src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
A vidi trbuscica,bas su slatki! Ja u krevetu,tolilo sam umorna da jedva cekam zaspat..noc svima i slatko sanjajte
Vidim da ste slikale trbuh, morat ću i ja svoj sutra
Ja stigla kući, vozio me muž na hitnu..
Baš me trbuh boli tj mislila sam da bi mogao biti mjehur, ali nije..sa bebom je sve ok..još govori doktor da se spol lijepo vidi, što je čudno za 16.tjedan..
On nije vidio problem..nego da se maternica buni i moram mirovati..dobila duphaston 3×2 i normabel navečer..
Čet idem kod svoje ginekologice, pa ćemo vidjeti šta će ona reći..
Vidim da ste slikale trbuh, morat ću i ja svoj sutra
Ja stigla kući, vozio me muž na hitnu..
Baš me trbuh boli tj mislila sam da bi mogao biti mjehur, ali nije..sa bebom je sve ok..još govori doktor da se spol lijepo vidi, što je čudno za 16.tjedan..
On nije vidio problem..nego da se maternica buni i moram mirovati..dobila duphaston 3×2 i normabel navečer..
Čet idem kod svoje ginekologice, pa ćemo vidjeti šta će ona reći..
Meni su ga isto preposali na hitnoj i odmah sam otišla u dezurnu i po popila 1 😏 sutra dan kada sam se čula sa svojim ginekologom špotala me da nikad nije čula da se u tako ranoj trudnoću preposuje normabel nego tek pred kraj.. Ja se odmah uspaničila pa mi je nakon toga rekla nije strašno nemože bebi naškoditi ali nemoj više (tako da se ti sad nebi uplašila ali pitaj svog ginekologa šta on misli eto tako je meni moja rekla za normabel)
Tako ste se raspisale! Dobro da je vikend jer mi treba godišnji da sve nadoknadim! :) A koliko lijepih trbuha ajme meni!
Ja jučer bila na pregledu i sve je ok! Još uvijek ne znamo spol. Zadnji put je doktor rekao da bi mogao biti dečko a jučer kaže da bi ipak mogla biti curica njemu je bilo više krivo nego nama jer u 16. tjednu ne znamo spol ali beba je bila baš jako sramežljiva i ne širi nogare!
Dobro jutro cureee, izgleda da će biti još jedan predivan dan pa vam želim da ga provedete na najbolji mogući način 😘🌞🌼🌹
Otvorila sam balkonska vrata i sad guštam u cvrkutu ptičica ❤
Ja otvorila prozore i isto slušamo ptičice, još malo ljenčarimo u krevetu dok možemo ići doručkovati (trebam popiti euthyrox na tašte). Da prognoza je da će danas biti lijepo, ali za sutra su opet pljuskove i grmljavinu najavili. A taman mi je muž bio obećao peći roštilj, jadan morat će to obaviti u garaži jer sam se kako kaže moja prijateljica nabrusila na roštilj 😂🤣i ne popuštam dok ga ne pojedem.
Dobro jutro!
Tinci, zao mi je za bolove, mozda se maternica naglo prosirila, neka brzo prodje. Vec sam cula da se uzima normabel u trudnoci, ali ne tako rano, medjutim ja sam alergicna na apaurin i ne smijem nista na toj bazi, pa ni normabel. Ako budem imala kontrakcije u kasnijoj trudnoci, mogu samo magnezij.
Anusha, bravo za pregled i napredak!
Uzivajte u lijepom danu i rostilju! 😘😘
Isssa hahahaha jesi me nasmijala 😂
Jooj hranaaa.. lubenicaaa.. ja u zadnje vrijeme samo nesto sladoled bi jela i jagode. Eno jucer kupila 2 paketa jagoda, mozda smutim i neki ledeni vjetar, muz obozava one kore 😂
Za danas za rucak imamo tortilje a sutra muzeva baka slavi rodendan pa idemo na rostilj :P
Sortiraj odgovore
Najstariji