Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    09. Travanj 2018. 17:50

Delilah

Iduci put sam 2.5. Narucena, rekao mi je da je cak s 12, 13 tjedana moguce vidjet ako je dijete dobro okrenuto, ja idem na 4d 16.4. Pa se nadam da postoji barem mala sansa saznat spol makar nerealno za ocekivat.

Ja sam bila točno 13 tjedana kada je vidio spol. Ali nije ga vidio na običnom ultrazvuku nego mi je na minutu upalio 3d jer sam ga pitala za to pa mi je htjeo pokazati kako to izgleda i čim je uključio vidio je spol. Tako da, možda će i tebi vidjet pogotovo jer ideš na 4d. Mojoj seki je s 12 tjedana rekao spol

Endzrue
    09. Travanj 2018. 19:20

Delilah

Endzrue

Delilah

Javljam se i ja…kupljeno sve u svasta u lidlu 😀 hvala vam na informaciji, i obavljen pregled, beba je 2 dana starija od trudnoce, malo spavala pa se probudila i ritala 😀 nesto najljepse sto se moze vidjet, a iduci tjedan petrova, i poliklinika harni mini anomaly scan s vadjenjem krvi i 4D ultrazvukom.
    Za tablicu
    Delilah_termin 29.10. Spol ?

Isti nam je termin.. Nije ti ništa spol spominjalo.. Ni meni a nisam ni pitala kad se sad tek formira.. Možda idući put

Iduci put sam 2.5. Narucena, rekao mi je da je cak s 12, 13 tjedana moguce vidjet ako je dijete dobro okrenuto, ja idem na 4d 16.4. Pa se nadam da postoji barem mala sansa saznat spol makar nerealno za ocekivat.

I ja sam 2.5. :D inače ću na 4D u 20 tom tjednu neću prije 

petrapp2605
    09. Travanj 2018. 19:52

Ja se nadam da će se moja bebica namjestiti kao i zadnji puta da ju vidimo, tad je imala 11 tj pa je ipak prerano bilo za određivanje spoča, a sad kad ćemo ić 28.4.nadam se da ću onda znati. Danas sam gledala robicu u c&a i skroz sam se raspametila, na kraju sam kupila nešto za sebe i dobila kupon za popust od 20% koji će vrijediti od 19-30.4.pa ako nekome treba nešto da zna da će uskoro popust

Baby.k
    09. Travanj 2018. 20:43

Evo i nas sa pregleda. Bebica je super i raste, ali je sramežljiva. :)
    A ja imam malo povišeni šećer i hormone štitnjače još od prošlog puta, pa sam sada dobila duplu dozu tableta.
    Sutra idemo vaditi krv za probir i naručeni smo opet za pregled tek za 5 tjedana :(
    Evo slikica mog bebolina♥️

09. Travanj 2018. 21:47

Baby.k ajme beba je preslatka! Ne mogu vjerovati da su u tom tjednu vec tako formirani! To si isla privatno na 3D? Koliko je dugacka beba? Zao mi je za secer i stitnjacu, ali imas terapiju, pa ce biti ok! Si stavljena na dijetu ili?
    Cure, kolika vam je bila beba u 13tt? Kolika meni moze biti sad u cetvrtak na pregledu ako je prije 2 tjedna imala 4cm?

Dija85
    09. Travanj 2018. 21:51

Teta90

Baby.k ajme beba je preslatka! Ne mogu vjerovati da su u tom tjednu vec tako formirani! To si isla privatno na 3D? Koliko je dugacka beba? Zao mi je za secer i stitnjacu, ali imas terapiju, pa ce biti ok! Si stavljena na dijetu ili?
    Cure, kolika vam je bila beba u 13tt? Kolika meni moze biti sad u cetvrtak na pregledu ako je prije 2 tjedna imala 4cm?

Meni na slici pise 12.0 cm. 13. tjedan

PlavaBorovnica
    09. Travanj 2018. 22:23

Dija85

Teta90

Hmm..meni za 15./ na 16.tjedan pisalo 12 cm.

Isssa
    09. Travanj 2018. 22:29

PlavaBorovnica

Dija85

Teta90

Hmm..meni za 15./ na 16.tjedan pisalo 12 cm.

Meni u 16 tjednu 14 cm 😀, a u 12 tjednu 6 cm

Dija85
    09. Travanj 2018. 22:47

Hm.. kako onda meni pise 12.0 cm. Sad mi nije jasno. Objavila sam sliku stranicu unatrag ali evo opet. Gore pise u sredini slike. Jel to to? 12 cm? 

Looda_vila
    09. Travanj 2018. 22:55

Dija85 to nije oznaka duzine bebe..to je neki njihov mjerni interval. CRL je oznaka duzine bebe na slici ultrazvuka. Evo jedna slika primjera s neta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI