Issa super za pregled :) vidi mrvicuuu kako je slatkisss
Petra hahahahah jesam se naamijala na onu maskicu
Mi smo kupili baby gym kad je mali bio nekih 4mj i preporodilo me to. On bi lezao u tom i slusao kako svira gledao boje a ja bi napokon malo odmorila ili pila kavu. Mislim da mu onaj obican baby gym ne bi uopce bio zanimljiv sto igracke samo vise zato amo uzeli fisher price 3u1. Svira i svijetli. Ima tri polozaja prvo dok je beba na ledima da su igracke iznad nje, onda drugi se spusti kad je beba na trbuhu da rukom moze dirat igracke i treci kad je beba vec sjedi i igra se on se to pretvori u autic i to sto svijetli i svira je volan. To mi je bila jedna od boljih investicija od svega.
Delilahbroj 1 za temu
Cure evo mene s pregleda 😀, radila je anomaly scan, sve je u savršenom redu, malac je dugačak 17 cm od glave do trtice, cca 23 cm ukupno 😀, pregledala je sve organe, rukice, nogice, prstiće smo brojali 😀, malac nam je pokazao i pišu 😂, podbočio se na rukicu pa na kraju palac stavio u usta. Okrenut je na zadak, sjedi mi na mjehuru i dosta je nisko, već me sada zafrkava 😂. Uglavnom to što je na zadak okrenut nije problem, još se stigne obrnuti 😂
Dobila sam uputnicu za TSH i OGTT, to trebam obaviti neposredno prije novog pregleda, znači za 4 tjedna 😀 i rekla mi je da si ponesem limun 😀
Evo slikica kak siše palac 😍
❤❤❤
url=https://lilypie.com]
Delilahbroj 1 za temu
Cure evo mene s pregleda 😀, radila je anomaly scan, sve je u savršenom redu, malac je dugačak 17 cm od glave do trtice, cca 23 cm ukupno 😀, pregledala je sve organe, rukice, nogice, prstiće smo brojali 😀, malac nam je pokazao i pišu 😂, podbočio se na rukicu pa na kraju palac stavio u usta. Okrenut je na zadak, sjedi mi na mjehuru i dosta je nisko, već me sada zafrkava 😂. Uglavnom to što je na zadak okrenut nije problem, još se stigne obrnuti 😂
Dobila sam uputnicu za TSH i OGTT, to trebam obaviti neposredno prije novog pregleda, znači za 4 tjedna 😀 i rekla mi je da si ponesem limun 😀
Isssa, čestitam! Malac je presladak ❤❤❤
Pozdrav moje drage klokanice, čestitke novima 😀 jedno malo skretanje sa vase teme o hrani i voljela bih cut vase misljenje kao sadasnjih i buducih majki. Upisala sam poslijediplomski studij Cjelozivotnog obrazovanja, inace sam magistar odgojitelj, i trebala bih provesti jedno istrazivanje, a ovaj moj trudnicki mozak se nemoze odluciti za temu pomocu koje bi polozila i prvi ispit usput. Pa bi vam nabrojala teme, a vi mozete prema onom sto bi vas najvise zanimalo glasat za to da vidim sto roditelje stvarno zanima i sto bi im bilo od koristi, a kasnije bih rezultate podijelila i s vama.
Teme:
1. Utjecaj šire obitelji na odgoj vašeg djeteta (ocekivanja vs. Realnost)
2. Upoznatost s podrskama roditeljstva i koliko su one dostupne u RH
3. Roditeljsko poznavanje spolnog odgoja predskolskog djeteta
4. Trazenje savjeta o odgoju (na drustvenim mrezama ili od strane profesionalnih osoba)
Isprike na malo duzem postu, ali ovo radim za buducnost sve djece i osobe koje ce odgajati tu djecu da imaju primjerene informacije. Hvala punooo unaprijed na vasim "glasovima". 😀
evo moj glas ide za 1. temu 😊
Delilahbroj 1 za temu
Cestitam,vec je pravi decko u trbuhu. Predivno 😍
Evo mog novog bisera: pričam mužu kak sam čitala zašto trudnice zaboravljaju, i on pita zbog čega, a ja ni pet-ni šest ZABORAVILA SAM 😂😂😂😂 I sada nakon toga odem se istuširati i skoro gotova i sjetim se da sam se već tuširala 😂😂😂😂😂😂
Evo mog novog bisera: pričam mužu kak sam čitala zašto trudnice zaboravljaju, i on pita zbog čega, a ja ni pet-ni šest ZABORAVILA SAM 😂😂😂😂 I sada nakon toga odem se istuširati i skoro gotova i sjetim se da sam se već tuširala 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Hahaha!!! Ovo je nova razina ✌
Evo i mene s pregleda sve je u redu za 2 tjedan mini anomaly scen 😊 evo i sličica
Anđeo i Isssa bebice su divne 💕💕💕 ja danas cijeli dan u pokretu i sad me ubijaju prepone, jedva cekam u krevet
Kiss cure laku noć
Sortiraj odgovore
Najstariji