Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    13. Travanj 2018. 19:27

Ssanja

Teta hvala za tablicu, baš je super vidjeti sve nas na jednom mjestu
    Ja ovih dana opet ponovo ne mogu opstati od mučnina i povraćanja… svi su mi govorili da će to proći kad počnem osjećati bebu, bilo stalo par dana i evo opet krenulo…. Od hrane jedino mi sladoled ne izaziva mučnine
    I pitanje za mamice koje su već osjetile bebu, koliko često osjećate pokrete… Moja beba je preko dana mirna skoro je i ne osjetim, ali predvečer kad krene da se vrti, okreće i lupka ne stajenekad znam i zaspati a ona ostane da se igratata kaže da je noćna ptica na mamu i da je već pokupila sve moje

Ja kako kad, vecinom kroz cijeli dan lupka, al najvise navecer, al eto jucer skoro nije cijeli dan i tako do danas popodne dok nisam navalila na cokoladu, onda se raspistoljila 
    Nove cure dobrodosle i Teta90 hvala sto si tako azurna sa tablicom, bas je lijepo vidjet kako nas je sve vise ♥️

13. Travanj 2018. 19:27

Sunce_malo, ovo izgleda jako fino, sto je to? Ja sam si popodne nakon setnje s psom u blenderu napravila smoothie s cvrstim jogurtom, sumskim vocem i chia sjemenkama, ali bio je pregust i jaaaako kiseli, mogla sam i bolje napraviti ;)
    Garavusa, neces vjerovati, ali srdele su jedina riba koju ne volim! Toliko je zdrava, jeftina i sve, ali ne ide mi i gotovo :(
    I ti nemas pravo spominjati kile jer si tek sad dosla na normalnu kilazu, prije si bila preeeemrsava.
    Ja sam mislila da sam na +1, ali vagala sam se jedno jutro kod svojih i jos uvijek nista, na 59 sam. Neka potraje barem jos koji tjedan, a onda moze poceti debljanje :)
    Ja sam oprala jucer masinu tamnog, danas bijelog i isto nikako staviti susiti, mogla je biti roba na svjezem zraku cijeli dan, ali ne, moram ja u 7 navecer ju staviti, sad hvata zadnje zrake sunce na balkonu, pa cu unijeti unutra.
    Ssanja, ajme sta vec svaki dan osjecas bebu? :D Tako mi nestvarno zvuci da bi i sama za mjesec i po mogla osjetiti svoju bebu, jooooj! Neka mucnine brzo prodju :-*

13. Travanj 2018. 19:31

Cure, drago mi je vidjeti da se tablica puni i da ste sretne i zadovoljne! Nebi bila toliko azurna da nisam na kompu zadnjih dana, ali imam neka online predavanja, pa pisem seminar, radim projektni zadatak za neki drugi tecaj koji moram zavrsiti pa onda usput rijesim i ovo, bas mi je gust :)
    Ako zapnem iz bilo kojeg razloga (nadam se da do toga nece doci), molim da se nastavi tablica, sve do poroda :)

Aurora
    13. Travanj 2018. 19:33

Ja bi se isto ubacila u tablicu 😀😊
    17.10. spol? 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Amy2018

Cureeee moze i mene u tablicu, prva beba termin  31.09., jos ne znamo  sta je :D

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Teta90 
    Zvuci mi i tvoj odlicno po opisu i jako fino. Za ovaj si stavi posni ili svjezi sir( malo je finiji ipak), sumsko voce od leda. Pokusaj bez chia, mozda su one pustile malo svoje, pa je zato kiselkasto, jer smo u pravilu koristile iste namirnice skoro

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

• pandica1805
    13. Travanj 2018. 19:36

Issa mozda si krivo naletila. Ja imam robe ih primarka pogotovo njihov pamuk majice duge kratke peri deri boje kao nove nista se nije rasirilo. Potkusulje gace sve tamo kupujem. Meni osobno cijena nije omjer kvalitete. Imam robe koja kosta po 100e pa nisam dva putal obukla. 

Trbusi su vam supppper :)

Baby.nb1
    13. Travanj 2018. 19:38

Sunce_malo

Baby.nb1

Sunce_malo bas ti to fino izgleda, sta je to? Meni izgleda ko sladoled, al u zadnje vrijeme mi sve izgleda ko sladoled 😂😂
    Ja sam danas lignje I blitvu za rucak I taman razmisljam sta bi mogla za veceru. Mama mi je dala Nutribullet tako da svakako njega planiram malo vise ubacit u upotrebu, bar za neke medjuobroke.

Hah i meni se stalno jede sladoled i to king od cokolade 😍. Ovo si onda mozes ubaciti u Nutribullet malo posnog sira, ako ti bude presuho zlicu jogurta tekuceg, voce po zelji, ali ovaj mix smrznutoga od Leda je super 😚

Pojela ga prije sat vremena 😁😁😁 oooo ovo cu odmah sutra probat, fino I izgleda I zvuci👌

url=https://lilypie.com]

suncica85
    13. Travanj 2018. 19:39

Sunce_malo ono izgleda odlicno, sto si sve stavila?
    Prije sam cesto radila vocne smoothije, sad nisam vec dugo.
    Ja do 14 tjedna nisam ni kilu dobila i onda doslovno preko noci na +2 i prekjucer se vagala i eto me na +3. Doduse cijeli zivot imam dosta problema sa probavom pa sam znala po kilu i pol zgubit kad bi se uspjela ocistit. Pocetkom trudnoce sam svako jutro imala bas jako rijetku stolicu da bi covjek rekao da sam bolesna nes al ja bila sretna, sad se vratilo na staro. Kruske mi naprave kaos pa se iscistim al to bude bolno i mucno a kako sam veci dio dana na poslu ni to ne mogu, od magnezija se dobrano ispovracala pa mi se gadi sada 

Dija85
    13. Travanj 2018. 19:47

Evo što ja jedem 😂. Nekidan sam ih sve ugnjavila koliko mi se jela lubenica i svekar mi maloprije donese. Našao u Kauflandu. Čak je i fina s obzirom da su prve. 😁 🍉🍉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.