Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    09. Travanj 2018. 12:52

Baby.k

Pticaselicazgst, dobrodošla i sretno! :)
    Pojurila sam ujutro u Lidl i kupila sam si dvoje tajice i dvije one majčice duže, kao tunike. Probala sam i moram reći da mi je super! Jedva čekam škembicu prošetati u tome, kad naraste😊😊
    Danas u 16 imamo pregled, ne mogu dočekatii!

Također imam pitanje, do kad ste pile folnu? Meni je ginekolog rekao da pijem do 12 tjedna, a da nastavim sa novalac prenetal. Pitati ću danas, ali rekoh da pitam i vas :)

Do 12 sam folnu pila i isto nastavila sa novalacom 😀

petrapp2605
    09. Travanj 2018. 13:15

Pticaselicazgst dobro došla! 
    Evo mene ponovo iz lidla, ovaj puta sam imala više sreće 😃 uzela sam dvoje tajice XS mojoj sreći sad nema kraja hahahaha, bit ćemo lidlić mamice 😍😘

• pandica1805
    09. Travanj 2018. 13:24

Okozeleno i ja sam se nasmijala haha mene je isto muz u prvoj trudnoci jaaako mazio i pazio isto i na sredstva za ciscenje i sve i svasta. Spremao prao pod. A budemo iskrene i mi to malo iskoristavamo. Mozemo mi radit i vise nego sto mislimo. Mislim i sad on mene mazi i pogotovo  oko ovog malog se trudi ne da mi da ga dizem, kad je doma sve on brine o njemu ali bome ja sad i cistim i ribam i perem. Svjestan je i on i ja da mi nece nist bit ak operem wc haha 

okozeleno
    09. Travanj 2018. 13:33

Crna 191 i Pandica1805... pa eto... bas to... u prvoj trudnoci si nekako sav na trnju i na sve pazis itd... vec u drugoj je lakse i opusteniji si... a u trecoj da ne govorim... hahah... dok doktor ne kaze da nesto nije ok i da moram mirovat, ja si to jednostavno ne mogu priustit... muz je na poslu po cijele dane, a vec sam rekla da imam dvoje djece, psa, posao, kucu itd.. nema tko umjesto mene... da nesto (nedaj boze) nije ok, snalazili bi se nekako... ali ovako...
    Daleko od toga da moj sad ne brine o meni... da, ali ne bdije kao prije... obavezno me podsjeti da ne pretjerujem i da ne forsiram, da ne dizem tesko, ako nesto ne mogu nek ostavim... i da sjednem ili legnem ako moram odmorit... ali to je to... pa i ne zelim da mi visi za vratom, znam sto i koliko mogu, i trudim se ne pretjerivat... budem vidila kako cu s poslom.. Jos ne znaju jer cekam pregled... ne zna nitko, u biti, osim nas dva... tako da ce nakon srijede bit veselo kod nas... dok svih obavijestimo 😁😁
    Tako da cu na poslu pbavijestit vjerovatno sljedeci tjedan tako da krenemo trazit zamjenu pa cu onda na bolovanje kad osposobim nekog da preuzme posao...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Delilah
    09. Travanj 2018. 14:06

Javljam se i ja...kupljeno sve u svasta u lidlu 😀 hvala vam na informaciji, i obavljen pregled, beba je 2 dana starija od trudnoce, malo spavala pa se probudila i ritala 😀 nesto najljepse sto se moze vidjet, a iduci tjedan petrova, i poliklinika harni mini anomaly scan s vadjenjem krvi i 4D ultrazvukom.
    Za tablicu
    Delilah_termin 29.10. Spol ?

Endzrue
    09. Travanj 2018. 14:27

Delilah

Javljam se i ja…kupljeno sve u svasta u lidlu 😀 hvala vam na informaciji, i obavljen pregled, beba je 2 dana starija od trudnoce, malo spavala pa se probudila i ritala 😀 nesto najljepse sto se moze vidjet, a iduci tjedan petrova, i poliklinika harni mini anomaly scan s vadjenjem krvi i 4D ultrazvukom.
    Za tablicu
    Delilah_termin 29.10. Spol ?

Isti nam je termin.. Nije ti ništa spol spominjalo.. Ni meni a nisam ni pitala kad se sad tek formira.. Možda idući put

Endzrue
    09. Travanj 2018. 14:28

Vidim da ima Mihaela.. Mi smo isto prijavili za dečka Mihael.. Za curicu neću reć jer mi je posebno i do sad ga jaaaaako dugo nitko nije spominjao.. Termin 29.10. Spol? 

Looda_vila
    09. Travanj 2018. 14:39

Pticaselicazgst dobro dosla nam!! 
    Uff evo ja sva u ciscenju sad poslije majstora (radi nam svaki dan do 14h radi kucnog reda u zgradi). Kod mene nema nikakve postede..mislim dragi bi mene pazio i mazio, stalno nesto komentirao kad bi radila, cistila, nosila teret, al odustao nakon kaj doktor rekao opet da je sve dobro i da nek nastavin kako sam radila i do sad..samo da slusam svoje tijelo i to je to.. tako da sam bas opustena, iako mi je prva trudnoca😁😊
    Negooo cure, evo slika ( zapravo screenshoot sa snimke) gdje sam uspjela ulovit kad je bebach malo digao nogicu... kak se vam cini ovo izmedu nogu? Jesu to mala jajceka ?😅😅😁😁

09. Travanj 2018. 14:41

Cure, ja sam se malo zapustila po pitanju prenatalnih vitamina.. Pila sam ih prvo vrijeme redovito, sad vec par tjedana uopce nisam uzimala folnu ni nista.. S obzirom na zaista kvalitetnu prehranu (jaja, sparoge, spinat, blitva, kelj, jogurt, voce) mislim da bebi ne nedostaje niceg i ne bojim se spine bifide. Ipak, od danas cu nastaviti uzimati vitamine, nece nastetiti :) Kasnije u trecem tromjesecju sam mislila uzimati nesto s omega3, jer ribu jedem samo jednom tjedno.
    Jedno pitanje: koja je razlika izmedju kombiniranog probira i anomaly scana? Na kombiniranom sam bila, a za anomaly sam cula da se ide oko 20tt, samo neznam je li to obavezno/sastavno na pregledu ili se ide posebno? Isto tako, kakav treba biti rezultat za down da bi bio nizak rizik? Meni je oko 1:2000, je to ok?

Crna191
    09. Travanj 2018. 14:44

okozeleno e pa tako je i moj.. ono, ako ne mogu, neka sjednem, legnem..preuzet će on malog.. ali ako mogu, onda je i on opušten.. ma joj, ne kažu bezveze da si trudna a ne bolesna.. meni je jedino sad već malo teško otići u 7 od doma i vračati se oko 17:30 i sve doma uskladiti, nemam ono vrijeme za mene koje sam imala u prvoj trudnoći i to mi fali.. ali mi je direktor ok, mogu otići ranije ako trebam i ako ne mogu sjediti više no nekako ne koristim osim kad imam pregled..
    Endzrue izgleda da je Mihael aktualan ovu sezonu.. to je želja mm.. a Saru si želimo još od prve trudnoće.. a ako imaš neko super ime ni nemoj govoriti jer se nama desilo da su svi oko nas slučajno "uzeli" imena koja smo mm i ja zacrtali još dok se nismo ni oženili..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.