Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica
Baš slatka sličica, rukice i nogice u nastajanju 😀😍
Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica
Bas lijepa slicica i bebica, koji si tjedan?
Bas lijepa slicica i bebica, koji si tjedan?
10 tjedana 😀 i kako je samo bila/bio nemiran ajmeee meni je srce htjelo iskočiti kad sam vidla maše vrti se 😍😍
Bebice su vam pre slatkeeee :))
A sto se tice trudnickog mozga jooj kad se samo sjetim haha meni muz kaze da me to drzi i i kad nisam trudna kad bubnem nesto haha
Nekidan sam gledala onu emisiju zastita granica i sumnjali su da je bomba u nekoj torbi i ja sad to prepricavam muzu i onako sva uzivljena u to kazem njemu joj da si vidio cijeli aerodrom su ispraznili cak su i piromane zvali (umjesto pirotehnicare) hahahahaha
Dobro jutro!
Anđeo, i tvoja bebica je divna, bas se lijepo namjestila :)
Sta radite danas?
Anđeo i Issa predivnesliciceIssa kako kumica???
Kumica je još u komadu, kontrakcije ima, čuva plodnu vodu, ne miče se iz kreveta, hvala kaj brineš 😀. Jutros još nemam nove informacije, javim....😘
Evo da se i pridruzim 😊
I ja sam jedna jesenska buduća mamica, ovo mi je 1 dijete i trenutno sam u 14 tjednu. 😊 termin je krajem 10 mjeseca. Nadam se da ce sve biti u redu 💪
Sretno svim budućim jesenskim mamicama 😘
Dobro jutro, mene ceka danas dosta naporan dan. Od jutra mi je tlak dosta visok,valjda od nervoze.
Nadam se da ce sve proci dobro danas. Imam na socijalnom razgovor sa bivsim u vezi djece.
Pozelite mi srecu jer ce mi trebat. Znam da nije tema za ovo ali nekako mi lakse kada kazem.
Andeo I tvoja bebica je predivna,jao kad gledam vase mrvice jedva cekam da vidim svoju u ponedjeljak.
Tko ce to docekati 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji