Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    18. Travanj 2018. 13:37

Što ste ručale, ili ćete ručati? Ja sam kod mame na ručku, juhica, pileći paprikaš, riža i cikla... 

Baby.nb1
    18. Travanj 2018. 13:40

Hvala curke na detaljnim info. 😘
    Ja imam od jucer skuhane cufte u paradajz sosu I napravit cu si malo zelene salate

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    18. Travanj 2018. 13:43

Baby.nb1

Hvala curke na detaljnim info. 😘
    Ja imam od jucer skuhane cufte u paradajz sosu I napravit cu si malo zelene salate

To je i kod nas bilo na meniju jučer, i danas, ali meni uopće nije dobro sjelo, takva me žgaravica uhvatila 

• LadyDi19
    18. Travanj 2018. 13:52

Hello curke prvo sretno curama koje imaju preglede i nove cure dobrodošle 😃
    Sto se tice ogtt meni je u prosloj trudnoći bilo ok za popit, valjda ce i sada kad dodje vrijeme za to.. 
    Ja sam iz Ivanica, pa sam isla tamo na tecaj sano radi sebe da vidim jeek me imaju kaj naucit tamo, a sad cu ic radi poklona koje dobijemo tamo 🤣
    A kad vec spominjete trudnicki mozak ja jos nisam pokopcala ono o casi i slamki od svekyce 🤣😂🤔

Dija85
    18. Travanj 2018. 14:23

Zaspala sam na balkonu za stolom. 🤦‍♀️😁 Dragi došao s posla i viče Dijanaaaaa i smije mi se sad cijelo vrijeme. Ona spava na balkonu kaže. Nikad nisam prije spavala popodne, izmori me ovo dijete. E da i probao je ( i pojeo ) moj rižoto i kaže baš ti je fino ovo. Uspjeh!!! 🤣🤣 

Ljetna_dama
    18. Travanj 2018. 14:50

Ja sam isto kao Dija85 kuhala rizoto,al ga nisam mogla jesti jer dok se rizoto kuhao ja se najela paradajz juhe sa tjesteninom.
    I moj dragi jeo rizoto, kaze fino mu,al on bas rizu i ne voli pretjerano.
    Al je vecinu pojeo,i juhicu sam iz rizoto kokosju pravila.

Delilah
    18. Travanj 2018. 15:17

Pozdrav moje drage klokanice, čestitke novima 😀 jedno malo skretanje sa vase teme o hrani i voljela bih cut vase misljenje kao sadasnjih i buducih majki. Upisala sam poslijediplomski studij Cjelozivotnog obrazovanja, inace sam magistar odgojitelj, i trebala bih provesti jedno istrazivanje, a ovaj moj trudnicki mozak se nemoze odluciti za temu pomocu koje bi polozila i prvi ispit usput. Pa bi vam nabrojala teme, a vi mozete prema onom sto bi vas najvise zanimalo glasat za to da vidim sto roditelje stvarno zanima i sto bi im bilo od koristi, a kasnije bih rezultate podijelila i s vama.
    Teme:
    1. Utjecaj šire obitelji na odgoj vašeg djeteta (ocekivanja vs. Realnost)
    2. Upoznatost s podrskama roditeljstva i koliko su one dostupne u RH
    3. Roditeljsko poznavanje spolnog odgoja predskolskog djeteta
    4. Trazenje savjeta o odgoju (na drustvenim mrezama ili od strane profesionalnih osoba)

Isprike na malo duzem postu, ali ovo radim za buducnost sve djece i osobe koje ce odgajati tu djecu da imaju primjerene informacije. Hvala punooo unaprijed na vasim "glasovima". 😀

Gold👑
    18. Travanj 2018. 15:33

Delilah

Pozdrav moje drage klokanice, čestitke novima 😀 jedno malo skretanje sa vase teme o hrani i voljela bih cut vase misljenje kao sadasnjih i buducih majki. Upisala sam poslijediplomski studij Cjelozivotnog obrazovanja, inace sam magistar odgojitelj, i trebala bih provesti jedno istrazivanje, a ovaj moj trudnicki mozak se nemoze odluciti za temu pomocu koje bi polozila i prvi ispit usput. Pa bi vam nabrojala teme, a vi mozete prema onom sto bi vas najvise zanimalo glasat za to da vidim sto roditelje stvarno zanima i sto bi im bilo od koristi, a kasnije bih rezultate podijelila i s vama.
    Teme:
    4. Trazenje savjeta o odgoju (na drustvenim mrezama ili od strane profesionalnih osoba)

Isprike na malo duzem postu, ali ovo radim za buducnost sve djece i osobe koje ce odgajati tu djecu da imaju primjerene informacije. Hvala punooo unaprijed na vasim "glasovima". 😀

Evo mene bi pod 1 i 4 najviše zanimalo :) 

Dija85
    18. Travanj 2018. 15:35

Delilah

Teme:

Hm.. meni se nekako najviše sviđa tema broj 1. 
    Ja glasam za to

christyy
    18. Travanj 2018. 15:37

Ja isto glasam za temu br.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.