Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BitCuOpetMama
    18. Travanj 2018. 21:59

Anđeo i Isssa bebice su divne 💕💕💕  ja danas cijeli dan u pokretu i sad me ubijaju prepone, jedva cekam u krevet
    Kiss cure laku noć

Isssa
    18. Travanj 2018. 22:02

Anđeo_

Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica

Baš slatka sličica, rukice i nogice u nastajanju 😀😍

Elza
    18. Travanj 2018. 22:53

Anđeo_

Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica

Bas lijepa slicica i bebica, koji si tjedan?

• Anđeo_
    18. Travanj 2018. 22:54

Issa jako je sladak to je već pravi dečko 😍

• Anđeo_
    18. Travanj 2018. 22:56

Kalanhoja

Anđeo_

Bas lijepa slicica i bebica, koji si tjedan?

10 tjedana 😀 i kako je samo bila/bio nemiran ajmeee meni je srce htjelo iskočiti kad sam vidla maše vrti se 😍😍

Schinin
    19. Travanj 2018. 03:27

Anđeo i Issa predivne slicice 
    Issa kako kumica???

• pandica1805
    19. Travanj 2018. 06:01

Bebice su vam pre slatkeeee :)) 
    A sto se tice trudnickog mozga jooj kad se samo sjetim haha meni muz kaze da me to drzi i i kad nisam trudna kad bubnem nesto haha
    Nekidan sam gledala onu emisiju zastita granica i sumnjali su da je bomba u nekoj torbi i ja sad to prepricavam muzu i onako sva uzivljena u to kazem njemu joj da si vidio cijeli aerodrom su ispraznili cak su i piromane  zvali (umjesto pirotehnicare) hahahahaha 

19. Travanj 2018. 07:13

Dobro jutro! 
    Anđeo, i tvoja bebica je divna, bas se lijepo namjestila :)
    Sta radite danas? 

Isssa
    19. Travanj 2018. 07:25

Schinin

Anđeo i Issa predivnesliciceIssa kako kumica???

Kumica je još u komadu, kontrakcije ima, čuva plodnu vodu, ne miče se iz kreveta, hvala kaj brineš 😀. Jutros još nemam nove informacije, javim....😘

Lunah
    19. Travanj 2018. 07:28

Evo da se i pridruzim 😊
    I ja sam jedna jesenska buduća mamica, ovo mi je 1 dijete i trenutno sam u 14 tjednu. 😊 termin je krajem 10 mjeseca. Nadam se da ce sve biti u redu 💪
    Sretno svim budućim jesenskim mamicama 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI