Isssa cestitke na polovici, i mi za par dana ulazimo u 20ti
Ja imam srecu jer mi zivimo sa mojom mamom, dolje je i moja baka, a jedna seka mi je skoro susjeda, a i suprugova obitelj nije bas daleko, nekih pola sata voznje...
Petrapp2605 bas mi je zao zbog brata, ne mogu ni zamisliti kako vam je, ipak cuda se desavaju, nadam se da ce i kod vas tako biti ♥️
Petrapp uzasno mi je zao zbog tvog brata i sto vam se to dogodilo..svasta se nazalost desava i mi nemamo utjecaja na to,treba znati naci potrebnu snagu i vjeru da su cuda ipak moguca,nikad se ne zna.. moj bratic ima bolesnu curicu,od rodenja nepokretnu sa 1000 dijagnoza,nesvjesna je svega oko sebe.. ali oni su toliko pozitivni i ponasaju se ko da je sve ok. Da su drugaciji vjerujem da ne bi ni prezivili to. Tesko je naravno al se ne daju.
Uvijek je lijepo kad djeca odrastaju uz brojnu obitelj i kad su svi blizu, samo to nije uvijek moguce, bitno da ce nase mrvice imati mamu i tatu koji ih vole vise od icega:)
Cure kako vi spavate po noci?ja uopce ne spavam, malo mi je vruce, pa moram na wc, pa sam zedna, pa se ne mogu namjestiti. Cijeli zivot spavam na trbuhu, sad mjenjam samo lijevi ili desni bok. Uglavnom ne spavam uopce, a po danu ne mogu zaspati, jer ne idem nigdje radi toga hematoma, pa se ne izmorim i ne dolazi mi san. Da ne kazem da po noci probudim i muza, iako jadan spava cijeli zivot sa cepicima u uhu, ni to mu sad ne pomaze..
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
BitCuOpetMama zato nam treba samo puno ljubavi i pozitive u životu 😘❤️.
Sunce_malo ja kako koju noć, ali isto kao i ti, oduvijek sam najviše na trbuhu spavala, pa sam znala i na desnom boku spavati, ali sad se po cijelu noć vrtim s lijevog na desni i premiještam jastuke. Popijem si prije spavanja šalicu čaja od lipe, i to me opusti pa lakše zaspim. Sad ću si nabaviti onaj jastuk za trudnice pa ćemo vidjeti kako će druženje s njim utjecati na spavanac.
Petrapp Samo vjeruj da cuda postoje i da ce sve biti u redu. Moras se drzati pozitivno i zbog bebice jer one osjecaju sve sto i mama.
Mi zivimo sa muzevim tatom,mama mu radi u Italiji vec 17 god. Dodje dva puta godisnje na malo duze. Puno nam pomognu oko cura pa ne sumnjam da ce biti tako i kad mrvica dodje.
Mene danas uhvatilo povracanje prvi put,vec sam zaboravila kako je to iscrpljujuce 🙁
A danas imamo u planu ic u soping u Ogulin i malo sa curama na jezero.
petrapp2605
Ako ti je ovo datum rodenja, moj je samo jedan dan iza tebe ☺☺. Ajde molim te, ako ti nije problem kad uzmes taj jastuk da mi napises kako si zadovoljna i di si ga narucila, kupila, jer ja isto razmisljam da ga sebi kupim. Zasad isto koristim jastuke ili poplun,pa ga nekak smotam. Al uglavnom borba po noci 😂
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
petrapp ja sam već pisala koliko sam vezana za brata, isto tako sam vezana i za njegovu djecu. Stvarno nisam ni sa kim u obitelji toliko vezana kao s njim, a sada živimo bliže (400km), a prije je živio u Australiji 7g, to je bila najveća patnja u mom životu. Nikad se nisam bila osjećala tako samo, a toliko okružena ljudima. Zato kada sam se sjetila da su moj brat i nećakinja bili u avionu za kojeg su uspjeli spriječiti otmicu i teroristički napad - osjetila sam se najsretnijom osobom na svijetu - opet.
Muž i ja smo sami - u gradu u kojem živimo imamo samo kumove, njegova mama je 60ak kilometara od nas kao i njegov dio rodbine, a moj dio rodbine je 400km udaljen od nas. Jako puno teta (mojih prijateljica) je u inozemstvu.
Sunce_malo to nam je datum vjenčanja, sad ćemo prvu godišnjicu braka slaviti s bebicom na putu. Može može, sad ću drugi vikend na sajmu u westgate-u vidjeti ponudu pa odlučiti koji ću si uzeti, pa javim detalje.
Cure kako vi spavate po noci?ja uopce ne spavam, malo mi je vruce, pa moram na wc, pa sam zedna, pa se ne mogu namjestiti. Cijeli zivot spavam na trbuhu, sad mjenjam samo lijevi ili desni bok. Uglavnom ne spavam uopce, a po danu ne mogu zaspati, jer ne idem nigdje radi toga hematoma, pa se ne izmorim i ne dolazi mi san. Da ne kazem da po noci probudim i muza, iako jadan spava cijeli zivot sa cepicima u uhu, ni to mu sad ne pomaze..
Ja sam na pocetku grozno spavala tj nisam skoro nikako spavala a sad super, jos uvijek spavam na trbuhu, ne bas skroz, nekako se iskrivim da ga ne stiscem, rekla bi polubok ja isto zbog hematoma cijeli dan lezim al sam svejedno navecer toliko umorna da zaspim cim zatvorim oci
Meni se sviđa ovaj veliki trudnički jastuk ali čini mi se da nemaju dostavu u HRV. Isto tako se još uvijek budim oko 4-5 ujutro pa budem malo budna, pa možda zaspem a možda i ne. Ustajem se na wc, ustajem se piti vodu. (Barem se ne ustajem više jesti)
Oduvijek spavam potrbuške i nikako se ne mogu namjestiti sada.
Pokušala sam preko mob poslati link ali nisam uspjela, evo sada preko kompa. Imaju i facebook stranicu
http://www.maminmalcek.si/blazina/nosecniska-materinska-blazina
Sortiraj odgovore
Najstariji