Cure hvala vam za podrsku jos jednom,nemogu vjerovati da na jednom mjestu toliko divnih zena ima. Jucer sam cijelo popodne bila onako bas za nista, dok me i muz nije prodrmao malo da ovaj put nisam vise sama vec da imam i njega. Uglavnom more suza je zamjenio smjesak.
Danas sam puno bolje nego jučer,kavica uz sunce i ptice vani.
Vidim da je bila tema kolica,iskreno mi jos nismo poceli razgledavat sta ima,al budemo,pratim vase komentare pa cemo mozda lakse izabrat.
Pomalo divna slicica 🤗❤ cestitam
Pomalo lijepa slicica, ja sam se potajno nadala to vidjeti u ovoj trudnoci 😁
Sto se udaraca tice, ja vec od 15 tt osjetim leptirice i negdje na pocetku 17 tt sam osjetila udarce i od tad nista osim tog gurkanja. Kao da se vrti, a cekam te konkretne udarce da napokon mogu mirno disati 😉
Jutro cure :-) ja spremila malog za vrtic pa cu malo prosetat,dan je bas lijep. A vidi bebica kod Pomalo 💝💝💝
Pomalo prekrasna sličica 😍😍
Dobro jutro klokanice, one koje rade želim vam ugodan radni dan, ipak je petak 😀, a one koje su na čuvanju nek' uživaju u suncu 😀
Ja sam na čuvanju ali danas mi je totalna akcija, ni spavati nisam mogla 😀, A5 papir sam napunila sa obavezama i to sve moram stići do 12 😀, pa ti budi obrtnik i trudnica 😂😂😂😂, a usporena sam, puž bi me prestigao 😂
Jutro drage moje. Obožavam ovo sunčano vrijeme! Ujutro se probudim s idejom kako ću napraviti barem dio obaveza i onda me sunce opije pa samo uživam u skitnji i šetnji
Da li je neka proučavala stokke kolica? Ja mislim da ću uzeti ta ako me neka druga slučajno ne očaraju na sajmu ovaj vikend.
Jesam ja, al su me svi odgovorili i prebacili na joolz. Cak mi se i vise svidjaju od stokke sada… pogledaj ih, procitaj recenzije… stokke navodno djeca jako brzo prerastu, kotaci se iskrive i samo su za asfalt
Baš ću pogledati... Ma stoke su mi za sada top1 ali otvorenog sam uma i za neka druga ako mi se više svide naravno...
Curke kako ćete provesti vikend? Bit će prekrasaaannn Mi idemo na more i baš sam uzbuđena.. Napokon bez ikakvih obaveza i samo uživanje u suncu
Jutro cure! Pomalo stvarno predivno! 😍
Ljetna_dama drži se. ❤ drago mi je da si bolje.
Sunce_malo nam se nije vratila? Izgleda da je namjerno onda obrisala profil. 🤷♀️
Ja opet na kavu sa sekom, negdje na terasu. Uživajte u jutru
Da li je neka proučavala stokke kolica? Ja mislim da ću uzeti ta ako me neka druga slučajno ne očaraju na sajmu ovaj vikend.
Jesam ja, al su me svi odgovorili i prebacili na joolz. Cak mi se i vise svidjaju od stokke sada… pogledaj ih, procitaj recenzije… stokke navodno djeca jako brzo prerastu, kotaci se iskrive i samo su za asfalt
Baš ću pogledati… Ma stoke su mi za sada top1 ali otvorenog sam uma i za neka druga ako mi se više svide naravno…
Curke kako ćete provesti vikend? Bit će prekrasaaannnMi idemo na more i baš sam uzbuđena.. Napokon bez ikakvih obaveza i samo uživanje u suncu
Ajme super! Gdje je more od mene..
Hehe. Mi cemo tek u 8 mj na par dana otici.
Ja za vikend imam krstitke u Ivaniću, tj u subotu, a u nedjelju idemo opet do jezera, peći roštilj, pecati. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji