Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2018. 14:01

do 10 tjedna - PAPU (ja nisam bila radila preko 4g), vađenje krvi - kompletna krvna slika, urin, krvna grupa, mikrobiologija. U samom početku u 5tt 1. put beta HCG za potvrdu trudnoće i 48h poslije za provjeru dupla li se :-)

• BitCuOpetMama
    19. Travanj 2018. 14:20

Ljetna dama, ne mogu vjerovati kroz sta moras prolazit..covjeku na pocetku stvaranja zajednickog zivota i djece nije ni na kraj pameti da bi moglo doc do toga. Prestrašno.. nemoj samo klonuti duhom nego skupi snagu, nađi najboljeg odvjetnika koji ce za tren pobit taj njegov zahtjev, surađuj s Centrom najvise sta mozes i mora se dobro zavrsiti! Zelim ti svu sreću!
    Cure zelim vam svima dobar tek i ugodan dan!

Schinin
    19. Travanj 2018. 14:32

Issa  super da je kumica jos u komadu 👏 bude sve to jos dobro
    Garavusa potpuno se slazem s tvojim misljenjem u vezi sterilizacije i (ne-)cistoce. Beba se rodi bez imuniteta i treba da se "upozna" Sa raznim bakterijama/bacilima i necistocama koje su normalne oko nas, inace samo trigerujes alergije...
    Jane Ti si pitala za prehladu? Osim ovog svega sto su cure navele, meni jako pomogne humidifier (kako god da se kaze na hrv). Kupili smo ga naravno kad se mala rodila i od tada je ukljucen i za svaku moju prehladu, mogu fino prespavat noc😊 jos sam ja astmaticar i zbog njega puno manje koristim inhalatore, inace ga nisam vadila iz usta
    Ljetna_dama tako mi je zao sto moras kroz to prolazit 😢 ne mogu ni zamislit kako Ti je tesko😞 samo se Ti nama izjadaj, tu smo za svaku vrstu podrske 😘

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 14:34

Schinin misliš li možda na ovlaživač zraka? 

Schinin
    19. Travanj 2018. 14:45

petrapp2605

Schinin misliš li možda na ovlaživač zraka?

Mislim da je 😂😂😂😂
    Evo mi imamo ovaj https://www.amazon.com/Vicks-Starry-Night-Moisture-Humidifier/dp/B004AUZV46/ref=sr_1_5_a_it?ie=UTF8&qid=1524141855&sr=8-5&keywords=vicks+humidifier

Looda_vila
    19. Travanj 2018. 14:55

Cure ne stignem vas bas pratit ovih dana jer sam u totalnom kaosu, ali pozitivnom!
    Danas ujutro kuma rodila, nakon 12h dripa, gela, 3 doze epiduralne, cetvrtu dozu nije stigla primit pa je bilo joooj🙈🙈 al glavno da je sve okej i da je mala bebica dobro, stigla nam je Ivona, miš mali, 2480g, al.srce mi veliko ko kuca! 
    Ja danas bila na izvanrednom pregledu, sutra putujem u Hamburg poslovno pa cisto da vidi jel sve okej. Bebica je odlicno , po zadnjim mjerama par dana starija i 99% je curica!!💗💗💗💗 presretni smoo!!
    Rekao doktor da moram usporit tempo malo, a ja sad 3 dana na obuku, seminare...🙈
    Nadam se da ste sve dobro! Cestitam Isssa i Anđeo na pregledima! Hvala svim mamama na savjetima oko kupnje stvaro copy/pastala sam sve u memo!! 
    Ljetna dama, zao mi je zbog situcacije koju imas. Moj suprug je prolazio gadan razvod svojih roditelja od njegove 13 pa do 18te godine...kad mi je sve pricao kako je bilo...strasno, gadne su to stvari, godine su morale proc da se sve iznormalizira, a najgore sto se sve lomilo preko njegovih leđa! Budi hrabra i ustrajna, koliko god se sas cinilo tesko, vjerujem i zelim ti od srca pozitivan ishod!
    Christyyy ja sam gledala stokke kolica, ali stokke trailz jer zelim za sve terene. No, savjetujem ti da ih kupujes vani. U Genevi gdje mi svekar zivi, kostaju 30% jeftinje nego kod nas! Cak i da dostavu platim, opet ispadne jeftine.. ++ kao i dosta stvari, stokke koji se radi za zapdano trziste i za nas , istocno trziste - nije isto.. 
    Uff zBoravila sam sto sam jos htjela napisat🤔😄

19. Travanj 2018. 15:04

Schinin- ja sam tako sretna što sam imala priliku odrastati na selu, među životinjama, smradom štala i svinjaca, puzala po travi i zemlji, igrala se u građevinskom pijesku, hvatala gliste prstima i nosila ih na potok za mamac u ribolovu, jela neoprano voće (domaće, nešpricano) pa čak i nezrelo jer nismo mogli dočekati... Bogu hvala, ne patim od niti jedne jedine alergije iako sam se preselila u sasvim drugo podneblje, sasvim drugu vegetaciju i sasvim drugi zrak. U mom seoskom društvu, samo je jedna curica patila od alergije na prašinu i perije, svih ostalih 100njak koliko nas je bilo u cijelom selu, NITKO i pošto smo bili mala sredina (sa puno djece) svi su o svima sve znali. Danas kao da je opća pošast sa alergijama što mislim da nije uzrok samo ovaj dio da je "nećistoća druga polovica zdravlja" - strah me je da je zastupljeno i puno više alergena koji do prije 20ak godina nisu niti postojali.  

christyy
    19. Travanj 2018. 15:15

Looda_vila- da, evo baš gledam jednu str u Italiji i tamo su 2u1 kolica oko 1000 eura a kod nas su 2u1 9000 kn.

Looda_vila
    19. Travanj 2018. 15:25

christyy

Looda_vila- da, evo baš gledam jednu str u Italiji i tamo su 2u1 kolica oko 1000 eura a kod nas su 2u1 9000 kn.

Ja sam gledala taj stokke trailz 3in1 kod nas kosta oko 13 tis kn, a u Genevi ispadne oko 9800+daju jos svakakve extra dodatke, tipa kako kad imaju akciju-drzac za casu, kisobran..nekakve navlake itd. U svakom slucaju ako imas prilike uzmi ih vani.
    Ja sam prije nekih 10 dana bila u baby centru i pitam tamo zenu kao jel drze stokke..da ne. Da su ih kao imali no zbog previse reklamacija i povrata kolica, da su odustali od njih..i da kao ionako se rade dijelovi u kini. Da stokke od prije par godina i danas nije isti... i da  cijenu stokke kolica kod nas odreduje jedan dobavljac koji ima monopol, stoga njihova kolica nikad nisu na akciji kod nas.
    A sad...ti budi pametan.. ja cu u svakon slucaju jos istrazit malo.

christyy
    19. Travanj 2018. 15:32

Looda_vila Ja sam ih gledala u magic baby i 3u1 su 12 000. imali su samo 1 u salonu i samo sam ih onako škicnula malo... Ovaj vikend ću ih na sajmu malo bolje pogledat i još ću si istražiti to s cijenama... ako je i u kvaliteti razlika kao i u cijeni onda se definitivno isplati zaletiti do Italije ili Slo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.