Jutro cure, kod mene je malo prohladno ali evo me na balkonu, pijem kavu. Glava me boli od kad sam otvorila oči pa bolje da sam na svježem zraku.
Meni moj ginekolog nije ni spomenuo anomaly. Možda bude na idućem pregledu. Za 2.5 tjedna.
A u Petrovu idem 23. na triple test.
I čitam ovu aplikaciju što sam skinula na mob, piše da beba u 14 tjednu bude čitavih 12 cm. Idem naći staru slikicu da vidim koliki je bio.
3.36 cm sa 10 tjedana je mališa bio.
Ja stalno ponavljam moj sin, imati ću sina. 😂 Stvarno mi je to nestvarno još.
Jutro trudnice! Mi smo prije 2tj imali crl 5.21 cm. Sad slijedi intenzivan rast u sljedećim tj tako da je ovaj podatak od 14 cm vrlo precizan, kak bi se reklo rastu ko gljive poslije kiše
Pozdrav trudnice! Meni je anomaly scan radila privatna gin sa 15 tjedana, s tim da se ja nisam narucila na to vec 4d uzv al ona mi je sama to napravila, trajalo je oko pola sata i na nalazu lijepo pise sve sto je gledala, svaki organ ...
Za kakvu tablicu se bilježite? Valjda sam preskočila komentar al pretpostavljam da su termini poroda i spol i ime...
Evo i za mene:
christyy- 05.10.- spol i ime nepoznato
Jutro cure.. Viidim da ima i novih... Cestitke i naram se da će nam svima biti sve super😁😁😁😁
Ja nemam baš problema sa kilažom. Visoka sam 170 i imam 62 kg.. U 4 mjeseca sam se 2kg udebljala... Ništa strašno... 😁😁
25.9-Teo
Čestitam svim curama na krasnim fotkama i divnim bebicama!
Mene malo muče vrijednosti štitnjače pa ako koja ima neku mudru... kakva su vaša iskustva sa naglim mijenjanjem vrijednosti tsh? znači, prije tjedan dana vrijednost mi je bila 3,1 a danas je čak 4,6! ne pijem nikakvu terapiju, do sada mi nije trebala jer mi je tsh uvijek bio na granici, a ft4 u referentnom intervalu (ft4 mi je sada čak nešto niži, ali ne za cijeli broj). Trebam li se brinuti?
Čestitam svim curama na krasnim fotkama i divnim bebicama!
Mene malo muče vrijednosti štitnjače pa ako koja ima neku mudru… kakva su vaša iskustva sa naglim mijenjanjem vrijednosti tsh? znači, prije tjedan dana vrijednost mi je bila 3,1 a danas je čak 4,6! ne pijem nikakvu terapiju, do sada mi nije trebala jer mi je tsh uvijek bio na granici, a ft4 u referentnom intervalu (ft4 mi je sada čak nešto niži, ali ne za cijeli broj). Trebam li se brinuti?
Ja zbog tsh pijem euthyrox malo više od mj dana, naravno to mi je ginekologica prepisala, baš sutra idem na ponovo vađenje krvi da vidimo da li je trenutna doza ok ili je treba pojačati. To je vrlo često u trudnoći, ali ako se kontrolira i uzima terapija bebica je sigurna.
jeli uobičajeno da su takve oscilacije u vrijednostima? ako da, zar kontrole svakih 4-6 tjedana nisu prerijetke? koje vrijednosti si ti imala da si dobila terapiju?
Moguće je da, ne brini. Meni je prije trudnoće bio 3,8, a sad mi je bio 3,6 ali je to za početak trudnoće malo previsoka vrijednost, trebalo bi biti ispod 2. Ali koliko sam čitala nije rijetko da se to dešava, važno je kontrolirati. Ja sam dobila minimalnu dozu od 25mg za početak, a sad ćemo vidjeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji