Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    18. Travanj 2018. 22:02

Anđeo_

Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica

Baš slatka sličica, rukice i nogice u nastajanju 😀😍

Elza
    18. Travanj 2018. 22:53

Anđeo_

Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica

Bas lijepa slicica i bebica, koji si tjedan?

• Anđeo_
    18. Travanj 2018. 22:54

Issa jako je sladak to je već pravi dečko 😍

• Anđeo_
    18. Travanj 2018. 22:56

Kalanhoja

Anđeo_

Bas lijepa slicica i bebica, koji si tjedan?

10 tjedana 😀 i kako je samo bila/bio nemiran ajmeee meni je srce htjelo iskočiti kad sam vidla maše vrti se 😍😍

Schinin
    19. Travanj 2018. 03:27

Anđeo i Issa predivne slicice 
    Issa kako kumica???

• pandica1805
    19. Travanj 2018. 06:01

Bebice su vam pre slatkeeee :)) 
    A sto se tice trudnickog mozga jooj kad se samo sjetim haha meni muz kaze da me to drzi i i kad nisam trudna kad bubnem nesto haha
    Nekidan sam gledala onu emisiju zastita granica i sumnjali su da je bomba u nekoj torbi i ja sad to prepricavam muzu i onako sva uzivljena u to kazem njemu joj da si vidio cijeli aerodrom su ispraznili cak su i piromane  zvali (umjesto pirotehnicare) hahahahaha 

19. Travanj 2018. 07:13

Dobro jutro! 
    Anđeo, i tvoja bebica je divna, bas se lijepo namjestila :)
    Sta radite danas? 

Isssa
    19. Travanj 2018. 07:25

Schinin

Anđeo i Issa predivnesliciceIssa kako kumica???

Kumica je još u komadu, kontrakcije ima, čuva plodnu vodu, ne miče se iz kreveta, hvala kaj brineš 😀. Jutros još nemam nove informacije, javim....😘

Lunah
    19. Travanj 2018. 07:28

Evo da se i pridruzim 😊
    I ja sam jedna jesenska buduća mamica, ovo mi je 1 dijete i trenutno sam u 14 tjednu. 😊 termin je krajem 10 mjeseca. Nadam se da ce sve biti u redu 💪
    Sretno svim budućim jesenskim mamicama 😘

Ljetna_dama
    19. Travanj 2018. 07:43

Dobro jutro, mene ceka danas dosta naporan dan. Od jutra mi je tlak dosta visok,valjda od nervoze.
    Nadam se da ce sve proci dobro danas. Imam na socijalnom razgovor sa bivsim u vezi djece.
    Pozelite mi srecu jer ce mi trebat. Znam da nije tema za ovo ali nekako mi lakse kada kazem.
    Andeo I tvoja bebica je predivna,jao kad gledam vase mrvice jedva cekam da vidim svoju u ponedjeljak.
    Tko ce to docekati 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.