Dobro jutro svima 😊
I mi se još malo izležavamo, pa za poslom. Uživajte u ovom lijepom danu🌞🌞
Vidim da ste slikale trbuh, morat ću i ja svoj sutra
Ja stigla kući, vozio me muž na hitnu..
Baš me trbuh boli tj mislila sam da bi mogao biti mjehur, ali nije..sa bebom je sve ok..još govori doktor da se spol lijepo vidi, što je čudno za 16.tjedan..
On nije vidio problem..nego da se maternica buni i moram mirovati..dobila duphaston 3×2 i normabel navečer..
Čet idem kod svoje ginekologice, pa ćemo vidjeti šta će ona
Vidim da smo isto trudne, meni se sa 15 tt +3 vec lijepo vidio spol, tak da to nije nista neuobicajeno. Dobila sam duphaston 3x2 na hitnoj dok sam lezala tih nekoliko dana, trebala ih nastaviti i dalje piti, al je moja ginek.rekla da po njoj mi ni ne stete ni ne pomazu, jer je ona vise za utrag. Tak da ne znam kaj bi rekla. Cini se da i oni svi imaju svoje misljenje o svemu.
Za normabel nemam osobno iskustvo, meni ga nisu dali, ali ga je moja seka pila od pocetka do kraja trudnoce, jer joj je tako propisano radi 3 spontana prije trudnoce. Danas ima 4 predivne cure. Tako da ne vjerujem da je stetno ako su ti ga dali na hitnoj. Ja sam nocas osjecala isto bolove u donjem dijelu trbuha, sa lijeve strane, cula sam se sa ginek.prije i kaze da mi maternica raste i da je to sve ok( inace sam svakih par dana kod nje kad me nesto zaboli od straha, kad je to prva beba i ne znam sta je normalno, a sta ne, pa vjerovatno vec misli da sam malo paranoicna. A mozda i jesam
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
Jutro klokanice 😀
Evo ja pijem kavicu, krenula sam čitati portale ali brzo sam ugasila, nedam da mi išta dan pokvari 😀
Službeno sam ušla u 20. tjedan 😀, vrijeme mi je proletilo, nemogu vjerovati da sam već na polovici trudnoće 😀, još samo toliko i eto bebača 😍
Nemogu još uvijek vjerovati da ću biti MAMA 😂, malo me frka hvata jer ćemo biti "sami", a i tužna sam malo jer naš mališan ima samo jednu baku, neće osjetiti ljubav djedova i druge bake 😥, sestra moja je u DE, druga u ZG (bar nju imam blizu), a njegova se seli u Luksemburg, bit će nam veselo.
Jutro klokanice 😀
Evo ja pijem kavicu, krenula sam čitati portale ali brzo sam ugasila, nedam da mi išta dan pokvari 😀
Službeno sam ušla u 20. tjedan 😀, vrijeme mi je proletilo, nemogu vjerovati da sam već na polovici trudnoće 😀, još samo toliko i eto bebača 😍
Nemogu još uvijek vjerovati da ću biti MAMA 😂, malo me frka hvata jer ćemo biti "sami", a i tužna sam malo jer naš mališan ima samo jednu baku, neće osjetiti ljubav djedova i druge bake 😥, sestra moja je u DE, druga u ZG (bar nju imam blizu), a njegova se seli u Luksemburg, bit će nam veselo.
Isssa
Aaaaa cestiiiitam za ulazak u 20.ti i pola puta. Bravooo 😚.
Nemoj biti tuzna radi nicega, bar meni tako kaze moj darling kad me nesto ulovi, jer i bebice to osjete. Nama su i jedna i druga strana baka i didova u mirovini na moru. Isto daleko od nas. Al budu dolazili. Samo ti budi sretna sad puuuno
Ajme Isssa, 20. tjedan! Ne mogu vjerovati da si vec na pola, neka tako i ostane, a ne da si vec na vise od pola pa da rodis ranije ;)
Zao mi je sto nemate puno ljudi oko sebe jer je djetetu lijepo odrastati uz obitelj. Meni je jedna baka bila 500km daleko i nikad nisam bila vezana za nju.
Nase dijete ce imati sve bake i djedove, 3 prabake, jednog pradjeda, i jednu praprabaku! Uz to tetu, tetka, strica, bratice, sestricne i puuuuno ljubavi!
Jutro!!
Anusha super za pregled, glavno da je bebica dobro..malo je sramezljiva, al pokazat ce se ona vec.
Tinci zao mi je kaj si morala na hitnu, no glavno sa nije nista strasno, sad pokusaj sto vise mirovati.
Mene zna onako presjec nisko dolje , kao na stidnoj kosti...no to bude kratko, pa ne pripisujem tome veliku vaznost.
Jucer smo dragi i ja bili u kinu, smazala sam sve nachose sa sirom😅😅 normalno da sam se i zaflekala ko mala gica, al ne mogu tome odlit haha Zato kad smo dosli doma, muka u zelucu, nikako zaspat...😑😑
Evo i moje buše 😂 tek sad kad ovako vidim na slici, osvjestim cinjenicu koliki mi je trbuh haha
Nemoj biti tužna Isssa, ipak će imati nekoga. Meni krenu suze na oči i stvarno se jako rastužim što će moja beba imati i nemati ujaka (moj brat je u komi već 10 god, ali još uvijek se nadam da će se probuditi). Evo i sad plačem dok pišem ovo. Ja još uvijek imam obje bake i oba dva djeda, dok s muž ima samo bake, tj sad će biti prabake i pradjedovi. On ima i seku. Koliko god sam tužna ponekad, znam da će rođenje moje bebe biti jedan od najveselijih trenutaka za moju obitelj i onda se ipak razveselim.
Nemoj biti tužna Isssa, ipak će imati nekoga. Meni krenu suze na oči i stvarno se jako rastužim što će moja beba imati i nemati ujaka (moj brat je u komi već 10 god, ali još uvijek se nadam da će se probuditi). Evo i sad plačem dok pišem ovo. Ja još uvijek imam obje bake i oba dva djeda, dok s muž ima samo bake, tj sad će biti prabake i pradjedovi. On ima i seku. Koliko god sam tužna ponekad, znam da će rođenje moje bebe biti jedan od najveselijih trenutaka za moju obitelj i onda se ipak razveselim.
Sad si i mene rasplakala😢😢. Zao mi je jako zbog ovoga sta si napisala. Ne mogu bi zamisliti kako se osjecas. Zelim i nadam se i ja da ce to biti na kraju sretna prica. Drzi se. Imas u sebi najveci dar 💙💙💙
Sunce_malo ❤️nemoj plakati, kod mene će sve biti super, samo me ponekad baš uhvate emocije što nije ni za čuditi. Al sve će biti ok, samo osmjeh na lice i bez suza molim isto govorim i samoj sebi 😘
Sunce_malo ❤️nemoj plakati, kod mene će sve biti super, samo me ponekad baš uhvate emocije što nije ni za čuditi. Al sve će biti ok, samo osmjeh na lice i bez suza molim isto govorim i samoj sebi 😘
Ma kad sam vidjela kad si napisala to, stavila sam se u tvoju kozu i samo su suze krenule. A i inace sam ja osjetljiviji tip, sad u trudnoci je to jos vise izrazeno.
Necemo plakati, predivna si i jaka. I dobro si rekla samoj sebi, nema suza. 😚💙
Sortiraj odgovore
Najstariji