ma meni je prvo bio 2,97 (na što je endokrinolog rekao da bolje prvo provjerim sve one T-ove jer je to bolji pokazatelj rada štitnjače u trudnoći) pa sam radila opet nalaze za dva tjedna i tsh je bio 2,1 (T-ovi u granicama). Temeljem toga je doktorica zaključila da ne trebam terapiju i evo sada nakon 5 tjedana tsh je 3,1, i danas nakon 6 tjedana čak 4,6! Hvala ti na odgovorima, nadam se da će to biti sve ok. Sada ionako ne mogu ništa drugo nego čekati i pokušati se ne brinuti.
Pa ako imaš nalaze, ili idi endokrinologu kod kojeg se kontroliraš ili svome ginekologu, nisam doktor ali mislim da bi sada ipak trebala dobiti terapiju, jer ako ti je tsh povišen, štitnjača radi usporeno. Ako netko zna više neka pomogne savjetom.
Imaš i forum ovdje na klokanici o štitnjači pa vidi što druge trudnice pišu. Sve u svemu nemoj brinuti previše, sve će se to smiriti.
Imam kontrolu kod endo u četvrtak! Tješim se da nije niš strašno jer nije baš velika vrijednost TSH. Sada sam na kraju 15. tjedna. Hvala ti!
Također imam povišen tsh. Prije 3 tjedna bio 3,1 pa sam dobila terapiju euthyrox tablete 25 mg, jučer je nalaz pokazao da je sad na 3,4 pa mi je ginekolog rekao da povećam dozu na 50 mg, pa ćemo vidjeti.
Imam pitanje da li je ijedna od vas razmišljala ili napravila Neinvazivni prenatalni testest iz krvi majke onaj Nifty, Harmony i drugi testovi?
Da se nadovežem na temu LIDLA jučer sam otišla oko 14h u u Lidl i dođem do košare razočaranje hahah veli dragi a nema veze vidiš ima ovih šta su raskopali svejedno se pere, uzme kutiju M veličina i nađe tajce M veličina kaže: to je to jel sad bolje tužna vrbo ??😂😂 koda je Lidl jedini sa trudničkim tajcama 😏.. dođem doma obučem gledam kad ono šok 😂😂 opce nisu trudničke nego obične imaju čak i rub ma totalna razlika nasprem slike 😂 kad je vidio moju facu samo me pitao ljubavi ocemo skočiti do City centara?? neee neću nigdje!! LoooL nakon toga je odlučio pobjeći iz sobe 🤣
Imam pitanje da li je ijedna od vas razmišljala ili napravila Neinvazivni prenatalni testest iz krvi majke onaj Nifty, Harmony i drugi testovi?
Bila sam ja na harmony testu...sto te zanima
Anđeo_ a baš mi te žao..ali pripiši to trudničkim hormonima..eto da te utješim, ja nisam ni otišla u Lidl.. ja imam dvoje hm trudničke tajice i meni su super..
Ove testove..bila je moja šogi na Nifty ja mislim..kažu da uz amnio, jedini stvarno pouzdani testovi..dalje od toga ne znam..
Ja imam problema sa stitnjacom od malih nogu. Tsh mi je uvijek oko 6. Bila sam kod raznih doktora i nekoliko ginekologa i rekli su mi da to ne stvara nikakve probleme u trudnoci i da ne trebam uzimati nikakve terapije te da to maltene nema ni veze sa trudnocom. Nemos vjerovat koliko se doktori u hr razlikuju od njemackih
Nifty mi je radila prijateljica nakon što je mini anomaly bio katastrofalan.. Da bi nakon nifty_a tj vađenja krvi samo saznala da je sve ok i da čeka curicu..
Ja sam u 6. Tjedni imala 2.3 i nakon toga nisam provjeravala.. Sad sam 11+... Mislim da bi mogla otić radi sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji