https://www.facebook.com/MAMAdonna.it/ jos jedan link s fora stvarima za bebe i mame 😊
Nina-12.10. 😉
Hello curke, moj se hematom izgleda cijedi.. Imam vec danima tamno crveno-smedji iscjedak, nadam se da ce za 10 dana bit lijepe vijesti da ne moram vise lezat.. Mi imamo samo termin 5.11. ☺️
Jesu ti rekli koliki je? Moj se cijedi vec nekih 40 dana, jucer je opet bila svjeza krv al danas je vise nema, samo smeda … Drzim ti fige da ga na sljedećem pregledu nema
Za tablicu: svekyca - 13.09 - žensko
Ajoj onda necu tak skoro.. Rekli su 2.7 cm 😞
Hello curke, moj se hematom izgleda cijedi.. Imam vec danima tamno crveno-smedji iscjedak, nadam se da ce za 10 dana bit lijepe vijesti da ne moram vise lezat.. Mi imamo samo termin 5.11. ☺️
Jesu ti rekli koliki je? Moj se cijedi vec nekih 40 dana, jucer je opet bila svjeza krv al danas je vise nema, samo smeda … Drzim ti fige da ga na sljedećem pregledu nema
Za tablicu: svekyca - 13.09 - žensko
Ajoj onda necu tak skoro.. Rekli su 2.7 cm 😞
Ma ne mora značit, nekima to u par dana ode nekima sporije, moj je bio 5x2 tj vjerovatno i veci al ga je tek tad izmjerila sad je samo par mm manji ... Ma ne brini, u 10 dana moze on nestat, samo lezi i odmaraj
Mislim da je Teta pitala za prirast - ja sam u šoku jer mi se čini da sam dobila 4 kile!!! Danas sam se vagala kod staraca, a ne mogu biti sigurna jer znam samo okvirno početno kilažu. Jedino, nije mi jasno gdje su se tih 4 kile smjestile, ja sebi izgledam čak mršavije :) nisam natečena baš nigdje, jedino mi se trbuščić vidi toliko da i stranci vide i nude mi mjesto u javnom prijevozu!
anusha - 28.9. - spol? - ime?
A za hematom, i meni je tjednima curio, čak i dugo nakon što na uzv-u više nije bio vidljiv! čak sam se zabrinula da je nastao novi zbog krvi koja nikako nije htjela stati, ali hvala Bogu nije. curila sam negdje od 6. do 9. ili 10. tjedna
Mislim da je Teta pitala za prirast - ja sam u šoku jer mi se čini da sam dobila 4 kile!!! Danas sam se vagala kod staraca, a ne mogu biti sigurna jer znam samo okvirno početno kilažu. Jedino, nije mi jasno gdje su se tih 4 kile smjestile, ja sebi izgledam čak mršavije :) nisam natečena baš nigdje, jedino mi se trbuščić vidi toliko da i stranci vide i nude mi mjesto u javnom prijevozu!anusha - 28.9. - spol? - ime?
Ja od prvog pregleda do ovog prekjucer dobila tri kg... trbuscic u pocetku samo navecer bio vidljiv I onda cini mi se u toku proslog tjedna odjednom bas iskocio 😂 ali neka je, bas volim da se vidi ❤
Baby.nb1 - 30.09. - ime I spol jos ne znamo
url=https://lilypie.com]
Cure moje ja sam stala na vagu, ŠOK I NEVJERICA😂, 3 kg u 2 tjedna, ukupno 5 kg u 18 tjedana, nije to puno kila ukupno ali ova 3 kg u zadnja 2 tjedna je fakat puuuuno previše, nadam se da neću nastaviti ovim tempom jer će me bit lakše preskočiti nego zaobići 😂😂😂😂😂😂
Isssa I ja sam mislila da ce to ici malo sporije, pogotovo jer me stvarno ne vuce za glupostima I slatkim, ali eto... 😁
url=https://lilypie.com]
Ja sam se pak nadala da ću do sad ipak imati malo veći plus na vagi a ne samo +1kg, i to je isto upitno kako koji dan. Danas ujutro mi se strašno vrtilo, malo je falilo da ne padnem u nesvijest 😒
Petrapp2605 - 15.10.- još ne znamo spol
Sortiraj odgovore
Najstariji