo, bila su teska i rastavljala su se u dva komada znaci prvo skini kosaru pa sklopi kotace a da ne pricam da nam zauzimalo pola gepeka. Otisla u trgovinu i kupila Joie kolica. Preporodila sam se. Sklapaju se jednom rukom i isto tako su lagana i mozes ih sklopljena gurat pored sebe. Toliko su laka za koristit da ja ovak trudna nosim njih u jednoj ruci i ovog malog u drugoj.
Ove ljuljacke i takve stvari vam ne bi preporucila jer nije pametno bebu stavljat u fetalni polozaj. Beba treba sto vise biti na ravnom. Fetalni polozaj je za bebu u trbuhu.
Netko je pitao za gym sto imamo, evo tu mozete pogledat slike
https://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-3-in-1-Convertible-Car-Gym/46826213
Ljetna dama jako mi je zao :( drzi se i nadam se da ce sve ici u tvoju korist.
Za kolica ja sam isto tako kupila neka velika, lijepa sa takvom ovalnom kosarom kao sto vi stavljate slike sva su bila divna i nakon 2mj kad sma skuzila da su kolica samo lijepa i nista drugo, bila su teska i rastavljala su se u dva komada znaci prvo skini kosaru pa sklopi kotace a da ne pricam da nam zauzimalo pola gepeka. Otisla u trgovinu i kupila Joie kolica. Preporodila sam se. Sklapaju se jednom rukom i isto tako su lagana i mozes ih sklopljena gurat pored sebe. Toliko su laka za koristit da ja ovak trudna nosim njih u jednoj ruci i ovog malog u drugoj.
Ove ljuljacke i takve stvari vam ne bi preporucila jer nije pametno bebu stavljat u fetalni polozaj. Beba treba sto vise biti na ravnom. Fetalni polozaj je za bebu u trbuhu.
Netko je pitao za gym sto imamo, evo tu mozete pogledat slike
https://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-3-in-1-Convertible-Car-Gym/46826213
potpisujem sve za kolica..meni je bilo ok jer imam lift u zgradi pa ih nisam ni sklapala, a u auto je uvijek mm stavljao kolica.. ali sad isto uzimam kišobran za malca jer ne mogu svoja nositi..
aaa.. super je gym, naš je TinyLove..pogubila sam se u tim svim markama..ali takav kao tvoj nisam kod nas onda vidjela kad smo mi koristili..
Sortiraj odgovore
Najstariji