Jutro cure,sretno svima danas na pregledu, Gricko3 mislimo na tebe!
Dobro jutro svima!
Sretno svima na pregledima i svima koje planirate u lidl, da si nadjete sto zelite!
Tko ima danas i ovaj tjedan pregled?
Sto kuhate danas?
Puse svima, budite nasmijane, site i debele! 😘😘
Jutro svima... evo mene danas tek ulovilo povracanje 1. Put.. stvarno ne razumijem kako tek sad..
Ja u srijedu imam pregled i ne znam zasto ali uvijek me par dana prije ulovi neka panika. Trbuh raste tako da nadam se da je sve u redu. Vidim neke cure vec osjecaju svoju bebicu, kako lijepo, ja nista ne osjetim a valjda je jos prerano za to. Netko je bio napisao da se u 1.trudnoci puno kasnije osjeti pa me to tjesi :)
Dobro jutro svima!
Morat cu muza poslat u lidl ako ne nestane do tad svega, kod nas se to sve odma razgrabi
BitCuOpetMama termin nam je isti dan
Meni je ovaj tjedan pregled, ne moram se narucivat pa cu jos vidit kad cu ..
Sretno svima koji idu danas
Svekyca super :) a i djeca su nam skoro vrsnjaci :)
Ja skroz zaboravila na Lidl, dobro ste me podsjetile
Jutro cure!
Nadam se da ste iskoristile ovaj predivan vikend iza nas. Kod nas je bilo bas aktivno i radno. Mislim da sam cak pretjerala sa aktivnostima u subotu, jer navecer me ful nisko probadalo, ne jako, al osjetila sam.
Cestitam svima koje su saznale spol i dobrodosle nove, ako sam propustila koju😊
Ja sam na +2kg. Mislim ds je to za ovo tjedne okej, obzirom da sam usla u trudnocu sa malo viska😁😁
Ja sam od ovog proslog vikenda pa iducih mjeesec dana bez kuhinje i u stanu gdje vlada totalni kaos...uopce ne znam kako cu sa hranjenjem sad😐😓 opcije su mi hranit se po restoranima ili se uvalit frendovima😑
Frendica je jucer zavrsila u bolnici, gubi plodnu vodu, bebica bas nije dobila na kilazi zadnjih mjesec dana, pa su je zadrzali na promatranju do daljnjeg. Termin joj je 25.4. Uzbudena sam kao da ja moram rodit😁😁
Jos uvijek ne osjetim pokrete, zapravo...navecer kad se smirim i legnem, stavim ruke na trbuh, ne mogu detektirat dali su u pitanju crijeva ili beba😅😅
Evo za tablicu: Looda_vila, 21.09., spol i ime ne znamo
Dobro jutro cure! Ja sam već bila u lidlu i došla doma razočarana 😣. U mom lidlu nisu naručili tajice grrr.
Kupila sam si hulahopke za trudnice sad ću ih baš ići probati. Budem kasnije išla do grada pa ću tamo negdje u nekom drugom lidlu pogledati
christyy znam kak ti je, ja sam prvi puta povraćala prije mislim 3 tj i to navečer, i sad prošli tj ujutro, ali mi se sad svako jutro diže želudac...pa mi je sve čudno kako do sad nisam imala problema i evo sad od jednom, kad bi takve tegobe trebale biti sve rjeđe mene tek sad ulovile.
Jutro cure...
Ponedjeljak... nije mi bas drag 😂😂
Ja na poslu, a jedva gledam... bas sam nekako lose spavala nocas... a u biti nisam spavala nista manje nego inace.
Ja imam pregled u srijedu, napokon je to doslo, jedva cekam i jako se veselim...
Evo mozete i mene u tablicu ubacit:
okozeleno - 20.11. - spol i ime nepoznato 😁😁
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
GrickoPa bilo bi u redu da ti napravi ultrazvuk i da to i sam predloži, a ne da ga u takvoj situaciji moraš moliti. Ja sam kod svog bila van termina, eto jer sam se uplašila zbog visoke temp i samo sam htjela čuti srce i ništa nije rekao i napravio je. Malo je bio ljut, ali mora. Ne može me odbiti. Drži se i javi se s lijepim vijestima. ❤
Cure imam pitanje, jedna noga mi je 1.5 cm kraća od druge. Mama kaže da obavezno to kažem ginekologu, nešto zbog zdijelice, ne znam. Ja opet mislim da to uopće nije bitno i da ne može utjecati na porod. Što vi mislite?
To su i meni rekli, meni je kraća 0,5cm ali zbog iskrivljenja u samoj zdjelici, fizički je ona iste duljie kao i druga ali kako zdjelica nije ravna tako potegne i nogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji