Eto me s pregleda. Dečko je. Sve je u redu i šalje me u Petrovu na triple test. Čisto zbog godina. 23.4 trebam ići. Znam da je najbitnije da je zdravo ali baš sam htjela curicu...
Eto me s pregleda. Dečko je. Sve je u redu i šalje me u Petrovu na triple test. Čisto zbog godina. 23.4 trebam ići. Znam da je najbitnije da je zdravo ali baš sam htjela curicu…
Aaa super, čestitke na deckicu.
Ja se isto nadam curici iako m uvjeren da ce bit dečko. Al sta bude neka bude zdravo.
Bitno da je sve u redu i samo uzivaj 🤗
Looda_vila to ideš pješke na sljeme ili? Baš bih i ja mogla jedan dan gore… ili na jarun.. ajme ljubomorna sam, ja radim pa mi dan počinje tek u 6h… ali dobro stiže vikend, i još su rekli da će biti sunčan
Idem pjesice, da. Planiram sutra laganu rutu. Od sestinske crkve do kraljicinog zdneca pa do graficara. Ta staza je bas laganini, prvi dio pogotovo,tek zadnjih pol sata je mozda malo strmije. Volim aktivnosti u prirodi i jedva sam docekala ovo ljepse vrijeme!😊
PlavaBorivnica prvo je doktor stavio 22.09, meni po zm ispada 19.9, pa je zapisano 21.9 😁 jesi ti saznala spol?
Dija85 cestitke na pisulincu😊😉
Eto me s pregleda. Dečko je. Sve je u redu i šalje me u Petrovu na triple test. Čisto zbog godina. 23.4 trebam ići. Znam da je najbitnije da je zdravo ali baš sam htjela curicu…
Čestitke na dečkiću! Tako i kod nas,mi smo uvjereni da je curica, a tek trebamo saznati što nosim 😊
Bok cure, došlo je vrijeme da vam se pridružim
Prva mi je trudnoća, trenutno 15+3, spol još ne znamo...
Vidim da nas ima dosta tu pa se nadam da ćemo se lijepo družiti dok iščekujemo naše jesenske smotuljke
Tinci, hvala na preporuci! Mislim da cu ici tamo za koji tjedan :)
Jutros sam isla do grada obavljati neke stvari i osjecam zatezanje nisko u trbuhu i bol u donjem dijelu ledja, ljubomorna sam na sve vas koje idete u setnju Jarunom ili na Sljeme!
Dobrodosle nove cure i cestitam svima na pregledima, spolovima i ostalom!
Mi danas idemo kod muzeve none na rucak, a navecer dolazi seka s muzem i klincima kod nas, radimo pizzu :)
Dobro nam došla _IvaGljiva_ bome nam se povećava broj iz dana u dan 😊
PlavaBorivnica prvo je doktor stavio 22.09, meni po zm ispada 19.9, pa je zapisano 21.9 😁 jesi ti saznala spol?
Dija85 cestitke na pisulincu😊😉
Looda vila, ne znamo beba skriva identitet iako je dragi jučer bio uvjeren da je vidio pišu, doktor nije siguran.
Meni je isto po zadnjoj m 19.9. Još ja znam da je bila par dana ranija ovulacija.
Dija, čestitam na dječaku!
Ja bih jedan dan dečka, drugi curicu...pa smo dragi i ja bacili okladu, on dečko ja curica.
Dija85 čestitam na dečkiću, jako puno trudnica znam i sve imaju dečke, ovo je muška godina očito 😀
Dobro nam došle nove trudnice 😀 i čestitam 😀
I moj M se ljuti na mene kad radim ili dižem nešto, odma skače oko mene, baš po živcima mi ide 😂, trudna sam, nisam bolesna 😤, ali ajde, bar znam da se brine, da je drugačije zabrinula bi se 😀
Noćas mi je frendica rodila curicu, 3 tjedna ranije na carski, a druga je u bolnici i ide na inducirani porod vjerojatno, još čekamo, uglavnom baby day je danas 😀
Znači krajem mjeseca je u West gatu sajam, dobra informacija, to mi je pod nosom, malo ću šopingirati 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji