Pozdrav moje drage klokanice, čestitke novima 😀 jedno malo skretanje sa vase teme o hrani i voljela bih cut vase misljenje kao sadasnjih i buducih majki. Upisala sam poslijediplomski studij Cjelozivotnog obrazovanja, inace sam magistar odgojitelj, i trebala bih provesti jedno istrazivanje, a ovaj moj trudnicki mozak se nemoze odluciti za temu pomocu koje bi polozila i prvi ispit usput. Pa bi vam nabrojala teme, a vi mozete prema onom sto bi vas najvise zanimalo glasat za to da vidim sto roditelje stvarno zanima i sto bi im bilo od koristi, a kasnije bih rezultate podijelila i s vama.
Teme:
1. Utjecaj šire obitelji na odgoj vašeg djeteta (ocekivanja vs. Realnost)
2. Upoznatost s podrskama roditeljstva i koliko su one dostupne u RH
3. Roditeljsko poznavanje spolnog odgoja predskolskog djeteta
4. Trazenje savjeta o odgoju (na drustvenim mrezama ili od strane profesionalnih osoba)
Isprike na malo duzem postu, ali ovo radim za buducnost sve djece i osobe koje ce odgajati tu djecu da imaju primjerene informacije. Hvala punooo unaprijed na vasim "glasovima". 😀
1 I 4
url=https://lilypie.com]
Biljezim sve 😀 pa cu Vam poslikat tablicu i javit odluku kad skupim jos glasova
Pozdrav moje drage klokanice, čestitke novima 😀 jedno malo skretanje sa vase teme o hrani i voljela bih cut vase misljenje kao sadasnjih i buducih majki. Upisala sam poslijediplomski studij Cjelozivotnog obrazovanja, inace sam magistar odgojitelj, i trebala bih provesti jedno istrazivanje, a ovaj moj trudnicki mozak se nemoze odluciti za temu pomocu koje bi polozila i prvi ispit usput. Pa bi vam nabrojala teme, a vi mozete prema onom sto bi vas najvise zanimalo glasat za to da vidim sto roditelje stvarno zanima i sto bi im bilo od koristi, a kasnije bih rezultate podijelila i s vama.
Teme:
1. Utjecaj šire obitelji na odgoj vašeg djeteta (ocekivanja vs. Realnost)
2. Upoznatost s podrskama roditeljstva i koliko su one dostupne u RH
3. Roditeljsko poznavanje spolnog odgoja predskolskog djeteta
4. Trazenje savjeta o odgoju (na drustvenim mrezama ili od strane profesionalnih osoba)
Isprike na malo duzem postu, ali ovo radim za buducnost sve djece i osobe koje ce odgajati tu djecu da imaju primjerene informacije. Hvala punooo unaprijed na vasim "glasovima". 😀
3. i 4.
Delilah, i meni je 1. tema najzanimljivija.
Cure, sretno na pregledima danas! Veselim se čuti kako su vaše bebice!
Bila sam danas na Vuk Vrhovcu i nalaz GUK profila je uredan. Ni jedna vrijednost mi nije iznad 4.8... tako da mislim da ću se ubuduće tu i tamo ipak malooo počastiti nekom klopom koja nije na popisu odobrenih stvari Anđeo, kako je tebi prošlo?
Cure, kako je bilo na pregledima?
Nove cure, dobrodosle!
Delilah, meni se najvise svidja tema pod brojem 1.
Ja sam ujutro malo obilazila shopping centar, ali nisam si nista nasla. Zapravo, ima svasta, ali mi je glupo kupovati kad neznam kakva cu biti za 2 mjeseca. Slijedeci put idem za Zg, tj. Os krajem 6. mjeseca pa cu si vjerojatno tad nesto kupiti. Inace, bas mi je iskocio trbuh, sad se vec lijepo vidi :)
Rucala sam neki kineski i nije mi dobro legao, mucnine mi uopce ne prolaze. Onda sam si htjela kupiti shake u mcdonaldsu, ali sam se suzdrzala i taman na putu do tramvajske stanice kupila jagode 💪
Cure, hvala za savjete za kupovinu stvari za bebu, to puno znaci :)
Ps: tko je na komplikacijama, sjela je naknada danas :)
Bokic curke moje :)
Ja od malog ne mogu bas sudjelovat u razgovoru ali uspijem procitati sve :)
Sto se tice kupanja i skarica ja malog nisam ni kupala ni rezala mu nokte prvih mjesec dana. Mozds zvuci cudno ali u njemackoj je to tako. Cak ga ni nakon poroda u bolnici ne okupaju ni nista jer oni smatraju da je taj sloj na bebi jako koristan za njegovu kozu i stiti ga :) znala sam ga tu i tamo samo gazom i cistom vodom malo obrisat po licu i vratu i malo guzu i to je to.
A ovo za OGTT prvo mi uopce nije jasno zasto toliko muce trudnice u hr da to toliko traje i jos na taste. Ja sam se nacitala svega i naslusala kako je taj ogtt uzas, da su zene padale u nesvijest, povracale ono stekla sam dojam da je to nesto ajme meni umrijet cu. Kad sam dosla tamo i kad mi je dala tu casu cure moje najobicnija casa vode sa secerom sto znate pit kad vam je malo slabo. Niti je toliko slatko kako kazu niti uzasno. Pita mene sestra jel mi treba nakon toga casa vode da popijem ako mi je pre slatko ma ne reko bas je fino haha a ona se smije..
Delilah, i meni je 1. tema najzanimljivija.
Cure, sretno na pregledima danas!Veselim se čuti kako su vaše bebice!
Bila sam danas na Vuk Vrhovcu i nalaz GUK profila je uredan. Ni jedna vrijednost mi nije iznad 4.8… tako da mislim da ću se ubuduće tu i tamo ipak malooo počastiti nekom klopom koja nije na popisu odobrenih stvariAnđeo, kako je tebi prošlo?
Drago mi je da je uredan i moj je 😊 kontrola za 4 tjedna jel tako i tebi?
Ja sam se danas odlučila počastiti sa toliko željenim čevapima mislim da sam zaslužila 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji