Da se jos malo predstavim, bilo je i tih tem, 32god., usla u trudnocu sa 60kg i vec sam na 63 radim ujutro od 7-8 pa do 17h skoro svaki dan i vec mi je dosta, pa budem malo ljubomorna kad vidim teme kuhanja i ruckova jer se mogu samo oblizivat
Sto se tice kupovanja opreme za bebe, moj brat je i za prvo i sad za drugo kupovao kolica i sjedalice u slo., kazu da su puno jeftnije prosli nego sto bi tu, sogorica pratila akcije..
Mi jos nemamo nista, prvo dijete, od brata ne ocekujem "nasljedstvo" jer mali ima tek 6mj., a od muza brat se taman dva mjeseca prije neg sto smo saznali da sam i ja trudna rjesavao opreme
Nema me nikad i sad sam se ja raspisala i ugurala u rasprave
Baby.nb1, uopce neznam kad je zadnji put pisala Gricko, nadam se da je sve ok! Grickoooo, javi se, mislimo na tebe! :-*
Isto tako, cini mi se da je anusha imala pregled danas, ocekujemo cuti novosti!
Tu je tablica, ako se netko nije pronasao ili ima novosti, izraslih pisulina i slicno, javite se :D
Suncica, pa bas lijepo da si se predstavila!
Kad smo kod hrane, mislim da bi bilo ok svako toliko staviti sliku hranu, ja stalno slikam i imam folder na mobu samo s hranom, sluzi mi kao ideja za recept ili da se divim kako sam nesto fino skuhala! #hvalitemeustamoja
Nama samo jedni prijatelji imaju dijete, ali curica ima 9mj pa nam ne mogu dati ove vece stvari, a i rodjena je po ljeti pa mi roba bas i ne pomogne. Kako i svi, tako cemo se i mi snaci, nece biti ni gladno ni golo ;)
Da se jos malo predstavim, bilo je i tih tem, 32god., usla u trudnocu sa 60kg i vec sam na 63radim ujutro od 7-8 pa do 17h skoro svaki dan i vec mi je dosta, pa budem malo ljubomorna kad vidim teme kuhanja i ruckova jer se mogu samo oblizivat
Sto se tice kupovanja opreme za bebe, moj brat je i za prvo i sad za drugo kupovao kolica i sjedalice u slo., kazu da su puno jeftnije prosli nego sto bi tu, sogorica pratila akcije..
Mi jos nemamo nista, prvo dijete, od brata ne ocekujem "nasljedstvo" jer mali ima tek 6mj., a od muza brat se taman dva mjeseca prije neg sto smo saznali da sam i ja trudna rjesavao opreme
Nema me nikad i sad sam se ja raspisala i ugurala u rasprave
I ja imam 32 god ☺. Usla sam sa 58 kg, sad imam 59,5. Nemoj se brinuti oko kg, jer nisi dobila uopće puno. Samo 3 kg, termin ti je 4 dana iza mene ☺
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
Ja sam si pozeljela neki mix svega, pa sam sad napravila na brzinu 🎀
Sunce_malo bas ti to fino izgleda, sta je to? Meni izgleda ko sladoled, al u zadnje vrijeme mi sve izgleda ko sladoled 😂😂
Ja sam danas lignje I blitvu za rucak I taman razmisljam sta bi mogla za veceru. Mama mi je dala Nutribullet tako da svakako njega planiram malo vise ubacit u upotrebu, bar za neke medjuobroke.
url=https://lilypie.com]
Dobrodošle sunčica85 i Sunce-malo
Kad smo već kod kuhanja, ja sam danas pravila srdelice i grah salatu. Mužić je više ovako za nešto konkretno na 4 noge ali bome je danas bio zadovoljan sa srdelicama. Ja ih rijetko pravim jer sve ribarnice rade do 3 i nikad ih ne stignem kupiti. Zapravo, tek sad kad sam doma otkrivam čari zdrave prehrane (već sam pisala o tome) i spravljanja zdravih obroka.
Danas se osjećam super, nisam imala mučnine. Čak sam pojela i čokoladni kolač i nije mi bilo muka :-) Samo mi je muka kad vidim koliko ste malo kila sve dobile naspram mene.
Netko je spomenuo sušenje veša, ja svoj nisam ni oprala!
Teta hvala za tablicu, baš je super vidjeti sve nas na jednom mjestu
Ja ovih dana opet ponovo ne mogu opstati od mučnina i povraćanja... svi su mi govorili da će to proći kad počnem osjećati bebu, bilo stalo par dana i evo opet krenulo.... Od hrane jedino mi sladoled ne izaziva mučnine
I pitanje za mamice koje su već osjetile bebu, koliko često osjećate pokrete... Moja beba je preko dana mirna skoro je i ne osjetim, ali predvečer kad krene da se vrti, okreće i lupka ne staje nekad znam i zaspati a ona ostane da se igra
tata kaže da je noćna ptica na mamu i da je već pokupila sve moje
Sunce_malo bas ti to fino izgleda, sta je to? Meni izgleda ko sladoled, al u zadnje vrijeme mi sve izgleda ko sladoled 😂😂
Ja sam danas lignje I blitvu za rucak I taman razmisljam sta bi mogla za veceru. Mama mi je dala Nutribullet tako da svakako njega planiram malo vise ubacit u upotrebu, bar za neke medjuobroke.
Hah i meni se stalno jede sladoled i to king od cokolade 😍. Ovo si onda mozes ubaciti u Nutribullet malo posnog sira, ako ti bude presuho zlicu jogurta tekuceg, voce po zelji, ali ovaj mix smrznutoga od Leda je super 😚
Sortiraj odgovore
Najstariji