Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    18. Travanj 2018. 18:09

petrapp2605

Mene ulovila manija: istraži sva kolica koja mi se sviđaju prije baby sajma u west gate-u, i sad surfam, pišem na papir modele, cijene i printam specifikacije

Uhu baš si si dala truda svaka čast

• Anđeo_
    18. Travanj 2018. 18:16

Delilah

Pozdrav moje drage klokanice, čestitke novima 😀 jedno malo skretanje sa vase teme o hrani i voljela bih cut vase misljenje kao sadasnjih i buducih majki. Upisala sam poslijediplomski studij Cjelozivotnog obrazovanja, inace sam magistar odgojitelj, i trebala bih provesti jedno istrazivanje, a ovaj moj trudnicki mozak se nemoze odluciti za temu pomocu koje bi polozila i prvi ispit usput. Pa bi vam nabrojala teme, a vi mozete prema onom sto bi vas najvise zanimalo glasat za to da vidim sto roditelje stvarno zanima i sto bi im bilo od koristi, a kasnije bih rezultate podijelila i s vama.
    Teme:
    1. Utjecaj šire obitelji na odgoj vašeg djeteta (ocekivanja vs. Realnost)
    2. Upoznatost s podrskama roditeljstva i koliko su one dostupne u RH
    3. Roditeljsko poznavanje spolnog odgoja predskolskog djeteta
    4. Trazenje savjeta o odgoju (na drustvenim mrezama ili od strane profesionalnih osoba)

Isprike na malo duzem postu, ali ovo radim za buducnost sve djece i osobe koje ce odgajati tu djecu da imaju primjerene informacije. Hvala punooo unaprijed na vasim "glasovima". 😀

Mene bi zanimalo 1. I 4. Sretnooo ☺

petrapp2605
    18. Travanj 2018. 18:21

Anđeo mislim da ne bi 3 dana kolko traje sajam odabrala, ovak ako ću imati neke favorite još i imam šanse da izaberem nešto 🤔

18. Travanj 2018. 18:26

Petrapp, podijeli s nama lijenima listu 😂😛

petrapp2605
    18. Travanj 2018. 18:36

Teta90

Petrapp, podijeli s nama lijenima listu 😂😛

Nema problema, kad budem gotova stavim je ovdje

• NemamNadimak77
    18. Travanj 2018. 18:39

Baš sam htjela reci da stavis listu 😁 iako smo mi odlucili...
    Što se tiče teme za seminar/ispit, zanima me tema 1 😁

Isssa
    18. Travanj 2018. 18:42

Delilah broj 1 za temu
    Cure evo mene s pregleda 😀, radila je anomaly scan, sve je u savršenom redu, malac je dugačak 17 cm od glave do trtice, cca 23 cm ukupno 😀, pregledala je sve organe, rukice, nogice, prstiće smo brojali 😀, malac nam je pokazao i pišu 😂, podbočio se na rukicu pa na kraju palac stavio u usta. Okrenut je na zadak, sjedi mi na mjehuru i dosta je nisko, već me sada zafrkava 😂. Uglavnom to što je na zadak okrenut nije problem, još se stigne obrnuti 😂
    Dobila sam uputnicu za TSH i OGTT, to trebam obaviti neposredno prije novog pregleda, znači za 4 tjedna 😀 i rekla mi je da si ponesem limun 😀

Evo slikica kak siše palac 😍

Isssa
    18. Travanj 2018. 18:44

Isssa

Delilahbroj 1 za temu
    Cure evo mene s pregleda 😀, radila je anomaly scan, sve je u savršenom redu, malac je dugačak 17 cm od glave do trtice, cca 23 cm ukupno 😀, pregledala je sve organe, rukice, nogice, prstiće smo brojali 😀, malac nam je pokazao i pišu 😂, podbočio se na rukicu pa na kraju palac stavio u usta. Okrenut je na zadak, sjedi mi na mjehuru i dosta je nisko, već me sada zafrkava 😂. Uglavnom to što je na zadak okrenut nije problem, još se stigne obrnuti 😂
    Dobila sam uputnicu za TSH i OGTT, to trebam obaviti neposredno prije novog pregleda, znači za 4 tjedna 😀 i rekla mi je da si ponesem limun 😀

Evo slikica kak siše palac 😍

I 307 grama ima 😀

18. Travanj 2018. 18:52

Ajme Isssa, diiiiivno! Pa to je vec pravi veliki decko! 😍😍

petrapp2605
    18. Travanj 2018. 18:53

Isssa koji slatkiš 😍 samo neka raste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.