Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anči9
    20. Travanj 2018. 12:37

pozdrav, nova sam na forumu, trudna 11 tjedana.. zanima me dali su vas koje ste isto toliko ili više trudne prestale boliti grudi. naime, meni su se totalno opustile krajem 10 tjedna jedino bradavice ostale malo bolne, isto tako smanjila mi se i mucnina.. pa sad stalno razmisljam dali je to normalno :/ i čestitke svim trudnicama

petrapp2605
    20. Travanj 2018. 12:48

Pozdrav anči9! To je normalno, uglavnom se početni simptomi trudnoće smire do 12.tt odnosno prema ulasku u 2.tromjesječje, tako da ne brini

• BitCuOpetMama
    20. Travanj 2018. 12:53

Anci9, dobrodošla! Mi ti ovdje uvijek nesto brinemo tako da si definitivno na pravom mjestu😂 taman sam htjela napisati sto i petrapp, ne brini sto su simptomi manje izrazeni, nekom su stalno isti, a nekom se smanje ili se izgube ulaskom u 2.tromjesecje.
    Kod mene se krcka bolonjez 😏😏

• Anđeo_
    20. Travanj 2018. 13:35

Mene jako boli donji dio leđa danas i sredina 😔 toliko da kad ustanem hodam nakrivljena na jednu stranu uhhh

• LadyDi19
    20. Travanj 2018. 14:27

Pomalo

Vecer, vidim da puno pisete za kolica, ja sam troja promjenila dok nisam nasla skoro pa savrsena za nas, jedina mana im je sto su glomazna. Veliki kotaci su plus i jos jedna bitna stvar je sportski dio da nema onu fiksnu plastiku za noge, jer ako dobijete dijete ko ja da oce spavat samo na trbuhu kolica ne znace nista jer se ona ne ravnaju u nulti polozaj. I kosara nam je bila jako bitna jer je u prvim kolicima bila mala oko 65cm, a na ovima je 82cm pa je mala imala mjesta. Mi smo obavili pregled, bebice napreduju i sve je u najboljem redu.

Ajme vidi bebe, nisam nikad vidjela ovak uzv blizanaca i bas me razveselilo ko da su moje.. Zavidim ti Pomalo 😍

20. Travanj 2018. 15:15

Ejla cure, evo me :)
    Garavusa, vidim da ti vec falim ❤ Navikla sam vas da stalno komentiram, a danas nista od mene..
    Bila sam ujutro s muzem na sajmu, mislim da je samo na jednom katu i mi smo bili dok jos nije bilo guzve. Bilo je dobro probati kolica i vidjeti ponudu :) Popusti su vecinom 20%, ali stvarno mi je rano jos kupovati.
    Nasli smo jedna kolica koja su nam se svidjela i cjenovno su ok, inace su 3800, sada 3200. Zovu se easy go optimo, imaju sve sto treba osim sto se naslon na kosari ne dize, drugo imaju vise-manje sve sto smo htjeli. Ima toliko izbora da stvarno necu traziti unedogled, ako ne nadjem nista do kraja 6. mjeseca, uzet cemo ta.
    Inace, bili smo u ikei jucer, nasli smo krevetic koji nam se svidja, a komodu necemo uzimati djecju, nego obicnu pa cemo na nju staviti prematalicu.
    Pomalo, bebe su diiiiivne!

20. Travanj 2018. 15:23
    Takva, samo siva
    Takva, samo siva
    suncica85
    20. Travanj 2018. 15:37

Teta90 ja ti imam takvu komodu samo duzu, duplu ovu i skroz mi je ok, tak sam i ja mislila oslobodit si mjesta u njoj za djecje stvari.
    Da nadjem i ja vremena pisat malo, cekam na pregled kod orl-a, a u pon.imam kontrolu napokon, jedva cekam

20. Travanj 2018. 15:39

Suncica, ok mi je sto komodu mogu kasnije iskoristiti za sebe/dijete ili lako prodati ako nam ne bude trebala :)

Crna191
    20. Travanj 2018. 15:42

Teta90 lijepa su kolica..slična skroz mojima..i moja su siva..i krevetić i komoda su super..samo si vidi kako se učvrsti podloga za presvlačenje za komodu..možda da ono protuklizno staviš ispod..dok su skroz mali je ok, ali čim se počnu okretat, ta podloga za presvlačenje biježi..ne znam kako je na baš prematalicama to učvršćeno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.