Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2018. 22:34

Hvalaa curee ... . 😀😀
    Issa pa  baš gledam samo muškići...  Ništa curaa nema... Haha

• Rorry
    07. Travanj 2018. 07:09

Pozdrav cure,  povremeno vas citam,  nisam do sad pisala.  Trudna sam 16+5 tjedana.  Zadnjih 10-ak dana osjecam povremeno kontrakcije maternice i bila sam kod ginekologa koji je rekao da sam skroz zatvorena i da je s bebicom sve u redu.  Medjutim,  jucer i nocas ih imam bas ucestalo.  Uzasno sam zabrinuta i nisam mogla spavati od brige.  Kupila sam si magnezij i mislila sam danas poceti piti.  Ne znam treba li biti tako zabrinuta i mozda ici na hitnu? 

• pandica1805
    07. Travanj 2018. 07:47

Issa moj mali je ima takve slicne sto zveckaju. To mu je bilo ultra zabavno haha
    Rory dobro dosla :) jesi sigurna da su kontrakcije? Da nisu vise onako kao menstrualni grcevi? Takve stvari su normalne za te tjedne, sad se to sve ultra brzo siri. Meni su pocele trnit noge pa pijem magnezij i soavam s nogom na jastuku visoko a leda ne toliko ubijaju da poludim. Nekako kad se sjetim prosle trudnoce to sbe sam imala kasnije te simptome mozda mi je sad sto sam vise aktivnija nego u prvoj T  :)
    Kako ste vi danas? 

PlavaBorovnica
    07. Travanj 2018. 07:59

Dobro jutro trudnice!
    Rory i Ivagljiva dobrodošle!
    Nestrpljiva, imaš dečkića! Čestitam!
    Svima se vidi spoool, osim namaaaa...Na kraju ću se zainatit i neću htjeti znati. Dragi kaže da bolje da znamo jer s obzirom na nas dvoje nećemo se dogovoriti oko imena još mjesec dana nakon rođenja. Hmm..
    Pandice, vidiš pitam se zadnjih dana zašto mi trne desna noga... E, gdje nabaviti trudnicki dnevnik?
    Ko je spomenuo Lidl- hvala, trčim u ponedjeljak 😁😘

Isssa
    07. Travanj 2018. 08:02

Rorry

Pozdrav cure, povremeno vas citam, nisam do sad pisala. Trudna sam 16+5 tjedana. Zadnjih 10-ak dana osjecam povremeno kontrakcije maternice i bila sam kod ginekologa koji je rekao da sam skroz zatvorena i da je s bebicom sve u redu. Medjutim, jucer i nocas ih imam bas ucestalo. Uzasno sam zabrinuta i nisam mogla spavati od brige. Kupila sam si magnezij i mislila sam danas poceti piti. Ne znam treba li biti tako zabrinuta i mozda ici na hitnu?

Mene je nisko dolje bolilo u tom periodu, pritisak veliki pa mi je ginekologica rekla da je sa bebom sve ok, ali da mirujem, posteljica nije nisko, i eto mirujem i puno mi je bolje, rekla mi je od napora 😎, provjerila urin da nije nekakva bakterija, ali sve je ok.
    Očito je to normalno, širimo se 😂

• Bruncili
    07. Travanj 2018. 08:35

Jutro curke! Dobrodosle nove curke i zelim vam skolsku trudnocu. Ne znam kako vi, ja doslovce jednu noc spavam ko zaklana 10h a drugu jedva zbrojim par sati. Baa me to ubija. A kad smo kod grceva, nekad ih i ja imam, al sam si stavila u glavu da je to tako jer se sirimo i gotovo. U pon mi je pregled pa cu sve ispitati ginekologa. Inace je moja seka odmah pri objavi trudnoce rekla da kupuje stokke kolica. Nije se nikako dala razuvjeriti da su preskupa. I odem prekjucer sa frendicom na kavu koja me totalno maknula od njih zbog sve losijih iskustava i predlozila joolz kolica. E koje odusevljenje kad sam vidjela da se sa sportskim dijelom skalupe u jednom potezu. To mi je bas fora jer ne zelim bit rob kolicima, a kad vec seka placa, cak ce i dosta povoljnije proci. Jeste vi sto pocele gledati? Ugodan vikend svima!

Isssa
    07. Travanj 2018. 09:19

Bruncili

Jutro curke! Dobrodosle nove curke i zelim vam skolsku trudnocu. Ne znam kako vi, ja doslovce jednu noc spavam ko zaklana 10h a drugu jedva zbrojim par sati. Baa me to ubija. A kad smo kod grceva, nekad ih i ja imam, al sam si stavila u glavu da je to tako jer se sirimo i gotovo. U pon mi je pregled pa cu sve ispitati ginekologa. Inace je moja seka odmah pri objavi trudnoce rekla da kupuje stokke kolica. Nije se nikako dala razuvjeriti da su preskupa. I odem prekjucer sa frendicom na kavu koja me totalno maknula od njih zbog sve losijih iskustava i predlozila joolz kolica. E koje odusevljenje kad sam vidjela da se sa sportskim dijelom skalupe u jednom potezu. To mi je bas fora jer ne zelim bit rob kolicima, a kad vec seka placa, cak ce i dosta povoljnije proci. Jeste vi sto pocele gledati? Ugodan vikend svima!

Ja sam se odlučila za ova kolica https://www.doona-shop.fr
    Ima ih za kupiti u svim zemljama svijeta osim HR, BiH i SLO

Ljetna_dama
    07. Travanj 2018. 09:36

Jutro cure, evo Bruncili spomenula spavanje.  Ja sam jučer ustala oko 7 i bila ful odmorna, a evo danas ustala prije10 min i kao da sam kopala cijelu noć se osjećam. Svaku noć se obavezno budim jer me tjera mjehur. Noćas nisam. Al zato mi se vrat ukočio valjda od nezgodnog položaja. 
    Kod nas sunce, prekrasno vrijeme.  Planiramo ici u setnjicu u Kamacnik danas. 
    Da pitam jel ima neka mozda problema sa stolicom ili sam jedina? 

• BitCuOpetMama
    07. Travanj 2018. 09:38

Evo kod mene curica 👏👏👏

Ljetna_dama
    07. Travanj 2018. 09:56

BitCuOpetMama

Evo kod mene curica 👏👏👏

Čestitam na curici 🤗😊🏵
    To je valjda prva cura ovdje 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.