Hello curke, moj se hematom izgleda cijedi.. Imam vec danima tamno crveno-smedji iscjedak, nadam se da ce za 10 dana bit lijepe vijesti da ne moram vise lezat.. Mi imamo samo termin 5.11. ☺️
Moj jučer i danas miruje nekako meni to izgleda da se izlije pa bude više na ulošku (stalno ga nosim) pa onda po malo iscjedak onda nema ništa max 1 dan i onda opet ispočetka 😑, doktorica ga nije vidla i rekla je da ga nema a meni se sutra dan iscijedio samo što je uvijek smeđe.. jednom je bilo baš krv obilno pa sam završila na hitnoj to je prvi put kada mi je pukao.. Nadam se da će svima koji imamo problema s tim nestat... Ja sam već psihički opterećene malo malo idem u kupaonu i gledam jel ima šta 😏
Ja sam zasad na +1,5 kg. U prvoj trudnoci dosla na +14 s tim da do 20 tj nisam dobila ni kilu pa me sad vec strah 🤣 158 cm sam pa mi se kile dosta vide. Oduvijek se mucim s odjecom jer mi je sve dugo 🙈 Najbolje su mi hlace iz h&m ili c&a inace iznad gleznja, e te su meni taman 😂 Sad sam kupila u h&m trudnicke traperice i preporodila se, pase sve od duzine do sirine pa sam si fancy 😄🤣
Ja planiram danas u Lidl nadam se da neće sve rasprodati 🙂
Jel ima netko iz sesveta i okolice možda ?
Pozdrav svim curama buducim mamama 😍😍 javlja se jos jedna novopecena. Zadnja m je bil 2.3., napravili test pozitivan je. 😊😊 danas sam isla vadit betu, iznosi 5305. Jel to ok.?
U srijedu idem opet. 😁 u cetvrtak prvi pregled kod ginekologa. 😊
okozeleno mi smo onda iste po pitanju muževa i pažnje.. mislim, pazi moj mene ali nekako kao da nema dojam da sam trudna sada.. u prvoj trudnoći me kao što cure opisuju držao, ne daj Bože nešto teško dići ili nešto napraviti..
sad ili je na poslu ili nešto treće, a malac mora dobiti i skuhano, veš mora biti ispeglan a još sam ja bolesna na čistoću pa sve stalno ribam.. nekako ova druga trudnoća mi puno ležernije prolazi i nisam opterećena ničim.. i dalje radim i nadam se raditi do kraja ako bude sve ok i ako ću moći..
dobrodošla pticaselicazgst..za betu ti ne znam, ja uvijek odem kod dr na pregled i čekam njegov blagoslov dal je sve u redu, ali ima ovje cura koje će ti znati reći..
Pticaselicazgst, dobrodošla! To je super beta! Sretno na pregledu!
Zaboravila sam tko je bio na pregledu, steta da nisi mogla lijepo vidjeti bebu, ali najbitnije je da je sve ok :) Kad se opet gledate?
Meni je pregled u četvrtak, a muž na putu :( Ne mogu dočekati!
Bila sam u lidlu, uzela sam stramplice, tajice, jednu majicu i neku haljinu koja nije trudnicka, ravna je pa se stavi remen, tako da ju mogu koristit duže, samo prilagodim širinu :)
Evo prve tablice, pa ažuriram kroz tjedan :)
BitCuOpetMama - 13.09. - curica - Nika ili Anja
svekyca - 13.09 – curica
Crna191 - 17.09. – spol? - Mihael ili Sara
Pandica1805 - 18.09. - decko
Looda_vila - 21.09.
PlavaBorovnica - 21.09.
IvaGljiva - 25.09.
anusha - 28.09.
Baby.nb1 - 30.09.
Garavusa005 - 08.10.
Dija85 - 12.10. - decko – Marin
Petrapp2605 - 15.10.
Teta90 - 16.10.
Baby.k - 20.10. – spol? - Helena/Mihael
okozeleno - 20.11.
Bok cure. Što se tiče kila ja sam na +1. Ginekolog kaže da je očekivao da cu dobiti i više. Znači sad imam 56.
Ja bila jutros u lidlu. Kupila dvoje tajice 36/38 i jednu tuniku isto tu veličinu. Tajice su mi super. Probala sam ih maloprije. Mogu ih nositi i sada i ima još dosta mjesta za trbuh kasnije. A tunika mi je malo i velika ali kasnije će biti super.
Hello curke, moj se hematom izgleda cijedi.. Imam vec danima tamno crveno-smedji iscjedak, nadam se da ce za 10 dana bit lijepe vijesti da ne moram vise lezat.. Mi imamo samo termin 5.11. ☺️
Moj jučer i danas miruje nekako meni to izgleda da se izlije pa bude više na ulošku (stalno ga nosim) pa onda po malo iscjedak onda nema ništa max 1 dan i onda opet ispočetka 😑, doktorica ga nije vidla i rekla je da ga nema a meni se sutra dan iscijedio samo što je uvijek smeđe.. jednom je bilo baš krv obilno pa sam završila na hitnoj to je prvi put kada mi je pukao.. Nadam se da će svima koji imamo problema s tim nestat… Ja sam već psihički opterećene malo malo idem u kupaonu i gledam jel ima šta 😏
Moj otkako je procurio (1.3) ne miruje, znači niti jedan dan nije prestao, ja kad sam prvi put prokrvarila to su bili ogromni izljevi, krvi doslovno do koljena, i tako nekoliko puta taj dan, ostavili su me u bolnici tjedan dana, bilo mi je jedno vrijeme samo smeđe išlo sad se skoro svaki dan pojavi svježa krv znam kako ti je, baš je stresno, svaki put kad idem na wc moram se psihički pripremiti...
Ugl što se tiče lidla meni je suprug uzeo 3 para tajica i jednu haljinu isto nije trudnička ali ima mjesta za trbuščić, baš je lijepa cvijetna baš za proljeće
Pticaselicazgst, dobrodošla i sretno! :)
Pojurila sam ujutro u Lidl i kupila sam si dvoje tajice i dvije one majčice duže, kao tunike. Probala sam i moram reći da mi je super! Jedva čekam škembicu prošetati u tome, kad naraste😊😊
Danas u 16 imamo pregled, ne mogu dočekatii!
Također imam pitanje, do kad ste pile folnu? Meni je ginekolog rekao da pijem do 12 tjedna, a da nastavim sa novalac prenetal. Pitati ću danas, ali rekoh da pitam i vas :)
Sortiraj odgovore
Najstariji