Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    13. Travanj 2018. 17:15

Teta90

I meni je ovo bezveze jer se jos nista ne vidi, ali muz me slika jednom tjedno od ispred i bocno pa cu na kraju napraviti neki timelapse video za uspomenu :)

Super ideja😊

petrapp2605
    13. Travanj 2018. 17:22

Looda_vila

Preslatke su vam bušice😍😍
    Isssa tvoj se bas lijepo vec zaokruzio, divno izgleda😗😍😍
    Ja sam sad popodne zaspala ko top, skoro 1h spavanja odvalila..cak sam i jastuk zaslinila, majko mila…😂😂😂

I ja isto, kod mene od jutra nije bilo struje i više nisam znala što bi pa malo prilegnula, i takvo fino odspavala 😊

Baby.nb1
    13. Travanj 2018. 18:14

A vidi trbuscica ❤ moj bebinjo I ja smo jutros malo isli u setnjicu do Lidla zamjenit prevelike tajice I u Mani sam nasla preslatku majicu/tuniku na tockice. Ne znam zasto, ali obozavam tockice na trudnicama. I evo od kad smo dosli doma, ne micem se s trosjeda, na pola spavam i kao sve bi nesto isla napravit, a nagovaram sama sebe vec pola sata da ves stavim susit 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

13. Travanj 2018. 18:24

Pozdrav mame :). Pratila sam vas i procitala sve sta ste pisale, tako da imam osjecaj kao da vas vec pojedinacno "poznajem" . Naime, nama se ostvarila najveca zelja da budemo trudni i izvan sebe smo od srece. Danas nam je 16tt+3, saznali smo da cekamo dečka i termin je 21.09.
    Isto sam na komplikacijama otpocetka, ne da bi se odmorila od posla kako je netko spomenuo, vec jer nazalost nakon sta sam provela nekoliko dana u bolnici zbog krvarenja hematoma koji je bio velicine 3-4 cm sad imamo mirovanje doma. Tako da smo moje malo sunce i ja po cijele dane uglavnom u lezecem polozaju, al nista nije tesko. Iako jeeeedva cekam 9.mj da ga primim u ruke i da se mogu brinuti za njega, jer se ovako osjecam bespomocno. Trudnocu vodim privatno otpocetka, napravili smo i Harmony test, netko se raspitivao o tome. Nalazi su svi super, tada smo sa 11tt saznali i spol. Zelim nam svima zdrave i zive bebice, a mi mame cemo ionako sve izdrazati samo da su nam oni dobro 💙

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

Isssa
    13. Travanj 2018. 18:24

Dobra si ako se tjeraš pola sata, meni stoji već 3 sata, nikako u sušilicu prebaciti a neće samo nikako 😂😂😂😂

Baby.nb1
    13. Travanj 2018. 18:32

Isssa

Dobra si ako se tjeraš pola sata, meni stoji već 3 sata, nikako u sušilicu prebaciti a neće samo nikako 😂😂😂😂

Al doslovno andjeo I vrag na ramenu situacija: ajde, gle jos ima sunca, trebat ce ti sutra za obuc. 
    Nemoj, ne treba ti, imas pun ormar, nek stoji 😂😂😂

suncica85
    13. Travanj 2018. 18:36

Cure, da me vidite rekli bi da sam prava stalkerica, znaci svaki dan vas procitam, sve vas znam a mene nitko  ali kako veci dio dana ne stignem kad otvorim bude hrpa stranica pa i ako bude nesto da bi komentirala dok dodjem do kraja izmijeni se pet tema i vise ni ne znam kaj sam htjela reci i upadat ko padobranac. Jako mi je drago da trudnoce napreduju super, skupa sa vama se radujem svakoj lijepoj vijesti iako to ne stignem napisati.
    Btw za tablicu ako se mogu ugurat:
    suncica85, 23.09., spol?

Baby.nb1
    13. Travanj 2018. 18:42

Sunce_malo dobrodosla ti I tvoj malac 💙
    Suncica85 ma uleti kad hoces I s cim hoces, skuzit cemo svi na sta se odnosi 😊
    Cure jel se javila gricko?

13. Travanj 2018. 18:43

Sunce_malo, dobrodosla natrag, drago mi je da se hematom povukao, samo se cuvajte i cesce nam se javi! :)
    Suncica85, stalkerice nijedna , dobrodosla i ukljuci se s nama u rasprave, svi su dobrodosli! :)

13. Travanj 2018. 18:44

Isssa - 05.09 - decko
    BitCuOpetMama - 13.09. - curica - Nika ili Anja
    svekyca - 13.09 – curica
    Ssanja - 16.09. - curica - Mia
    Crna191 - 17.09. – spol? - Mihael ili Sara
    Pandica1805 - 18.09. - decko
    Looda_vila - 21.09.
    PlavaBorovnica - 21.09.
    Sunce_malo - 21.09. – decko
    suncica85 - 23.09.
    IvaGljiva - 25.09.
    nestrpljiva25 - 25.09. - decko - Teo
    Tinci0 - 27.09.
    anusha - 28.09.
    Baby.nb1 - 30.09.
    Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
    Luca95 - 03.10.
    Christyy - 05.10. - decko
    mikica - 07.10. - decko - Marko
    Garavusa005 - 08.10.
    NemamNadimak - 08.10.
    Dija85 - 12.10. - decko – Marin
    Nina - 12.10.
    Petrapp2605 - 15.10.
    Teta90 - 16.10.
    Trudnasam - 18.10. 
    Baby.k - 20.10. – spol? - Helena/Mihael
    veks - 21.10.
    Delilah - 29.10.
    Endzrue - 29.10.
    Kalanhoja - 30.10.
    Ail - 05.11. 
    LadyDi19 - 05.11. 
    okozeleno - 20.11.
    Pomalo - 21.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.