Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suncica85
    13. Travanj 2018. 18:45

Da se jos malo predstavim, bilo je i tih tem, 32god., usla u trudnocu sa 60kg i vec sam na 63  radim ujutro od 7-8 pa do 17h skoro svaki dan i vec mi je dosta, pa budem malo ljubomorna kad vidim teme kuhanja i ruckova jer se mogu samo oblizivat 
    Sto se tice kupovanja opreme za bebe, moj brat je i za prvo i sad za drugo kupovao kolica i sjedalice u slo., kazu da su puno jeftnije prosli nego sto bi tu, sogorica pratila akcije..
    Mi jos nemamo nista, prvo dijete, od brata ne ocekujem "nasljedstvo" jer mali ima tek 6mj., a od muza brat se taman dva mjeseca prije neg sto smo saznali da sam i ja trudna rjesavao opreme 
    Nema me nikad i sad sam se ja raspisala i ugurala u rasprave 

13. Travanj 2018. 18:46

Baby.nb1, uopce neznam kad je zadnji put pisala Gricko, nadam se da je sve ok! Grickoooo, javi se, mislimo na tebe! :-*
    Isto tako, cini mi se da je anusha imala pregled danas, ocekujemo cuti novosti!
    Tu je tablica, ako se netko nije pronasao ili ima novosti, izraslih pisulina i slicno, javite se :D

suncica85
    13. Travanj 2018. 18:47

Woohoo u tablici sam, tnx 

13. Travanj 2018. 18:50

Suncica, pa bas lijepo da si se predstavila!
    Kad smo kod hrane, mislim da bi bilo ok svako toliko staviti sliku hranu, ja stalno slikam i imam folder na mobu samo s hranom, sluzi mi kao ideja za recept ili da se divim kako sam nesto fino skuhala!  #hvalitemeustamoja
    Nama samo jedni prijatelji imaju dijete, ali curica ima 9mj pa nam ne mogu dati ove vece stvari, a i rodjena je po ljeti pa mi roba bas i ne pomogne. Kako i svi, tako cemo se i mi snaci, nece biti ni gladno ni golo ;)

13. Travanj 2018. 18:59

suncica85

Da se jos malo predstavim, bilo je i tih tem, 32god., usla u trudnocu sa 60kg i vec sam na 63radim ujutro od 7-8 pa do 17h skoro svaki dan i vec mi je dosta, pa budem malo ljubomorna kad vidim teme kuhanja i ruckova jer se mogu samo oblizivat
    Sto se tice kupovanja opreme za bebe, moj brat je i za prvo i sad za drugo kupovao kolica i sjedalice u slo., kazu da su puno jeftnije prosli nego sto bi tu, sogorica pratila akcije..
    Mi jos nemamo nista, prvo dijete, od brata ne ocekujem "nasljedstvo" jer mali ima tek 6mj., a od muza brat se taman dva mjeseca prije neg sto smo saznali da sam i ja trudna rjesavao opreme
    Nema me nikad i sad sam se ja raspisala i ugurala u rasprave

I ja imam 32 god ☺. Usla sam sa 58 kg, sad imam 59,5. Nemoj se brinuti oko kg, jer nisi dobila uopće puno. Samo 3 kg, termin ti je 4 dana iza mene ☺

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

13. Travanj 2018. 19:08

Ja sam si pozeljela neki mix svega, pa sam sad napravila na brzinu 🎀

Ja sam pozeljela neki mix svega, pa sam si sad napravila 🎀
    Ja sam pozeljela neki mix svega, pa sam si sad napravila 🎀

Baby.nb1
    13. Travanj 2018. 19:16

Sunce_malo bas ti to fino izgleda, sta je to? Meni izgleda ko sladoled, al u zadnje vrijeme mi sve izgleda ko sladoled 😂😂 
    Ja sam danas lignje I blitvu za rucak I taman razmisljam sta bi mogla za veceru. Mama mi je dala Nutribullet tako da svakako njega planiram malo vise ubacit u upotrebu, bar za neke medjuobroke.

url=https://lilypie.com]

13. Travanj 2018. 19:17

Dobrodošle sunčica85 i Sunce-malo
    Kad smo već kod kuhanja, ja sam danas pravila srdelice i grah salatu. Mužić je više ovako za nešto konkretno na 4 noge ali bome je danas bio zadovoljan sa srdelicama. Ja ih rijetko pravim jer sve ribarnice rade do 3 i nikad ih ne stignem kupiti. Zapravo, tek sad kad sam doma otkrivam čari zdrave prehrane (već sam pisala o tome) i spravljanja zdravih obroka. 
    Danas se osjećam super, nisam imala mučnine. Čak sam pojela i čokoladni kolač i nije mi bilo muka :-) Samo mi je muka kad vidim koliko ste malo kila sve dobile naspram mene. 
    Netko je spomenuo sušenje veša, ja svoj nisam ni oprala!

Ssanja
    13. Travanj 2018. 19:18

Teta hvala za tablicu, baš je super vidjeti sve nas na jednom mjestu 
    Ja ovih dana opet ponovo ne mogu opstati od mučnina i povraćanja... svi su mi govorili da će to proći kad počnem osjećati bebu, bilo stalo par dana i evo opet krenulo.... Od hrane jedino mi sladoled ne izaziva mučnine 
    I pitanje za mamice koje su već osjetile bebu, koliko često osjećate pokrete... Moja beba je preko dana mirna skoro je i ne osjetim, ali predvečer kad krene da se vrti, okreće i lupka ne staje  nekad znam i zaspati a ona ostane da se igra  tata kaže da je noćna ptica na mamu i da je već pokupila sve moje 

13. Travanj 2018. 19:22

Baby.nb1

Sunce_malo bas ti to fino izgleda, sta je to? Meni izgleda ko sladoled, al u zadnje vrijeme mi sve izgleda ko sladoled 😂😂
    Ja sam danas lignje I blitvu za rucak I taman razmisljam sta bi mogla za veceru. Mama mi je dala Nutribullet tako da svakako njega planiram malo vise ubacit u upotrebu, bar za neke medjuobroke.

Hah i meni se stalno jede sladoled i to king od cokolade 😍. Ovo si onda mozes ubaciti u Nutribullet malo posnog sira, ako ti bude presuho zlicu jogurta tekuceg, voce po zelji, ali ovaj mix smrznutoga od Leda je super 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.