Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    19. Travanj 2018. 09:05

ljetna_dama ajme baš mi je žao kroz što sve prolaziš.. vjerujem da je teško što i sin nije s tobom ali nekako mislim da curica nikad ne bi otišla jer je mama jedna.. koliko ti je sin star kad mu je bivši tako uspio napuniti glavu glupostima? 

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 09:06

Ljetna_dama mislim na tebe, i nadam se da će sve proći u redu! Nemoj brinuti, meni je jako drago što postoji ova naša grupa na forumu, i da možemo o svemu pričati i biti jedna drugoj podrška, pa makar možda i nije direktno vezano uz trudnoću. Samo se pokušaj što manje nervirati zbog svoje mrvice 

19. Travanj 2018. 09:11

Svekyca, bravo za pola trudnoce koja je iza vas! Meni je nakon 12tt vrijeme pocelo brze ici, se i vama cini tako cure?
    Ljetna_dama, bas teska prica, drzi nam se i bori se za sebe i svoju djecu!
    Baby.k, sretno kod zubara :)
    Petrapp, sad si me podsjetila, vazno mi je i da su kotaci veliki, jer zivimo na selu, pa da budu za sve terene.

19. Travanj 2018. 09:16

Cure koje vec imate djecu, jeste li kupovale i smatrate li potrebnim one njihaljke za djecu? Nadam se da znate na sto mislim, stavis bebu unutra, neke imaju vibraciju, njihanje, glazbu, igracke iznad glave i sl.
    Znam da je svaka beba za sebe, neka hoce u tome biti, neka ne, ali pod uvjetom da voli, sto bi preporucile, obicnu ili neku svemirsku koja ima sve zivo?

Crna191
    19. Travanj 2018. 09:18

petrapp2605

ma meni je najbitnije da su lagana i lako sklopiva, jer živimo u kući s milijun stepenica, čak i od garaže do kuće imamo stepenice. tak da će pobjednik na kraju biti kolica koja mi vjerojatno niti nisu lijepa, jer moraju biti ful funkcionalna. uz to trebaju se ok ponašati i na terenima koji nisu asfalt ili beton, jer ja živim na selu, i šetat ću se kao i sada po svakakvim terenima koji nisu ravni, živjelo brdo :D

po opisu svega, MaClaren Techno XLR jer ima veće kotače a i mame se kunu da idu po svim terenima..ili babyzen yoyo..skupa ali pre pre.. ostala su ti sva minimum 10kg na gore..a sklapanje i rasklapanje su ti otprilike sva ova veća na istu foru, znači dvije ruke ti trebaju koliko god oni reklamirali da ne treba.. podsjećaš me na mene prije 2 god moja imaju veće kotače i idu super po svim terenima (Maksimir šuma, šljunak i asfalt) ali nisu ful lagana..

Maggie85
    19. Travanj 2018. 09:20

Anđeo i Issa, bebice su vam divne!!
    Ja nikako dočekati pregled idući petak, 27.4., tad ću biti na 10+5.
    Često pričate o hrani pa evo ja sam jučer kuhala gulaš (krumpir, meseko na kockice, mrkva) i na kraju si mislim da neću običnu zapršku nego ću malo zdraviju pa sam zblendala zobene pahuljice, heljdino i konopljino brašno. Koji mistake!! Od heljde je postalo gorko... Tako da na kraju nisam ni jela, morat će mužić Ponijela sam si za ručak danas na posao pa ćemo vidjet.
    Na sajam ćemo vjerojatno i mi, ali totalno mi je još predaleko za išta kupovati. Šteta, obzirom na popuste. Kaže muž nema veze, pa ići ćemo u listopadu u Split ili u studenom ponovo u West Gate, a meni termin 20.11!!! Da ziher ću čekat da s trbuhom do zuba hodam okolo. Uh kako mi je digao živac s tim!

Crna191
    19. Travanj 2018. 09:20

Teta90

Cure koje vec imate djecu, jeste li kupovale i smatrate li potrebnim one njihaljke za djecu? Nadam se da znate na sto mislim, stavis bebu unutra, neke imaju vibraciju, njihanje, glazbu, igracke iznad glave i sl.
    Znam da je svaka beba za sebe, neka hoce u tome biti, neka ne, ali pod uvjetom da voli, sto bi preporucile, obicnu ili neku svemirsku koja ima sve zivo?

ja sam ti pisala prije koju stranicu..mi smo imali posuđenu od kumova, moj mali nije baš htio biti u njoj previše..možda 3 min dnevno..a sad se obožava ljuljati i ne skida se s nje po sat vremena..imaš onih nekih sad po novom što ti se iz ljuljačke može pretvoriti u hranilicu- to bi možda i investirala jer je kasnije možeš koristiti..

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 09:24

Cure moje, kad počnemo nabrajati što sve želimo od kolica, imam osjećaj da opisujemo svemirske brodove 🤣 samo nam fale neka koja bi se na daljinski same smontirale na stisak jednog gumbića... Al vjerojatno će i takava napraviti za koju godinu 😂

• Anđeo_
    19. Travanj 2018. 09:32

Ljetna_dama

Dobro jutro, mene ceka danas dosta naporan dan. Od jutra mi je tlak dosta visok,valjda od nervoze.
    Nadam se da ce sve proci dobro danas. Imam na socijalnom razgovor sa bivsim u vezi djece.
    Pozelite mi srecu jer ce mi trebat. Znam da nije tema za ovo ali nekako mi lakse kada kazem.
    Andeo I tvoja bebica je predivna,jao kad gledam vase mrvice jedva cekam da vidim svoju u ponedjeljak.
    Tko ce to docekati 🤔

Shvaćam da je teško al nemoj se toliko nervirati zbog bebice, sve će bit u redu držim ti fige 😊

Isssa
    19. Travanj 2018. 09:32

Ja sam se definitivno odlučila za ova kolica Doona+, praktična, lagana, do 13 kg djeteta, a ona su teška 7 kg, a nakon njih kišobran kolica i to je to, evo slikice 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.