Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2018. 10:26

svekyca

Sunce_malo

Cure kako vi spavate po noci?ja uopce ne spavam, malo mi je vruce, pa moram na wc, pa sam zedna, pa se ne mogu namjestiti. Cijeli zivot spavam na trbuhu, sad mjenjam samo lijevi ili desni bok. Uglavnom ne spavam uopce, a po danu ne mogu zaspati, jer ne idem nigdje radi toga hematoma, pa se ne izmorim i ne dolazi mi san. Da ne kazem da po noci probudim i muza, iako jadan spava cijeli zivot sa cepicima u uhu, ni to mu sad ne pomaze..

Ja sam na pocetku grozno spavala tj nisam skoro nikako spavala a sad super, jos uvijek spavam na trbuhu, ne bas skroz, nekako se iskrivim da ga ne stiscem, rekla bi polubokja isto zbog hematoma cijeli dan lezim al sam svejedno navecer toliko umorna da zaspim cim zatvorim oci

Svekyca

Reci mi jel i ti radi toga hematoma imas fobije kad ides na wc? 
    Svaki put kad idem, prvo provjerim na papiru jel ima kaj, pa onda opet kad se popiskim ... a kad sam prije par dana vidjela opet crvenu svjezu krv malo, opet sam bila izvan sebe. Sjela sam odmah na Uber to jutro i odjurila do ginekologice, al je rekla nakon pregleda da je sve u redu. Da moram slusati svoje tijelo, a fakat ga slusam i samo odmaram. 

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

14. Travanj 2018. 10:27

petrapp2605

Sunce_maloto nam je datum vjenčanja, sad ćemo prvu godišnjicu braka slaviti s bebicom na putu. Može može, sad ću drugi vikend na sajmu u westgate-u vidjeti ponudu pa odlučiti koji ću si uzeti, pa javim detalje.

I mi isto :-) Prva godišnjica braka u rujnu, a u listopadu termin. I sad kad vidim što rade od ovog obiteljskog zakona, tako mi je drago da smo se odlučili baš vjenčati iako se nama baš ništa nije promijenilo. Mi smo zajedno već 11g i živimo skupa već nekih 8-9g tako da se osjećam kao da smo "stari bračni par" a ne "mladenci" mada oboje sijedi mladenci 

petrapp2605
    14. Travanj 2018. 10:28

Garavusa005 mogu pretpostaviti kako je to, ali sama pomisao da su živi i zdravi i da ih možeš nazvati makar nisu toliko blizu meni bi napunila srce.
    I ja sam jako vezana uz brata, jer sam imala predivno djetinjstvo s njim, i sve bih dala da mu čujem glas. Zato ja želim barem troje djece, kako jedno nikada ne bi ostalo samo, makar su to stvari koje nemamo pod svojom kontrolom. 

Looda_vila
    14. Travanj 2018. 10:29

Evo cure samo brzinski pozdrav i pusa sa kave na jarunu, bas gustamo na suncu🌞🌞🌞

petrapp2605
    14. Travanj 2018. 10:32

Garavusa005 mi smo skupa sad će 8 godina, meni lagano izbijaju srijede, a njega ostavlja kosa. Bar će ga dijete vidjet dok još nije skroz čelav 🤣, njegova seka je ko mala gledala slike i odvalila se smijati i rekla vidiii tata ima kosu 😂. Tako bi i nama moglo biti jednog dana. 

Gold👑
    14. Travanj 2018. 10:42

Sunce_malo

svekyca

Sunce_malo

Cure kako vi spavate po noci?ja uopce ne spavam, malo mi je vruce, pa moram na wc, pa sam zedna, pa se ne mogu namjestiti. Cijeli zivot spavam na trbuhu, sad mjenjam samo lijevi ili desni bok. Uglavnom ne spavam uopce, a po danu ne mogu zaspati, jer ne idem nigdje radi toga hematoma, pa se ne izmorim i ne dolazi mi san. Da ne kazem da po noci probudim i muza, iako jadan spava cijeli zivot sa cepicima u uhu, ni to mu sad ne pomaze..

Ja sam na pocetku grozno spavala tj nisam skoro nikako spavala a sad super, jos uvijek spavam na trbuhu, ne bas skroz, nekako se iskrivim da ga ne stiscem, rekla bi polubokja isto zbog hematoma cijeli dan lezim al sam svejedno navecer toliko umorna da zaspim cim zatvorim oci

Svekyca

Svaki put kad idem, prvo provjerim na papiru jel ima kaj, pa onda opet kad se popiskim … a kad sam prije par dana vidjela opet crvenu svjezu krv malo, opet sam bila izvan sebe. Sjela sam odmah na Uber to jutro i odjurila do ginekologice, al je rekla nakon pregleda da je sve u redu. Da moram slusati svoje tijelo, a fakat ga slusam i samo odmaram.

Svaki odlazak na wc mi je nocna mora, meni se svako malo pojavi svjeza krv i svaki put se pocnem tresti, al smirim se onda kad krene smeda krv, a i otkako osjecam pokrete bebe mi je malcice lakse ... Samo miruj i pozitivne misli u glavu, ja sam 1.3 prokrvarila i od tad nije niti jedan dan prestalo curit, i od tog dana sam u lezecem polozaju, znam da je tesko al i to ce proci, sve za nase mrvice 

14. Travanj 2018. 10:48

svekyca

Sunce_malo

svekyca

Sunce_malo

Svekyca

Svaki put kad idem, prvo provjerim na papiru jel ima kaj, pa onda opet kad se popiskim … a kad sam prije par dana vidjela opet crvenu svjezu krv malo, opet sam bila izvan sebe. Sjela sam odmah na Uber to jutro i odjurila do ginekologice, al je rekla nakon pregleda da je sve u redu. Da moram slusati svoje tijelo, a fakat ga slusam i samo odmaram.

Svaki odlazak na wc mi je nocna mora, meni se svako malo pojavi svjeza krv i svaki put se pocnem tresti, al smirim se onda kad krene smeda krv, a i otkako osjecam pokrete bebe mi je malcice lakse … Samo miruj i pozitivne misli u glavu, ja sam 1.3 prokrvarila i od tad nije niti jedan dan prestalo curit, i od tog dana sam u lezecem polozaju, znam da je tesko al i to ce proci, sve za nase mrvice

Daaa, ma ja sam dok sam lezala u bolnici rekla da bi bila spremna ako treba radi njega lezati do 21.09.i u bolnici, samo da sve bude dobro. Jako je za psihu tesko, jer strah ude. I ne mislis na sebe,ma ti postanes nebitna samoj sebi,samo ti je bitno da je bebica dobro. Ja jos nisam osjetila micanje bebice, a sad nam je 16+5, pa se nadam da cu uskoro. Ali sam kupila baby watcher, pa kad me ulovi u glavi nesto odmah slusam 🤣. I smiri me full. Sa koliko si ti osjetila lupanje ili leptirice?

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

Gold👑
    14. Travanj 2018. 11:02

Sa 15 tjedana sam osjetila al meni je druga trudnoca, u prvoj sam sa nekih 18 ja mislim... Ma uskoro ces i ti, skuzit ces ih jer lezis pa ces bit vise usredotocena 😄 ja sam jedno vrijeme htjela kupit taj baby watcher al sam odustala  al sigurno dobro dode da te smiri 😄 vidim da i tebe hematom muci tek od 12. tjedna, tako i mene, taj dan sam isla sva sretna sa punih 12 na kontrolu, sretna sto je najkritičnije razdoblje proslo, i ona mi kaze da je sve u redu a sat vremena poslije krv do koljena, na sljedećoj kontroli se cudila kako to tako iznenada i da to kao ocekuju do 12. tjedna, poslije  rijetko ... Koju terapiju su ti dali?

Ssanja
    14. Travanj 2018. 11:09

petrapp2605

Sunce_maloto nam je datum vjenčanja, sad ćemo prvu godišnjicu braka slaviti s bebicom na putu. Može može, sad ću drugi vikend na sajmu u westgate-u vidjeti ponudu pa odlučiti koji ću si uzeti, pa javim detalje.

Naša godišnjica je samo dan ranije, 25.05. i isto nam je prva i slavimo je sa bebicom ❤

Isssa
    14. Travanj 2018. 11:12

Ja sam samo 2 puta u zadnjih 2 tjedna baš osjetila bebu, a o tim leptirićima kaj pričate nemam pojma 😂, a kaj se tiče spavanja to su već sada borbe, kupila sam trudnički jastuk, super je za namjestit se ali spavanje je i dalje kako koju noć. Jastuk sam platila 200 kn u Zaprešiću, nije s onim granulicama kaj šuškaju 😀 a dugačak je 180 cm 😀.
    Grudi su mi narasle u zadnjih tjedan dana abnormalno, svi grudnjaci mali, ajd da sam i to doživila 😂😂😂😂
    Evo slika jastuka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.