Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    19. Travanj 2018. 08:13

jutro trudnice! evo ja sam zapela s kolicima, do sad su mi se sviđala bebetto kolica, al dok sam njuškala skužila sam da ima i dosta lakših, poput cam ili joie, e sad se postavlja pitanje da li cijena opravdava kvalitetu? definitivno ih treba vidjet uživo...

Jane_Doe
    19. Travanj 2018. 08:37

Cure super za preglede, bebe su predivne 😀😀

Palcica12
    19. Travanj 2018. 08:40

Dobro jutro cure!
    Delilah broj 1 
    Cure bebice su vam preslatke ❤ jedva čekam idući četvrtak da vidim jel sve ok sa mojom bebom, a možda i saznamo jesmo li dečko ili cura 😍
    Petrapp2605 meni su Mclaren techno xlr super kolica, idu od nultog položaja, lagana su, dovoljno široka, zauzimaju malo mjesta u autu, baš su mi po mjeri. Mislim da je bitno vidjeti kolica pa odlučiti jel zadovoljava sve vaše potrebe, pa onda vidjeti jel cijena opravdava kvalitetu. 
    Ljetna_dama sretno!

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

19. Travanj 2018. 08:43

Isssa, sretno kumi, i da nas nijednu iz grupe to ne doceka :)
    Lunah, dobrodosla! Jesi vec bila na pregledu, kad se opet gledate?
    Ljetna_dama, zao mi je za razvod i te razgovore na socijalnom, neka sve prodje u redu! I sve je tema za ovdje, svaka ima svoj problem, ali vidim da smo sve super i da mozes reci sve bez osudjivanja, i svi uvijek pomognu. Cure, divne ste! 😘
    Petrapp, vidim da cam kolica imaju dosta modela sa dvije rucke, umjesto jedne velike, a to mi je bas bitno, jer puno puta vozis jednom rukom, a drugom nesto trazis po torbi i sl. 
    Isto tako, bitno mi je da su lagana, ali ne zato jer smo na nekom visokom katu, dapace, zivimo u kuci i mogu samo kolica pustiti u garazi iz koje se ulazi u kucu, nego samo da se lako njima upravlja i da je jaje lagano, njih cu najcesce negdje nositi kad idem na brzinu kod pedijatra i sl.
    Od opreme bi trebala imati mrezu protiv komaraca i navlaku protiv kise, a ovo drugo manje vise (tocke vezanja, tocke spustanja naslona,..)

Gold👑
    19. Travanj 2018. 08:54

Dobro jutro trudnice. 
    Lunah dobrodošla :)
    Ljetna_dama sretno, nadam se da će razgovor proći u mirnom tonu 
    Mi smo danas usli u 20. tjedan jeej vec smo na pola ♥️

Dija85
    19. Travanj 2018. 08:58

Dobro jutro cure! Lunah dobrodošla! Ja se evo spremila i čekam seku s nećakom, idemo na kavu. Kasnije do druge seke i spremanje ručka, a za popodne ne znam još što ću.

Ljetna_dama
    19. Travanj 2018. 08:59

Hvala vam cure,puno mi znaci vasa podrška. Ja sam se rastala prije 2 god,imam iz tog braka sina i kcer. Nazalost je sin od lani kod bivseg. A moja curica je samnom. Druga curica sto imam je od sadasnjeg muza ( L,ili ovdje navedena kao velika maza).  Jako puno problema je lani bilo sa sinom kada je otisao kod bivseg. I sad nedavno taman kad sam ostala trudna me je sin prijavio za nasilje,na nagovor oca. Naravno da se dokazalo da to nije tako i da je presuda u moju korist. On sad nece ni da cuje za mene,jer mu je bivsi toliko isprao mozak. Danas imam razgovor da bar malo uspijem dobit da vidim ili popricam sa sinom. Malena za oca ni nepita,ali se cuju. A kako ja sad nesmijem putovat pa su vidjanja svedena na minimum. On sad zeli i malenu k sebi,a ja se vec zadnjih dva mj borim da ostane,iako su rekli da ce vjerovatno i ostat. Samo se bojim da ju nepocne nagovarat kao i sina prije. 
    Oprostite ako sam se raspisala previse,al bas mi je trebalo da s nekim podjelim sta me muci. 
    Samo se nadam da sav taj stres nece utjecati na moju mrvicu.

Crna191
    19. Travanj 2018. 09:00

Isssa, Anđeo.. prekrasne bebice..
    Delilah budući da imam dijete, def tema br 1..
    Teta90 nekad je kolica koja imaju samo "jednu" ručku čak i lakše voziti/upravljati jednom rukom..
    pandica daj stavi sliku svog baby gyma jer kod nas u hr nisam vidjela tako nešto..sad je najnoviji model neki koji ima kao koš za loptu, frendica ga ima i totalni je promašaj- igračke su bezveze, moj mali je taman sjedio kad ga je ona dobila, inaće obožavao gym, njen nije uopće doživljavao.. moj ima neki nastavak kad on lupi nogicama ili rukicama pa svira..

Baby.k
    19. Travanj 2018. 09:00

Dobro jutro klokanice😊
    Puno toga sam propustila, ali sam uspjela nadoknaditi sve stranice. Muku mučim sa zuboboljom, pa baš nisam bila aktivna. Upravo se spremam zubaru😣
    Nove cure dobrodošle😊 a bebice su preslatke i već velikee. Jedva čekam da vidim svoju mrvu, tek za 4 tjedna.
    Svekyca, bravoo, kako je vrijeme počelo letit :)

petrapp2605
    19. Travanj 2018. 09:01

ma meni je najbitnije da su lagana i lako sklopiva, jer živimo u kući s milijun stepenica, čak i od garaže do kuće imamo stepenice. tak da će pobjednik na kraju biti kolica koja mi vjerojatno niti nisu lijepa, jer moraju biti ful funkcionalna. uz to trebaju se ok ponašati i na terenima koji nisu asfalt ili beton, jer ja živim na selu, i šetat ću se kao i sada po svakakvim terenima koji nisu ravni, živjelo brdo :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.