Ja sam na svakom pregledu imala kilu manje od prošlog puta, od mučnina nisam skoro ništa jela, jedva nešto na silu. Sutra ćemo vidjeti kako sad stojimo :)
Baby.k - 20.10. - spol još ne znamo - Helena/Mihael
Ja sam u evo skoro 17 tjedana na +1 kg, meni to odgovara jer sam ušla s viškom u trudnoću.
Mi smo danas prvi put pokrenuli temu mogućih imena, i nismo se tu dugo zadržali.
PlavaBorovnica- 21.09. - spol nepoznat-
Cure cestitam svim novim trudnicama, cestitam i svima koji su saznali spol samo neka su zivi i zdravi to je najvaznije. ❤💙
Ja napokon docekala ponediljak, sutra ujutro u 9 termin za betu. Nikakvih promjena nema u ovih tjedan dana. Krvarim i dalje nekad skoro pa nista a nekad bude pun papir kad se obrisem :( ali nista me nikako ne boli pa me to tjesi da mozda ipak ima nade da je sve u !
Citam vas svaki dan sve sam popratila i iskreno se nadam da cu ostat s vama da i ja s vama podjelim ime, spol, kolica koja zelim itd.
U svakom slucaju javit cu vam se sutra. Iako sumnjan da cu odma sutra ista znat, mozda isprosim ginekologa barem da mi uzv napravi.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko Pa bilo bi u redu da ti napravi ultrazvuk i da to i sam predloži, a ne da ga u takvoj situaciji moraš moliti. Ja sam kod svog bila van termina, eto jer sam se uplašila zbog visoke temp i samo sam htjela čuti srce i ništa nije rekao i napravio je. Malo je bio ljut, ali mora. Ne može me odbiti. Drži se i javi se s lijepim vijestima. ❤
Cure imam pitanje, jedna noga mi je 1.5 cm kraća od druge. Mama kaže da obavezno to kažem ginekologu, nešto zbog zdijelice, ne znam. Ja opet mislim da to uopće nije bitno i da ne može utjecati na porod. Što vi mislite?
Dija85 mislim da ti ne može škoditi ako mu kažeš, vrlo vjerojatno nema nikakve veze, al ja sam isto tako bila uvjeravana da zbog operirane skolioze baš moram na carski, kad ono ne moram uopće...
Hello curke, moj se hematom izgleda cijedi.. Imam vec danima tamno crveno-smedji iscjedak, nadam se da ce za 10 dana bit lijepe vijesti da ne moram vise lezat.. Mi imamo samo termin 5.11. ☺️
Jao, ovo mi je tako poznato! Kod mene je isto curio u nekoliko navrata (tamna krv i malo gušća), tjednima lagani smeđi iscjedak isto sve bez bolova. Trudila sam se najstrože mirovati i nakon 5 tjedana krevet-wc-krevet mirovanja mi je na pregledu ustanovljeno da je hematom nestao 🎉. Sad još trebam malo pripaziti, ali se mogu normalno kretati, šetati, kuhati, raditi do kući i tak... Tako da, samo hrabro i misli pozitivno (i miruj) i bit će sve ok 😊 😊 😊
Trenutno sam na +1 kg i mislim da će još neko vrijeme tako ostati jer kažu da imam gestacijski dijabetes pa se moram pridržavati dijete s Vuk Vrhovca
za tablicu:
IvaGljiva - 25.9. - spol ne znamo
Bokic
Gricko sretno i javi nam se
Sto se tice kila ja jos nisam u plusu. Od onih mucnina smrsavila sam 5kg i jos nisam stigla to, budem sad u hr na godisnjem hehe u prvoj trudnoci sam se sve ukupno udebljala nekih 12kg.
Sortiraj odgovore
Najstariji