Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    09. Travanj 2018. 10:12

Jutro curke evo i mene sa pregleda. Mudrica mi okrenula ledja, pa nemamo novu slicicu u 3d obliku, al sam je nagledala onako u 2d. Vec je dosta velika, bedrena kost 16mm i veli gin da ce bit visoka. Sve je u savrsenom redu i dobila sam njegovo odobrenje za sve sto zelim raditi. Sve dok mogu i dok se osjecam dobro, nek radim. Inace su mi doma sve branili, bas sam bila luda od toga. Kaze on nemoj da ih ja zovem doma i izvicem se na njih 😂😂😂 
    I ja sam dobila 2 kg i nije mu to bas pravo jer sam jaca u startu pa mi je rekao da se sto vise krecem i aktiviram da ne bi bilo problema kasnije...toliko od mene, cekm ostale curke sa dobrim vijestima

09. Travanj 2018. 10:13

Jao, tema kilogrami. Mislim da sam ja rekorder! +7kg do 12tt. Sada je kao da sam malo stala dobivati na težini. Još uvijek sam na +7kg.. Netko je pričao o tome što muž sve ne da trudnici. Ja, dakle, ništa ne smijem nositi osim svoje torbe. Smijem po kući čistiti samo sa detergentom za sudje po kuhinji ili nečim što nema ništa da "isparava", staviti sudje u perilicu, usisati stan (38kvadrata), prošetati psa, skuhati ako mi nije mučno taj dan. Oprati veš ali ne iznijeti iz perilice u košari u jednom navratu nego u minimalno dva jer ako je roba unutra 5kg, mokra je sigurno dodatnno teška Kupaonicu čisti samo on i isključivo on jer su to sredstva koja isparavaju ali ja moram proći u suprotan dio stana jer mora biti propuh kada se to radi da ne bih pasivno udisala klor i sl.. To mi je sad nabrzaka palo na pamet. 
    Mi smo proveli prekrasan vikend jer je bilo lijepo vrijeme. Jučer su mi došli brat, šogorica i djeca u posjet (a morali su se naputovati da dođu do mene) tako da sam cijeli dan provela šetajući, brbljajući, smijući se... baš sam happy da su došli.
    Nama je termin 8.10. spol? ime?

petrapp2605
    09. Travanj 2018. 10:19

Ja za sebe ne mogu reći da sam strašno sitna, više da sam normalne građe, visoka sam 164cm i prije trudnoće sam jedva dogurala do 55 kg, uglavnom sam nosila 34, ili xs, pa čak sam se i na dječjem mogla oblačiti jer su mi u dućanima za "odrasle" najmanje stvari znale biti prevelike što me užasno frustriralo.  Sjetila sam se ovog jer sam upravo probala hulahopke za trudnice koje sam jutros kupila u lidlu, veličina S. Ok znam da će mi narasti trbuh u međuvremenu, ali ajme ogromne su mi općenito. I sad ne znam gdje bi si uopće mogla kupiti neke hulahopke. Prije trudnoće sam si pronašla jedne savršene u jadran čarapama i to ovisno di bi ih uzimala rijetko kad bi naletila na veličinu 1-2,ali ajde znala sam naići na njih pa kupiti nekoliko kutija neka se nađe. Jednom su mi čak prodavačice rekle da više neće proizvoditi hukahopke u veličini 1-2 na što sam poludila. A sad vidim da trudničke što imaju su 2-3 što će mi također biti ogromno. Nemojte mi zamjeriti što sam se raspisala, ali stvarno sam iznervirana ovom činjenicom. Svi smo mi različiti, ima nas manjih i većih i sve je to u redu, ali mislim da smo mi "manji" vrlo često zakinuti. 

Baby.nb1
    09. Travanj 2018. 10:20

garavusa005

Jao, tema kilogrami. Mislim da sam ja rekorder! +7kg do 12tt. Sada je kao da sam malo stala dobivati na težini. Još uvijek sam na +7kg.. Netko je pričao o tome što muž sve ne da trudnici. Ja, dakle, ništa ne smijem nositi osim svoje torbe. Smijem po kući čistiti samo sa detergentom za sudje po kuhinji ili nečim što nema ništa da "isparava", staviti sudje u perilicu, usisati stan (38kvadrata), prošetati psa, skuhati ako mi nije mučno taj dan. Oprati veš ali ne iznijeti iz perilice u košari u jednom navratu nego u minimalno dva jer ako je roba unutra 5kg, mokra je sigurno dodatnno teškaKupaonicu čisti samo on i isključivo on jer su to sredstva koja isparavaju ali ja moram proći u suprotan dio stana jer mora biti propuh kada se to radi da ne bih pasivno udisala klor i sl.. To mi je sad nabrzaka palo na pamet.
    Mi smo proveli prekrasan vikend jer je bilo lijepo vrijeme. Jučer su mi došli brat, šogorica i djeca u posjet (a morali su se naputovati da dođu do mene) tako da sam cijeli dan provela šetajući, brbljajući, smijući se… baš sam happy da su došli.
    Nama je termin 8.10. spol? ime?

Hahaha, ima ih jos takvih bez brige. Al nekako mi je to jos uvijek slatko, vidjet cemo u kojem trenutku ce me pocet zivcirat 😂😂 meni je najbolje kad krenem niz stepenice, a on iza mene vice pazi, polako 😁 al nije mu za zamjerit, zna da I inace imam dvije lijeve noge, a s obzirom da vele da u trudnoci postanes jos nespretniji, valjda bi me pod stakleno zvono stavio. Neki dan sam zaboravila izvadit kljuceve iz brave I nije mogao uci u stan, a dosao ranije s posla, a ja u stanu, samo sam slusalice imala u usima I.naravno dok sam ja skuzila zvono, on vec jadan blijed ko krpa ispred vrata, mislio da mi je bilo ne znam sto 😯

url=https://lilypie.com]

• LadyDi19
    09. Travanj 2018. 10:28

Hello curke, ja se ne usudim stat na vagu..u prvoj sam dobila samo 5 kila.. A ove me bas strah zbog ovog lezanja..ja sam inace jaka i nakon prve trudnoće jedva skinula nesto kila i sad ce to sve opet nazad...nadam se ne puno previse... ☺️ 

09. Travanj 2018. 10:28

patrapp Pazi ovo, ja sam isto XS ili 34 veličina, a visoka 172 cm, s tim da su mi nekako ruke i noge nesrazmjerno dugačke tako da ja cijeli život furam hlače da se vide gležnjevi, bilo da su u modi ili da nisu u modi. Kada sam se udavala, neki saloni za vjenčanice su odbili surađivati samnom jer zbog visine + cipele bi mi trebala veličina 40, a nisu htjeli rezati svoje haljine samo zbog mene a nema šanse da ih suze na moju veličinu da se to ne vidi. Isto što kažeš, dječji odjel. U Mani mi je čak i veličina 16 znala biti široka. 14 bi mi bilo taman širina, ali kratko  I uz to isto tako i sa dugačkim rukavima... sve jakne, kaputi, majice, bluzice - jedva dočekam ljeto pa da mi zapravo odgovara ono što obučem a da mi nije kratko. 

Crna191
    09. Travanj 2018. 10:30

Jutro..
    curke ne brinite o kg..mislim, brinite što jedete ali kg će otoći u prvih 4 mj vjerujte.. ja sam u prvoj trudnoći dobila +13kg..do 20tt sam bila na +5-6..ne sjećam se točno..sad istim tempom..i kasnije kao da stane..kad se beba najviše debljala, ja sam stajala na kg..jela sve normalno i prije i sada..
    Netko je spomenuo Joolz kolica..savršena ali teška..ali savršena.. ja ih još ne mogu prežaliti jer ih zbog težine nismo kupili a ja sam sitna i stvarno ih nisam sama mogla dići..ali savršena..
    petrapp ja sam još niža od tebe..160cm..trudničke tajice S iz hm su mi savršene..mrvu duže nego što bih ja ali tebi bi bile skroz super onda.. ja nikad nisam kupila trudničke hulahopke..za sad stanem u normalne, a kasnije će ionako biti vruće pa ih neću ni nositi.. meni je iz lidla sve S/M užasno veliko..mama mi dala neku haljinu koja je S za normalne ljude, ja je nosila pod kraj trudnoće i tad mi je bila ok..
    super za popis, baš sam i ja htjela predložiti no ja ga stvarno nemam vremena pisati..jedva vas tu pohvatam..

Crna_17.09.- Mihael ili Sara

09. Travanj 2018. 10:35

Baby.nb1

Hahaha, ima ih jos takvih bez brige. Al nekako mi je to jos uvijek slatko, vidjet cemo u kojem trenutku ce me pocet zivcirat 😂😂 meni je najbolje kad krenem niz stepenice, a on iza mene vice pazi, polako 😁 al nije mu za zamjerit, zna da I inace imam dvije lijeve noge, a s obzirom da vele da u trudnoci postanes jos nespretniji, valjda bi me pod stakleno zvono stavio. Neki dan sam zaboravila izvadit kljuceve iz brave I nije mogao uci u stan, a dosao ranije s posla, a ja u stanu, samo sam slusalice imala u usima I.naravno dok sam ja skuzila zvono, on vec jadan blijed ko krpa ispred vrata, mislio da mi je bilo ne znam sto 😯

A i meni je to slatko. Svaki put se nasmijem. Moj se sav ubacio u "priprema stana za bebu" mozak! Sad on planira renovacije, prilagodbe bebi, već gleda gdje će uvaliti stakleni stolić jer je to opasno kad beba počne puzati i hodati. Ja imam jednu jedinu zabrinutost a to je ova pasica sa slike. Ona baš i ne voli djecu. Ne znam zašto, od sve djece voli samo moga nećaka a njega čak i najmanje vidi. Jučer je bio kod nas, ona je cijelo vrijeme spavala na svom ležaju. Inače ako dođe kumče, neko dijete prođe u susret, jako je agresivna. Jučer me šogorica utješila da je i njen pas tako bio alergičan na djecu, ali da je njihovu štitio ko oči u glavi pa se nekako nadam da će moja kujica osjetiti da je to naša beba i njen novi član obitelji. A što se tiče trudnoće, osjeti jer je ona inače "muževa maza" a sad se ne miče od mene. Muž i ja smo ovu noć morali spavati odvojeno jer je njega ulovila neka prehlada/gripa pa da ja ne pokupim, ona je brižna išla prvo kod njega dok nije zaspao, a onda se uvukla kod mene, ispod jorgana i smjestila se kod stomaka. Moguće da, obzirom da imaju i bolji sluh, da možda i čuje bebu jer zna nasloniti glavu meni na stomak. 

petrapp2605
    09. Travanj 2018. 10:58

Crna191 Mislim i ja da mi za mj dan neće trebati  al sad bi mi trebale, a nisam se nešto udebljala al osjećam mi je lagano sva moja odjeća neudobna koliko god mi inače bila komotna, a nekako mi je najdraže nositi haljinice i suknje koje su mi još za sad kolko tolko ok. Garavusa005 bome mi je jasno u kakvim si tek ti onda problemu sa oblačenjem, nadam se da će se nešto promijeniti u našu korist po tom pitanju

okozeleno
    09. Travanj 2018. 11:05

Ahahhahah... citam kako vas muzeki paze i bas sam se nasmijala... to valjda jer vam je prva trudnoca... lol
    Evo mene u trecoj i sve normalno radim, osin sto bas necu trcat maraton, skakat na trampolinu i nosit terete od 15-20 kg...
    Imam dvoje djece i psa velicine teleta, kucu, dvoriste... treba to sve spremit, nahranit, oprat i bla bla bla...
    Ja zasad jos nisam dobila na tezini... ali zadnjoh dana vidim malo trbuscica... jako rano je krenuo ovaj put, ali bar ce mi ljudi vjerovat kad kazem da sam trudna... a ne kao u prethodne dvoje trudnoce...
    Sto se stasa tice... ja sam isto na 165 cm i nekih 55 kg... variram kilo-dva gore dole stalno... tako da nekih 55 uzimam kao sredinu... i takoder mi je uvijek sve veliko... poludim na to... ali snalazim se i gotovo. .

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.