Cure jel vi bas osjetite bebe da udaraju? Ja osjetim bebu,al to ne da nisu udarci nego ni blizu. Znaci samo leptirici,a kad stavim ruku prestane. Trbuh bude tvrđi na tom dijelu di ju osjetim i to je to! A buduci da mi je drugo trebala bi jace to osjetit sta ne?! Nestrpljiva sam kad ce vise pocet bubat
I da, moze update u tablicu 21.9. - curica 💟 oko imena jos pregovaramo:))
Meni se moja beba pocela javljat svaki dan...lagano gurkanje tup tup:)) svaki put me razveseli do neba 🙄
A doktor kaze da oko 21 tjedna bi trebala osjecat konkretne udarce...
Cure jel vi bas osjetite bebe da udaraju? Ja osjetim bebu,al to ne da nisu udarci nego ni blizu. Znaci samo leptirici,a kad stavim ruku prestane. Trbuh bude tvrđi na tom dijelu di ju osjetim i to je to! A buduci da mi je drugo trebala bi jace to osjetit sta ne?! Nestrpljiva sam kad ce vise pocet bubat
Ajme koliko poruka.. Čestitam na pregledima i dobrodošle nove curr 😁😁😁😍🙈 toliko toga, nisan ni pohvatala, ali sam uočila poruke ljetne dame.
Baš mi je zao sto to prolazis... Samo jako ii nemoj se zbog bebe puno sekirat, virujem da ce se sve sredit.. Svakoga stigne njegova kazna, pa ce i njega tako...
Bitcuopetmama pa ja sam 17 tjedana… Beba se ne vidi izvanka, ali bas me lupa iznutra i to jako osjetim., a prva mi je trudnoca… Srecica mala 😍😍
ajme garavusa ti si po mom imala djetinjstvo iz snova ja sam odrasla u gradu a oduvjek sam sanjala da zivim na selu...
s onim “nećistoća druga polovica zdravlja” imas sigurno pravo samo sto je danas jako postalo in da se sve i svasta sterilizira, cak se ni djeca ne pustaju u dreck kao prije ljudi se zgrazaju sto ja malu pustim da puze po travi u parkicu ili u shopping centru, ili ona jede i njoj to ispadne - digne sa poda i hopp u usta i evo je nista joj nije, a sigurno je pojela dlaka koliko ima jedna solidna macka
pogotovo su amerikanci ludi sto se toga tice, vec sam se bojala da me netko ne prijavi socijalnoj sluzbi jer eto nisam imala sredstvo za dezinfekciju na svakom cosku a uz to kuca puna zivotinja
evo ti primjera: jedna moja prijateljica, inace isto lijecnica, je kad joj je mali propuzao isla prat svaki put pod prije neg sto ga spusti da puze...izvini, al ja imam boljeg posla neg 200x na dan brisat pod
s druge strane imas i potpuno pravo sto se alergena tice, danas se igramo kemikalijama koje prije 20-30 godina nisu ni bile poznate, poznato je da je i hrana "zagadjena" s time, napr. ribe su pune mikrocestica plastike. onda i danasnja industrija, pitaj Boga s cim sve ne tretiraju voce/povrce/meso da bi bilo vise, bolje.... cinjenica je da je antibiotijska resistencija se prosirila radi masovnog koriscenja antibiotika u stocarstvu, a citala sam u jednom isvjescu od neke EU komisije za agrarstvo da 1kg paradajza sadrzi toliko estrogena (paradajz treba da bude veci i "izdrzljiviji") koliko jedno citavo pakovanje antibaby pilula...i spricaju voce/povrce sa ko bi ga znao cime prijateljica je zavrsila sa malim od 6god na hitnoj radi anafilaticnog soka - mali jeo jagode iz supermarketa... tu su joj rekli da je to ne znam koji slucaj zbog neceg s cime tretiraju jagode, slijedecu sezonu su posadili u svom vrtu i mali jede sad jagode najnormalnije...naravno njihove
Looda_vila ja sam dugo zivjela u Svajcarskoj i za sve vece stvari smo obicno isli u Njemacku ili dok smo zivjeli u Geneve u Fgrancusku, dosta stvari je bila jako puno jeftinije, tako da ti sigurno nije na odmet i tamo malo pogledati ako su vec u CH toliko jeftinija ta kolica neg u HR. pogotovo ako si sada u Hamburgu uzivaj tamo
i cestitke na curici
Mi smo na istom po tjednima, samo meni je prva beba ali ni ja ne osjetim baš nešto, a ni te famozne leptiriće 😀 noćas sam osjetila guranje nekakvo ali niš posebno
Mi smo na istom po tjednima, samo meni je prva beba ali ni ja ne osjetim baš nešto, a ni te famozne leptiriće 😀 noćas sam osjetila guranje nekakvo ali niš posebno
Nisam se ja nesto ni zabrinjavala oko toga , cisto mi sad sinilo koji sam tj i mislim se pa sta ne bi to trebalo pocet vec 😵 vec par tjedana osjecam ko da mi nesto masira trbuh iznutra i stalo na tome, nista drugo se ne desava. I to nije sad non stop da osjetim. A dobro pocet ce valjda brzo, citam bas da se od 28tt treba pocet pratiti javljanje bebe,prije toga ne
Mene bas jako lupa i gura, toliko da se i izvana vidi... Vjerujem ti da jedva cekas al nemoj se brinuti nema tu pravila nekog
Mene bas jako lupa i gura, toliko da se i izvana vidi… Vjerujem ti da jedva cekas al nemoj se brinuti nema tu pravila nekog
Eto vidis,svaka je beba drugačija, ovisi vjerojatno i o polozaju i sto stvari. Bome sam nestrpljiva i jedva cekam !! Valjda ce brzo pocet😘
Da li je neka proučavala stokke kolica? Ja mislim da ću uzeti ta ako me neka druga slučajno ne očaraju na sajmu ovaj vikend.
Jesam ja, al su me svi odgovorili i prebacili na joolz. Cak mi se i vise svidjaju od stokke sada... pogledaj ih, procitaj recenzije... stokke navodno djeca jako brzo prerastu, kotaci se iskrive i samo su za asfalt
Sortiraj odgovore
Najstariji