Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Travanj 2018. 19:48

@suncica85 

Uh, Mg ti tako smeta, ha?

Ma nisi dobila previse, svugdje pise da je +3 skroz u redu u tim tjednima. Mislim da se mozda nebi ni trebala zamarati sa kg dok god je sa nalazima sve u redu i secer pod kontrolom. I ja sam ti pocetkom trudnoce toliko cesto imala rijetku stolicu da se vjerovatno i radi toga nisam mogla ni udebljati. I mucnine.. nisam povracala, al osjecaj da hocu je stalno bio prisutan, svi mirisi su mi smetali, a kad bi netko stavio parfem u blizini mene nisam mogla stajati uz tu osobu. Vrtoglavice i glavobolje i onda nakon 12 tj je to sve prestalo i ostala samo ta borba sa hemtomom.

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

13. Travanj 2018. 19:48

Dija85

Evo što ja jedem 😂. Nekidan sam ih sve ugnjavila koliko mi se jela lubenica i svekar mi maloprije donese. Našao u Kauflandu. Čak je i fina s obzirom da su prve. 😁 🍉🍉

Ajme ja biiii sad tooo 😍😍😍😍

Dija85
    13. Travanj 2018. 19:51

Sunce_malo

Dija85

Evo što ja jedem 😂. Nekidan sam ih sve ugnjavila koliko mi se jela lubenica i svekar mi maloprije donese. Našao u Kauflandu. Čak je i fina s obzirom da su prve. 😁 🍉🍉

Trči u Kaufland ako ga imaš u svom gradu 😂

13. Travanj 2018. 20:06

Dija85

Sunce_malo

Dija85

Trči u Kaufland ako ga imaš u svom gradu 😂

Ma u Zg smo mi 🤣

Ssanja
    13. Travanj 2018. 20:06

I da, gledam vaše pupe sve super izgledate... kod mene je kao da sam već uveliko u šestom mjesecu 😀 u zadnje vrijeme poprilično otičem vjerovatno zbog problema sa bubregom, al stomak se baš vidi 
    p.s. ovo malo čupavo u pozadini zanemarite 😀 ne može se u kući ništa uslikati da on ne uleti u kadar 😃

13. Travanj 2018. 20:14

I kod mene je veeejiki trbusko 

Dija85
    13. Travanj 2018. 20:25

Evo i moje trbušine 😂😊

Isssa
    13. Travanj 2018. 20:52

Kak su nam slatki trbuščići 😍😍😍😍
    Pandica očito sam imala lošu sreću 😤, i slažem se da cijena ne znači kvalitetu 😀. Sjećam se kad sam dobila prvu plaću prije 16 godina 😲, odmah sam otišla kupiti Pumine tenisice, dala sam trećinu plaće i nakon mjesec dana kosila sam travu u njima 😂😂😂😂, i to ljeto me uhvatio pljusak u gradu (ja bez tenisica), na nogama japanke, lomim noge od sklizanja 😂, uđem u tramvaj BOSA, ljudi vrište od smijeha, ko zna kaj su si mislili 😂, i direkt u Importanne i kupim naj jeftinije tenisice da ne hodam ko jadničak i te tenisice imam i danas, doduše nemaju džona baš previše ali su dobre za košenje trave 😂😂😂😂😂 a Pumice odavno u smeću 😀

13. Travanj 2018. 21:05

Amy2018

Cureeee moze i mene u tablicu, prva beba termin 31.09., jos ne znamo sta je :D

Amy2018, rujan ima 30 dana, pa sam ti stavila termin 30.09. :)

13. Travanj 2018. 21:14

Ssanja

p.s. ovo malo čupavo u pozadini zanemarite 😀 ne može se u kući ništa uslikati da on ne uleti u kadar 😃

Stomačić ti je presladak :-) a i ovo malo čupavo ne mogu zanemariti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.